Böyle Babaanne, Dede olur mu?...

Nora22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
4.321
3.283
698
Hani silmiştiniz bu başlığı😠

Son düzenleme:
Valla sinir bozucu bir durum. Ben olsaydım herhalde çocuğu öyle sık sık götürmezdim. Özlesinler biraz da kıymetini bilsinler. Madem getirme diyor, kendisi bilir. Çocuğu da kendi annene kardeşine ya da güvenebileceğin bir arkadaşına falan bırak, olmadı bakıcı tut. Benim kayınvalidem de daha ortada fol yok fos yokken ben öyle çocuk falan bakamam, zaten hastayım uğraşamam demişti. Sanki ona çocuğuma bak dedim de...
Seni anlıyorum o yüzden. Bence sen birazcık özlet torunlarını..

hic goturmezdim ben. ozledik getir diyene kadar. o zaman da bensiz durmuor baba olmaz derdim. bu yastaki insanlarda dusunce kalmamissa sizde niye kalsin ki:umursamaz:

istemıyosalar goturme nıye getırmıyosun dedıklerındede istemıyonuz de bı muddet arama sorma baklım napıcaklar çocunu goturebılecın yerlere gotur goturemıyosan ewden cıkma ben oyle yapıyorum

Fazla kafaya takacak bir konu değil aslında..Yani gerçekten sensiz durmuyor olamaz mı?

Neyse.hadi senin dediğin gibi olsun , o halde konuya dönelim:)
------------------
Pilatese başlıyorum siz bakıcaksınız desen ne olacak?

Bakamayız sensiz durmuyor...... diycekler..

En iyisi özledik dedikleri zaman , bugün olmaz, işim var, yarın olmaz şu var ee bensiz de durmuyormuş ya, öyle diyorsunuz, ehh artık ne zaman müsait olursam o zaman gelirim seversiniz.... demekten başka çaren yok..

bir daha sensiz durmuyor derlerse
ee senede 5 defa gördüğünden yabancılıyor , dede denen kavramı öğrenemeyecek dersin.
insan nasıl görmek istemez torununu

bir daha sensiz durmuyor derlerse
ee senede 5 defa gördüğünden yabancılıyor , dede denen kavramı öğrenemeyecek dersin.
insan nasıl görmek istemez torununu

Görmek istemiyor değiller ki?

Kızı bırakıp gitsin istemiyorlar, birlikte gelsinler birlikte gitsinler istiyorlar, yaşlı oldukları için bakmak zor geliyor anladığım kadarı ile..Gerçi arkadaş sık bırakmıyormuş ama o bile zor gelmiş demek ki.

70 yaşında ki insanlardan zaten bir bakım beklenemez, beklemiyorsunuzdur da zaten. Burda konu bakıp bakmamaları değil de, ne olursa olsun getirme demeleri tuhaf. En azından şunu diyebilirler '' Kızım tabi ki çok özledik getir ama sen de kal, çocuk sensiz durmuyor '' deseler daha uygun olurdu. Sensiz durmuyor getirme demeleri pek normal değil.

Böyle bir durumda istemediklerini düşünürüm ve gelme dediklerine göre gitme gereğide duymazdım.

saolun kızlar yorumlarınız için..düşündüm taşındım biraz da arkadaşlarımla dertleştim kendime geldim..kötü olmak çok kolay istesem aramam sormam yüzlerine bakmam torunlarını göstermem ama ne olur eşim arada kalır üzülen yıpranan bizim ilişkimiz olur bebeimin bu güzel günleri geri gelmiycek neden kötü düşüncelerle beynimi doldurayım..zor olan ii olmak ama en asili de bu.inadına mutlu olucam hiiiç takmıycam onların ii kötü hiçbişeyini kafama takmıycam önemli olan benim eşimle huzurum.kimse için planlar yapıp kafamı yoramam kızımı da büyüttüm sayılır çok şükür beraber gezeriz kız kıza.annemler başka şehirde yoksa zaten hiç problem olmazdı..

Yaw goturme demek kolay sonucta yetmis yasinda insanlar mazur gormek gerek
canli kanli insanlar degillerki
dede nene kavramini iyice benimsemesi icin arada sirada bir saatliginede olsa goturun basindada durun bu bir vazifedir yaslilara ailelere olan bir gorev ve saygidir.
esinizin parasiyla tutulmus bir bakici o'da yine esinizle ailesinin sorunu (tabii maddi sorun yasamiyorsaniz, hersey yolundaysa) sonucta anne ve baba..

bencede kesinlikle goturme birak ozlesinler cagirirlarsada isim var benim size birakip cikicam de anlasinlar Allaha bin sukur gorumcem yok hic sevmem gorumceleri Allah gonlume gore verdi:)

acaba cok ziyaret ederek bunalttiniz mi yaslilari

az buz yas degil 70 yasindalar kafalari ses cekmeyebilir,zaten yaslilarda lafinin nereye varacagini bilmeden konusur cogu zaman,yasliligina vermelisiniz

bencede götürme ben defalarca ameliyat olduğum ve hastanelerde sürekli işim olmasına rağmen aynı apartmandaki eltilerim bakmıyorlar çocuğuma.arama sorma bile bırak geleckler eninde sonunda nasılsa..o zamanda sen soğuk davranırsın.

ben olsam ben de çok kırılrdım,çok haklısın sonuna kadar, yerinde olsam göürmezdim, kendileri istediğinde de arkadaşların dedişği gibi bensiz durmuyor diye getirmiyorum derdim

bende olsam kesinlikle göstermem bile nedemek durmuyo tama durmuyo olabilir ama sanada güzellikle kızım çocuk durmuyo çok huzursuz oluyo sen gidince ne yapmak lazım acaba nasıl oyalıyalım bi çıkış yolu aramak lazım demeleri lazım boşver gösterme özlesinlerde görsünler bakalım

zaten kızım doğduundan beri dediğiniz gibi davranıorum haftada 1 eşimle gidiyoruz bazen de eşim bensiz kızı alıp gidiyor.bu arada görümcem de var evde bekar 40yaşında..bugüne kadar 1kere bile kızımın altını almamıştır 1kaşık birşey yedirmemiştir kimseye yük falan olmadık yani..ben yine aynı şekilde devam edicem haftada 10günde bir yarım saat gidicem surat asmıycam umrumda diiller ki..en güzel tepki tepkisizlik bence

benim dedem babannem ve tüm baba tarafımın yaptığı gibi zaten insan bi raddeden sonra farkediyo kimin sevip sevmediğini ilerde bana yaklaşmaya çalışsalarda asla gerçek dede torun olamayız yada amca yeğen ama hiç üzülmüyorum hiç tanımadığım insanlar için neden üzüleyimki ben mutluyum eminim hayatımda onlar olsa şu an olduğumun 10da 1i kadar bile mutlu olamazdım. bütün anne tarafım yetiyo bana

70 yaşında insanlar sizin peşinize ağlıyorsa kafaları kaldırmıyordur, o yüzden öyle demişlerdir, ama evde yatılı hizmetçi ilgilenebilir, 40 yaşında bekar görümce çalışmıyorsa oda bakabilir, eğer bırakacak kimseniz yoksa konuşmanız lazım bakabilirler mi diye...

Back
X