böyle askıntı birisine karşı ne yapabiliriz?

Marcenko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
183
124
23
merhaba ablalarım. aslında bir derdim yok, dert de değil anlatacağım şey ama kafamı karıştırdı size sorup öğrenmek istedim.
üniversite 3.sınıf öğrencisiyim, değişik geldi bana, siz de yorumlarsanız sevinirim. sınıfımızda her türden kız arkadaş var, dini ve siyasi açıdan da çeşitlilik var. hepimiz de birbirimize saygılıyız ve samimiyet derecelerimiz farklı olsa da aynı sınıfta özgürce ve seviyeli bir biçimde okuyoruz.

bunu neden anlatıyorum, sınıftaki bir erkek arkadaşımız sınıftaki bütün kızlara yaklaşmaya çalışıyor. bir ara bir kız arkadaşa yakın davranıyor, tabir-i caizse yavşıyor. sonra bakıyoruz bir ara başka bir kız arkadaşa. mesela x görüşünden bir erkek arkadaş kendisi, x y z görüşünden olan tüm kızlara yaklaşmaya çalışıyor. ateist, dindar, x partiden y partiden sessiz konuşkan hiç farketmiyor... kısaca dişi sineğe bile yavşayacak neredeyse..

hiç muhabbeti olmaya sınıfta tek seviyesizleşmediği kız var o da benim. hatta dalga geçiyorum dokunulmazım ben meryem anayım diyorum arkadaşlarıma :KK48::KK48: samimi arkadaşlarım da sessizdir sakindir yani böyle davetkar değiller, ne yapabiliriz biz böyle bi tipe karşı? bi de ben sevinmeli miyim kurtuldum diye, korkuyorum açıkçası sıra bana gelirse diye :KK70:

Yuz vermemeniz yeterli. Buna ragmen yanasiyorsa agzinin payini verin o kadarda gurursuz degil ya.

Yuz vermemeniz yeterli. Buna ragmen yanasiyorsa agzinin payini verin o kadarda gurursuz degil ya.

Ya zaten samimi olduğumuz hatta merhabalığımız olan biri bile değil. Arkadaşlarım konuşmazken bile onlara yanaştı, dışarıdan görseniz konuşuyor canım muhabbet ediyor dersiniz ama işin aslı öyle değil. Cümleleri falan garip.. Benimle ortak dersleri var, konuşuyor dışarıdan normal şimdiye kadar bir şey yok ama endişelenmiyor değilim. Sınıfın ortasında saçma bir laf söyleyip yakın arkadaşımı rezil etti resmen, sanki aralarında bir şey varmış gibi anlaşıldı.

Onun icin x dusunce y dusunce yokmus demek ki. Ama boyle tipler de ne istedigini bilmeyem insanlar. Yaklasirsa da arkana bakmadan topukk

Bizim fakültede de vardı böyle bir tipitip. En sonunda bana da bulasmisti. Ama en son bulaştığı kız ben olmuştum. Hocalar bile duydu mevzuyu öyle diyim :KK53:

Hiç dert etmeyin , her yerde mevcut bunlardan ...

Demek ki diğer kızlar mesafe koymamışlar.O kişinin yavşamasına izin vermişler.Sen ciddi olduğun için sana yaklaşamamış.

Bu modeller nefes alsın yeter kafasındalar. Zaten herkese tavrı buysa onu kimse ciddiye almıyordur artık, herkes anlamıştır nasıl biri olduğunu. Yüz vermeyin, araya set çekin ve acıyın ona, zavallıysa demek.

Onlar her yerde:KK57:
İş hayatında daha neler görürsün:cool:
Yüz vermeyince meymenetsiz cadaloz:KK48:
Nişanlanınca bunu da alan oldu ya diye, böylee devam eder:KK14:
Tersle gitsin :KK47:

Ihtimali sifira indirmek icin; mesela cinsiyet degistirebilirsin:KK53:.
Saka saka tm.
Bi fikrim yok.
Bence sen ona yavsa, senden sogur boylelikle:KK52:
Tm ya tm sustum.

Back
X