Uzak mesafe ilişkisi ayrılık

Ustelemez barışma gibi bir şeyi sanmıyorum ama rahat ve keyfine düşkün biri.
konusu açılmaz zaten, ne olur bana geri dön dediğinde, senin niyetn belli değil ya ciddiyete bindir ya da ayrıldım ben diyeceksiniz. yahu 41 yaşındayım lütfen klasik oyunları bana anlatmayın. haksız mısınız ceo görünümlü polise az bile. evlenip onu cezalandırın 😂

konusu açılmaz zaten, ne olur bana geri dön dediğinde, senin niyetn belli değil ya ciddiyete bindir ya da ayrıldım ben diyeceksiniz. yahu 41 yaşındayım lütfen klasik oyunları bana anlatmayın. haksız mısınız ceo görünümlü polise az bile. evlenip onu cezalandırın 😂
Adamın buna uğraşı yok inanın örneğin dünden sonra bir adım atmadı zaten bir beklentim yok onu tanıyorum. Ama ona karşı bu kadar anlayışlı olduğuma pişmanım daha sınır çizmeliydim

Türkiye'nin neresinde olursa olsun bu denli çok yoğun yorgun bi polis olmaz iki gün yazmamak ne ya ? Kesinlikle ya başkası var yada size karşı çok özür dileyerek söylüyorum kenarda dursun ne olur ne olmaz düşüncesi var.Seven adam hele de 30 yaşında bir adam bukadar vurdumduymaz olamaz

Türkiye'nin neresinde olursa olsun bu denli çok yoğun yorgun bi polis olmaz iki gün yazmamak ne ya ? Kesinlikle ya başkası var yada size karşı çok özür dileyerek söylüyorum kenarda dursun ne olur ne olmaz düşüncesi var.Seven adam hele de 30 yaşında bir adam bukadar vurdumduymaz olamaz
Cepte görüyordu belkide bilemiyorum ama vurdumduymazlık konusuna gelirsek çok vurdumduymaz ve umursamaz bunu ben değil çevresi de söyler. Yani fazla rahat.

Örneğin özgürlüğüne de düşkün biridir.

Siz kendinizi buna inandırmak istiyorsunuz seven adam vurdumduymaz olmaz ozgurlukden kastınız ne mesela ? Emin olun en çok kafayi sevdiği kadınla dağıtır erkek onunla dinlenir
Aslında inandığım bir şey yok onunla ilgili. Yani şöyle örneğin kısıtlamaktan hoşlanmaz zaten ben ilişki içerisinde pek karışan biri değilim genel olarak. Eski sevgilim maalesef öyle değildi yani genelde uyur yorgun olunca öyle pek sosyal hayatı yok spora gidiyor o kadar bazen arkadaşlarıyla kahve yemek oda her zaman değil.

Siz kendinizi buna inandırmak istiyorsunuz seven adam vurdumduymaz olmaz ozgurlukden kastınız ne mesela ? Emin olun en çok kafayi sevdiği kadınla dağıtır erkek onunla dinlenir
Korumacıdır o huyları gerçekten çok güzeldi yani örneğin görüşürüz elimde hırkam varsa çanta poşet vs taşımak ister alır elimden. Kapımı açar ben binerim sonra kendi biner iyi huyları da vardı yok değildi tabi ki 😄

Güzel hislerdi o hisleri özleyeceğim. Örneğin bir ihtiyacım olup olmadığını sorar beğendiğim bir şey varsa ya da ben ona şunu mu alayım bunu mu dediğimde kendi alırdı. Güzel şeyler yaşandı ama buraya kadarmış.

Burdan bakınca çok aciz görünüyorsun. Muhtaç çaresiz vs. Erkek olsam böyle bi kızla olmam. Bu şekilde yürümez ilişkiler. Yazdıkların çok itici. Hala yok öyleydi yok böyleydi. Yok iyiydi vs. Erkek kıtlığı mı var? Tek erkek o mu? Yaptıkları normal şeyler. Çok özel bir şey yok.

Korumacıdır o huyları gerçekten çok güzeldi yani örneğin görüşürüz elimde hırkam varsa çanta poşet vs taşımak ister alır elimden. Kapımı açar ben binerim sonra kendi biner iyi huyları da vardı yok değildi tabi ki 😄
Tam olarak neyi korumacıydı anlamadım ama eşi için aslanla dövüşen dayıdan sonra çıta zaten çok yükseklerde…

Adamın buna uğraşı yok inanın örneğin dünden sonra bir adım atmadı zaten bir beklentim yok onu tanıyorum. Ama ona karşı bu kadar anlayışlı olduğuma pişmanım daha sınır çizmeliydim
demiştik ama sen bi hafta sonra evleniyormuşsunuz gibi geldim tekrar. arada ne yaşadınız anlamadım. adam seni günlerce aramadı ayrılmadın şimdi niye ayrıldın ?

Back
X