Böyle ayrılık olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşındaki çok iyi bir insan olabilir. ruhunu sevebilirsinde. Ancak fiziksel çekimin karşılıklı olması gerekir. Dokunmak istemediğin bir adamla ne sen mutlu olabilirsin ne de onu mutlu edebilirsin. Beraber koyun koyuna yatacağın bir insana karşı fiziksel çekim hissetmelisin. Bu zamanla iyileşecek bir durumda değil bana kalırsa. İkiniz içinde işkence olur. ne kadar üzücü olsada ayrılmakla en doğru kararı verdin. Geri dönüş yapma. Geri dönüş yapmış birinden tavsiyedir.

Geri döndün ne oldu?
Belkide yaşayıp görmeli mi zaman ne gösterecek bilmiyorum ama..

Bir ay da uzun bir süre ne diyeceğim ki ona sen bekle ben sevmiyorsam dönmem seviyorsam denerim bunu bilmeyecek kadar garip ne hissettiğimi bilmeyen bir tipim mi.. Yalnızlık yasamadıgım birşey değil aslında baya baya yasadigim birşey birde aile sorunlar ı vs olunca insan evlenmek sevip sevilmek istiyor bunları kaybettiğine üzülüyor en cok. Belki senin ailen veya arkadaşların dolduruyordur boşluğunu..

Yok bende ayni durumdayim. Oyle cok fazla arkadasim yoktur. Az ama oz. Kardes bildigim dostlarim vardir o kadar. Aile durumu benim de karisik. Annem ve babam ayrilar. Babasiz buyudum ben . Dedigin gibi durum boyle olunca insan daha cok ihtiyac duyuyor hayatinda biri olmasina ama o kisi dogru kisi olsun onemli olan bu, diger turlu dedigim gibi sadece vakit kaybi. Sen ona bisey belli etme. 1-2 ay deneme surecinden gecir. Eskisi kadar cok sik konusma, yalnizliga alistirmaya calis kendini. Her mesajina cevap verme, her aradiginda acma vs. .

Peki benim duydugum acı ne olacak alıştığımı biliyorum alışkanlık diyebilirsin onu bende farkediyorum ama sevmenin bile yarısı alışkanlıktır aşkın da öyle.. Eski resimlerimize bakıyorum sevebilirdim sevgimiz cogalabilirdi diyorum. Karsıma cıkan her kişinin bir eksiği olacaktır 4 4 lük insan yok bunu da bilmek üzüyor beni. Tek basıma evde ölece uzanıyorum yalnızlık ne kötü sey beni anlamasını seviyormuşum meğer bana öğrettiklerini beraber öğrendiklerimizi beraber gezmelerimizi konusmalarımızı.. Pişman olur muyum ilerde diyorum suan zaten tamamen bitti gibi de değil durum instagtamdn fotoğraflarımızı silmedi bir süre zaman tanıyalım kendimize birden bitirmek istemiyorum dedi bugun bnde tamam dedim.. Bnde silemedim adını instagramımdan.. Böyle karısık seyler.. Cok duygusalım ben.. Kendi kendime yetişemiyorum ilgisi sevgisi şefkati öyle alısmıstım ki.. :KK43:
Sana özelden yazıyorum.

bence ayrılmak istemediğinizi ama bi süre kendinizi toplamak istediğinizi söyleyin.
ya sevmiyorsunuz ilgisine alıştığınız için üzüldünüz
ya da seviyorsunuz psikolojiniz nedeniyle bu haldesiniz
önce bi ne istediğinizden emin olun sonra devam edersiniz ilişkinize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X