Böyle Aşkın Izdırabına!

neleroluyorburada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
70
21
38
Akıl sağlığım hiç iyi değil bence. İki kereden fazla görmediğim, sesini duymadığım,oturup sohbet etmediğim, iki kereden fazla aynı ortamda bulunmadığım birinin yasını tutuyorum 1,5 yıldır. Aşk mı salaklık mı neyin azmi bu bilmiyorum. Kendime geldiğimde kararlılığımı devam ettirmem sadece 1 hafta sürüyor. Öncesinde arkadaşlarıma kızdığım ne varsa, neye katlanamıyısam bu kadar yıl sonra aynı şeyleri ben yapıyorum. İlk kez bu böyle. Bir erkek için aciz bi duruma düşecek en son kişiydim. Ama şu an zavallıyım,sürünüyorum. Aynı şehirde değiliz, hiç olmıycaz imkan yok, hiç hiç hiç bi umut yok. Çocuk yolda görse belki zar zor tanıyacak. Ay şiştim. Öyle işte. Bence aşk değil ne bileyim benim için en doğru kişi o olabilirmiş gibi hissettim böyle filmlerdeki gibi görür görmez bacaklarım birbirine dolandı kafada kuşlar vs. Şimdi heveslendiğim ve olmadığı için inat ediyorum hırs yapıyorum sanki oturup konuşsak soğuyacağım belki de. Sosyal mecradan ekledim de msj da attım ama pas vermedi oysa gördüğünde gözleriyle yemişti, ona güvendim. Erkek bu bakar di mi. Zorlayacak da değilim bu saatten sonra. Aman ne saçma oldu. Kafam karışık kısaca.

Olmadigi icin takinti yapmissiniz
Yasanmamis herseyi siz kafanizda canlandiriyorsunuz
Gercek hayatta bu olmuyor.

Size pas vermediği için saplantı haline gelmiş. Genelde yapmam dediğimiz şeyler hep sonradan başımıza gelir. Onun için büyük konuşmamak lazim. Yarın ne olur hic belli olmaz. Hayatınıza bakın. Olacağı varsa olur zaten.Herşeyin hayırlısı. Bol dua..

Daha önce de pas vermeyenler olmuştu. Ama hiçbirinin üstünde bu kadar durmadım. Açılma gereği bile duymadan unuttum. Aşığım diye diretmiyorum ama nasıl unutucam eski hayatımı özledim..

Vermediğim çok ayrıntı var. Adam resmen benle flört etti sonra da resmiyetin dibine vurdu (pardon adam demişim ) Salaklığın büyüklüğü bende tabi ki onu suçlayamam ama o kadar çok baktı o kadar çok etrafımda dolaştı ki ben de kayıtsız kalamadım

Karşınıza sizi anlayan, değer veren ve kaybetme korkusu olan bir insan çıkar inşallah..Böylece bu da bir anı olarak kalmış olur..

Daha önce de pas vermeyenler olmuştu. Ama hiçbirinin üstünde bu kadar durmadım. Açılma gereği bile duymadan unuttum. Aşığım diye diretmiyorum ama nasıl unutucam eski hayatımı özledim..
Ahh.. Keşke zamanı geri alabilsek. Hele ki su aralar en çok ihtiyacım olan şey. Ya da zaman o kadar hızlı geçsin ki bu zamanlari unutayim. Size tek tavsiyem kafanızı meşgul etmeniz. Sürekli disari çıkın.Arkadaşlarınızla görüşün.Kitap okuyun.Kendinizi yorun başka şeylerle.Zamanla atlatirsiniz. Umursamaz olun.

Keşkee :) bi ara tam bir ay düşünmedim aklıma gelince hemen başka şeyler düşündüm iyice duyarsızlaştım hatta çiçi olduğunu görünce falan direkt çıktım faceden o dönem çok iyidim ama duygusal ihtiyaçtan mıdır nedir yine sırıtarak düşünürken buldum kendimi kendime olan saygımı yitiriyorum

Aklımızın kalbimizin oynadığı bir oyun.. Ama geçiyor. Geçmişe takilmamak lazim.

Yanlış anlama ama bencede ulasilmaz geldigi icin o kadar etkiliyo yani kendimden biliyorum yani beni gorsun bi baksin diye dua etmisligim olan insan bana yaklasinca hemenden sagumuslugum var hakeza internetten tanidigim insanin bi gulusune vurulmuslugum biz kız milletinin gonlu kaymaya yer arar (ha bu arada yanlis anlasilma olmasin şıpsevdi falan degilim)ama iste insan sevme sevilme ihtiyacindan dolayi böyle duygulara kapılabiliyor bence

Haklısınız olabilir. Ancak gerçekten sevdiğim sevildiğim zaman unutucam galiba. O da ne zaman olur Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…