Önceki sorumda ailesinden ve eşimin ezikliginden bahsetmiştim... Oklara karşı ahgir diyemiyor emir geldiği anda bütün algıları kapanıyor hipnoz olmuscasina beni elinin tersiyle itip onlardan gelen emirleri yerine getirmeye koşuyor . Peki bana karşı nasıl? Bana ve oğluma karşı son derece stresli sinirli bir adam örneğin bir hastaneye götürmek vaktim yok diye acele et hadi diye diye kızarak götürür. Gezmeye gittiğimizde güle oyna gittiğimiz yoldan kavga ederek geliriz. Her zaman burnumuzdan gelir. Öyle ki yola çıkacağımız zaman çocuğum yazık baba sınırlı misin diye sorar . Çünkü hep agresif en küçük şeye inanılmaz tepkiler verir.. dışarıya karşı hayır diyemez ezim ezim ezerler ve dışardan gören herkes eşin ne kadar yumuşak huylu der bana . Ve narsist eleştiriyi asla kabul etmez sürekli beni hatali gösterir her isime karisir . Peki neden bosanamiyorum? Çünkü takıntılı bir sorunu dile getirdigimde bile kapıları masaları tekmeler. Yani hayatı tehlikem olabilir diye korkuyorum. Peki benim ailem nerde? Babam eşimden farksız ona gitsem yağmurdan kaçıp doluya tutulmuş olurum. En fazla 3 gün sesini çıkarmaz babam 4. Başlar homurdanmaya. Geçen yıl 1 hafta kaldım oğlum kediyi evin balkonuna koyduğu için saatlerce söylenmişti babam. Ve en önemlisi ekonomik özgürlüğüm yok. Oğlum 5 yaşında bırakıp calisamam henüz. Kimse de benim gibi bakmaz kimseye emanet etmem zaten. Sığınma evini koymuştum kafama birkaç yer ile de görüştüm ama sonra kuzenim 3 yaş üstü çocukları anneden alıp yurda koyuyorlar deyince vazgeçtim. Napicam? Bu adam değişir mi? Sanmam Allah'ım kolay bir yol göstersin inşallah dua edin bana