Böyle bi emrivaki yok. Sıktı artık..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Geçen gece ben birazdan size sizde kalmaya geliyorum yoldayım diyen kaynanam bugğn yine aynısını yaptı . Bunu yaptığı yetmiyor gibi dahs bu sabah eşimden 4 bin parq istedi eşimden param yok deyincede ki borç içindeyiz ama onun umrunda değil . Vereceksin lan qlt tarafı 4 bin yazmış ki ben de gözlerimle gördüm. Bu yüzsüzlük, umursamazlık , sorumsuzluk ve böyle düşünceszlğinden çok sıkıldım ..
Gecenin körğnde ikidir ben yoldayım sizde kalıcam ne demek ya. Hem de öylesine keyif için. Bu saate kadar arkadaşıyla takılıp sonrada gelip bizde yatıyo. Sinir olmaya başladım

Sevişiyoruz, sesimizden rahatsız olmanızı hiç istemem de!:oops:

O kadar diyemem ama sevişmek istiyordum belki :D hahaha şimdi onun yüzündden kaldı.. Diyomuşum . Ya gerçekten. Sabah 50 tl harçlık ister gibi 4 bin isteyip akşam hattq gece oldu bu saatte haber veriyo gerçi vermiyo bi kapıyı çalmak kalıyo direk söylüyo birazdan szdeym szde kalcm diyo. Çıldrcam

Size geliyorum dediği saatlerde telefonu sessize alıp, görüldüleri kapatın.:sus:
Ya da o saatlerde özel yakınlaşmaya geçerseniz eşiniz bir şeylerin bölünmesinden rahatsızlık duyup daha sert tepki gösterir.:bicak:
Kaynananızın sizden alınmadığı ortada gibi. Belki eşiniz rest çekerse 'birazdan sizdeyim' leri keser.:mapus:

Size geliyorum dediği saatlerde telefonu sessize alıp, görüldüleri kapatın.:sus:
Ya da o saatlerde özel yakınlaşmaya geçerseniz eşiniz bir şeylerin bölünmesinden rahatsızlık duyup daha sert tepki gösterir.:bicak:
Kaynananızın sizden alınmadığı ortada gibi. Belki eşiniz rest çekerse 'birazdan sizdeyim' leri keser.:mapus:

Zaten eşimi aramış .. Eşime sitem ettim. Ben uyarırım dedi.

Çocuğuna vereceksin lan mi demiş.. şok oldum.. nasıl bir üslup evladınla konuşuyorsun haraç keser gibi.. düşünce vs aramayın bu insanda.. muhtemelen ver de bi daha gelmesin dedirtmeye çalışıyor..

vereceksin lan mı? Benimle bu şekilde konuşan birine param olsa bile vermem.ayrıca dediğin gibi emrivaki ve zorlamalardan hiç hoşlanmam.şehirdışındayız yazsaydınız keşke.kapıyı açmam.kırsa yine açmam.

vereceksin lan mı? Benimle bu şekilde konuşan birine param olsa bile vermem.ayrıca dediğin gibi emrivaki ve zorlamalardan hiç hoşlanmam.şehirdışındayız yazsaydınız keşke.kapıyı açmam.kırsa yine açmam.

Daha önceden zorla kredi çektirtti ben ödiycem dedi bize ödetti . Giyim dükkanı açtı dükkanı kapatıp kapatıp gezmeye gidiyo. Mallar bitmiş şimdi yine para istiyor aylardır. Her gittiğimizde telefonda heryerde sürekli pqra istiyor. Bizde kiradayız 50 milyar borcumuz var Her ay bi ton giderimiz var dğkkan kirası eleman maaşı. Doğolgaz faturalar kredi borcumuz kredi kartları vs. Bu ara işlerde kötü .eşimin kardeşi yeni askere gitti para yokken bi ton para ona gitti. Biri evlncek para lazım .babası yeni evlendi eşinin yeni bebeği oldu . ( annesiyle ayrılar) oraya para yolladık. Babası da durumu çok iyi değil Bizden istemişti .
Bunlar umrunda değil işler kötü anne dediği halde eşim hergün para istiyor. Gerçekten artık yüzüne yeter demek istiyorum. Yüzüne Güllmekten çok sıkıldın ama sırf eşim için sen aranı bozma ben hallediyorum dediği için. Yüz yüze bakıyoruz diye hiç karışmıyorum. Karışmadığım halde karından mı korkuyorsun dediği oldu. Bağırıp çağordığı oldu eşime.

Geçen gece ben birazdan size sizde kalmaya geliyorum yoldayım diyen kaynanam bugğn yine aynısını yaptı . Bunu yaptığı yetmiyor gibi dahs bu sabah eşimden 4 bin parq istedi eşimden param yok deyincede ki borç içindeyiz ama onun umrunda değil . Vereceksin lan qlt tarafı 4 bin yazmış ki ben de gözlerimle gördüm. Bu yüzsüzlük, umursamazlık , sorumsuzluk ve böyle düşünceszlğinden çok sıkıldım ..
Gecenin körğnde ikidir ben yoldayım sizde kalıcam ne demek ya. Hem de öylesine keyif için. Bu saate kadar arkadaşıyla takılıp sonrada gelip bizde yatıyo. Sinir olmaya başladım
S
çok haklısın...

Evde yokuz numarası yapın bir gece de. Nasıl geliyorsa öyle de geri döner. Gecenin bir yarısının onun için önemi yok, baksanıza. Eşin sabırlı davrandıkça isteyecektir. Onun canına tak etmesi lazım. Ondan önce sen mi masraf çıkarsan(: Para istemeleri düzenli mi? Yeni bir borca girin, eşin de sen varken alsın karşısına, bak ana:) büyük borca giriyorum. Benden artık beş kuruş bekleme. Bana güvenerek sakın iş yapma, demedi deme. Benden bu kadar, desin. İşi de varmış. İşine sahip çıksın, bir de evlensin:ıslık:

Biz de çıkmak üzereydik deyin ya da aa biz dışarıdaydık deyin, ya da misafir geldi gibi bişe diyin. Gelmeden arasanız şimdi kapıda kalacaksınız falan deyin :)

Back
X