böyle baba gördünüz mü?

sususuee

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
87
7
18
35
Konya
babam çok ilginç biri. etrafında ne bir arkadaş ne bir dost ne de bir akraba var. herkesten nefret ediyor herkeste ondan nefret ediyor. iki kardeşiz. ikimizde babamdan uzak yaşıyoruz. çocukluğumuzu gençliğimizi herşeyi burnumuzdan getirdi. evlenmek istedim. aylarca yalvardım vermedi. kaçarım dedim. kaç dedi. ve kaçtım. evlendik. 5 yıl oldu. iki tane dünya tatlısı çocuğumuz var. ama maddi sıkıntımız çok fazla. ailemin her fırsatta bunu kullanması oh beter olun demesi çoook canımı sıkıyor. bir baba nasıl bu kadar katı olabilir. annemin yediği dayaklar iğrenç hareketleri hiçbirşeyi unutamyorum.

Allah sundursun babanızı. Cok zor gercekten. Yaslanınca elden ayaktan düşünce sız ona bakarken acaba bana bakma.dıye ınatmı yapacak ?

dogru bu da senin sinavin.. sabret dua et Allah hic ummadigin yerden para kapisini acar size. isyan etme derim. babani da kendi icinden affet bence. sozleri seni rahatsiz ediyorsa gorusmelerini azaltabilirsin. bunu demek kolay yapmak zor ama ailen sonucta sana boyle davraniyor ve senin uzuntune uzuntu katiyorsa yapacagin baska bisey yok. onlara saygisizlik etme sakin bence. sadece mesafe koy ve Allah a yonel bence.. yine dogrusunu sen bilirsin cnm. hayat bu aile yi atsan atamazsin satsan satamazsin. Allahim seni mutlu etsin esinle cocuklarinla.. saglikli uzun omurler versin sizlere. dogru yoldan ayrilma derim.

Bir değişik versiyonu benim babam.
Allah ıslah etsin.

bende katılıyorum buda senin sınavın ailenin para konusunu yüzüne vurması tuhaf çünkü sen onların saship olamayacağı şeylere sahipsin huzur , mutluk seni sewen eş daha ne olsun hem 3 vakte kalmaz hiç bir derdiniz klamıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…