Böyle bir adamla evli kalmak zorunda kalmak..

Cocugunuz hicte küçük bir yasta degil bir ise girip esyali ev tutup sadece okula giderken ve gelirken alacak birini bulup cuzzi miktarda para verir hayatınıza bakarsiniz
Sadece okula gidip gelirken birini bulmak mı? 5 yaşında çocuk evde tek başına nasıl bırakılacak? Şu toz pembe gözlükten rica ediyorum

Sadece okula gidip gelirken birini bulmak mı? 5 yaşında çocuk evde tek başına nasıl bırakılacak? Şu toz pembe gözlükten rica ediyorum
Kisa süreli bakacak birisini ima ettim ne toz pembe gözlüğü ayrica kalsın o zaman devam etsin hayatına mutsuz mutsuz bumu öneriniz site adinizdan belli zihniyet

El iyisi ev ayısı böylesi.Siz boşansanız şartlarınız çok zor,tek başınıza mümkün değil gibi görünüyor. Bir an önce işe girip bir kendinizi ve güveninizi toplayın bence öncelikle.

Çocuğunuz 5 yaşında okula gitmesi gerekmiyor mu zaten? Okul öncesi eğitimi almayacak mı bu çocuk? Ne demek kimseye emanet edemem. İyi o zaman ilkokula da göndermeyin. Siz çalışmamak için bahane arıyorsunuz sanki

Cocugunuz kucuk degil devletin kresine gidebilir ama onlar cogu zaman ikili ogretim oluyor ogleden sonra bakacak biri lazim cikinca ailenizin evine gidemez mi isten cikinca alsaniz?

Çocuğunuz bebek değil, 5 yaş zaten anaokulu yaşı seneye okula başlayacak bu çocuk. Gayet çalışabilirsiniz.

Dışarıya ezik ve uyumlu olan biri bu imajı bozulmasın diye boşanma kararı için size zarar vermez. Aileniz sahip çıkmadığı içinde bu kadar rahat bence. Oğlunuza aşırı düşkün görünüyorsunuz ama 5 yaş kreş ve bakıcı için küçük değil. Küçük ilçe diyorsunuz öyle yerlerde komşular bakıyor cüzi bir ücretle genelde kendi çocukları da oluyor. Babanıza ziyarete gidip ciddi olarak bir konuşun bence. Tekstil atölyesi, market reyon görevlisi vb gibi işler bulursunuz.

Kisa süreli bakacak birisini ima ettim ne toz pembe gözlüğü ayrica kalsın o zaman devam etsin hayatına mutsuz mutsuz bumu öneriniz site adinizdan belli zihniyet
Site adım ironi nedir bilir misiniz yada kinaye kısa süreli demişsiniz ya anne işte kısa süreli mi kalacak hem de özel sektörde. Daha gerçekçi öneriler sunun.

Site adım ironi nedir bilir misiniz yada kinaye kısa süreli demişsiniz ya anne işte kısa süreli mi kalacak hem de özel sektörde. Daha gerçekçi öneriler sunun.
Anlamıyorsunuz israrci oluyorsunux hala okula gidecek ya cocuk sabahları ve aksamlari kisa süre bakacak birini bulmasi gerekiyor ayrica bulduğunuz ironili isim de zihniyet temsil ediyor belli ki

Anlamıyorsunuz israrci oluyorsunux hala okula gidecek ya cocuk sabahları ve aksamlari kisa süre bakacak birini bulmasi gerekiyor ayrica bulduğunuz ironili isim de zihniyet temsil ediyor belli ki
Zihniyetimden eminsiniz yani

İnsanlar 4 aylik cocuklarini birakip calisiyor farkındasiniz di mi ? Çocuğunuza yazik kiyamam gergin sürekli çocuğunuzu bu ortamda büyutmeyi secmek tam bi bencillik. Evet rahatiniz bozulacak ama boyle bir adamin boyundurugu altina girmeyeceksiniz. Ayrica bosanmak icin hakli nedenleriniz var nafaka vs da alirsiniz.

Eger çocuğa anneniz bakabilirse olur.yoksa asgari ücretle hem ev tutup hem yaşayıp hem çocuğa baktirmaniz mümkün değil.Kadin sığınma evide bildiğim kadarıyla uzun süreli olmuyor.Ya gidip babanizla konusacaksiniz yada su an bi ise girip para biriktireceksiniz.

Zorunluluk değil tercihler sanki süt bebeği var 5 yaşında kocaman çocuk meslek sahibi olmama tercihi senindi başka bi konuda da morbid obez olduğunu söylemişsin muhtemelen irade sıfır işe girip çalışacak sabır da yok suçu ona buna at senden başka herrrrrrkesssss suçlu asıl suçsuz o yavru bu adamı baba yaptın sanmıyorum bir anda böyle olsun bu 8 9 olnadan 2. De yapar 2. Bahaneni de bulursun. Yok ister boşan ister boşanma bana ne kimsenin ailesi eşi mükemmel değil böyle evlilik sürdüren çok var ama gelip zorundayımmmm şöyleyim vs denilmesi beni sinir ediyor yok zorunda değilsin tercihin bu

Çok üzüldüm durumunuza annenizle konuşsanız cocugu ona bırakıp çalışsanız.
Çalışmak tek yol.baska çare yok. Boşanmak i in kendinizi toplayana kadar çalışın. Biraz atın köşeye, sonra hemen bosanma davasi açın. Bosanma dvaasi açarken muhakkak bir avukat yardımından yararlanin.adli yardım diye birsey var,.durumu olmayan insanlar için barodan avukat tayin ediliyor, yargılama giderlerini adalet bakanlığı karşılıyor.
Birseyler yapmak zorundasıniz.
Calismak tek kurtuluş

Babanizla ilgili sorun homurdanmasi mi?
Yani siz ayrilsaniz onlarla yasamanizi kabul eder ama homurdanir mi sadece? Yoksa hic mi kabul etmez?

Bu arada evin kedisini balkona koydugu icin birakin da soylensin yani, adam hakli.

Aıle ya da ekonomik destek olmadan zor.
Bu ekonomıde tek normal maaşla bile gecınılmez.
Önce malî durumunuzu duzeltmenız lazım.
Asgarı ücret kazanıp kıra ev giderlerı Çocuk bakımı olanaksız.
Kreş yada bakıcı parası almıs basini gidiyor.
Annenız destek olur mu?
Annenız getır götür yapsa okula sonra evini açacak sız de çalışacaksınız yoksa diğeri hayal ürünü.

annemin arkadasi da sizin gibiydi b.kkk gibi anneci kocaya iki cocuk vermisti. hep iste yakınır yakınır "çocuklarım icin cekiyorum" derdi. ne zaman ki cocuk sizinki gibi büyüdü, okullu oldu, insanlar "e o kadar biktiysan bir ise gir cocugun bebek degil ki" demeye basladi senesine "kazara" üçüncüye hamile kaldi
oooh simdi 6 sene daha rahat:)
sizin de bahaneniz bitmis, dogurun yenisini rahatlayin

size hemen boşan denmiyor
önce bir işe girin çocuğu anneniz yakınsa rica edin baksın
kv yakındaysa o da bakabilir
para biriktirin hayatınızı düzene sokmak için

biz ne yapalım emen çocuklarımızı bırakıp işe gittik kusura bakmayın da
sizin gibi konuşanların çalışma isteği de yok genelde
ona gelemem buna gelemem.. eee biz ne yapalım
Allah yardımcınız olsun diyelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…