yorumlara baktım da çok sert hakikaten kaynanadan nefret etmeler gerizekalı demeler yok çocuğumu asla bırakmam falan güzel değil bence..
bakın siz ne kadar zor büyütüyorsunuz çocuklarınızı o da oğlunu zor büyütmüştür bu minvalde de eğer niyeti kötülük değilse fesatlık yapmak değilse en azından torunuyla biraz zaman geçirmek hakkıdır diye düşünüyorum..
yapmayın arkadaşlar kimse kayınvalidesine bayılmaz ama unutmayalım bir gün bizde yaşlanıcaz ve inşallah kv olucaz..
tabi şimdi ''ben asla böyle davranmam,davranırsam gelinimde ya da damadımda bana böyle yapsın''diyenler olucaktır ama büyük konuşmamak lazım..
eğri oturup doğru konuşalım biraz empati yapalım.. bu arada ben bu yapılanlar doğrudur demiyorum emzirmek falan ya da inatla kapıdan ayrılmamak tabi ki yanlış ama bu kadar sert olamaya da gerek yok sevgiler..
slm .. oncelıkle bende logusalık donemımde kv ck cektım ama agzımı acıpta bısıler solemedım.. solemesını bılırdım ama terbıyem buna musaıt deıl hemde esımın hatrı var. ama sonucc 3 ay boyunca benı hergun aglatı sutum kesıldı... ınsanlıkta bu olmamalı.. ben ıstesem evımdende kovardım ama yapmadım.. sımdı keske yapsaydım yavrumm sutumu emseydı dıyorum .. cok sınırlıyım bukonuda. sana katılıyorum oda bır annee.. ama bukadarınıda yapmaya hakkı yok.. umarımm dogumdan sonrada aynı seylerı dusunursun sevgıler.. logusalıgı yasayamayann bunu bılemezz..