Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben demiyorum. Batsın öyle terapi .Dedikoduya terapi,danışma mı diyorsunuz siz? Benimde kardeşlerim var ama dedikodu yapmadan da derdimi anlatabiliyorum.
Ben demiyorum. Batsın öyle terapi .
Oda yanlış anlamıştır . Çevresinde falan değişik gördüyse . Bilmiyorum. Ben degistiremem ama kulağımı tıkayamıyorum .Bazı kızlar demiş onlara söyledim canım.Amin batsın inşallah dedikodu yüzünden kimse mutlu olamıyor.
Evden çıkamıyorum ki her hareketimi söylüyorlar . Mesela bulasmayim odamda duruyorum diyorum . Bu sefer de odasından çıkmıyor ne b.k yiyorsa diyorlar. Bi halta yaramaz diyorlar.yapabılecegınız cok bırsey yok bellıkı annenızlede teyzenızlede mesafelı durusanız sızın akkınızda konusacak bırsey bulamazlar boylece canınız sıkılmaz
Bence de en iyisi mesafeli olmak. Herkez yerinde sağolsun . Bi insan hiç mi sakinleştirmez ya. Bi kavga görse insan ayırır. Bunlar olsa vur şöyle vur böyle vur der şükür ki sen yine uzaksın. Bak ben bunu yaZıyorum ve annem su anda teyzemle konuşuyor.Aynı durum ama benim teyzeler bir tık daha kötü niyetli hal tavırdan bana karşı iyi olmadıkları gerçekten ortada. İlginçtir hiç yanaşmam yıllardır farklı şehirlerde okudum ama bi yere gittiğimi bile duysalar misal uludağ, ne yapacakmış kimle gidiyo allah bilir bu az değil daha neler neler... Annemde farkında ama gel görki kopamaz yinede dolduruyorlar birbirlerini. Bıktım yeminle hepsinden atamam çıksın gitmeyi dört gözle bekliyorumakraba filan nefret ediyorum. En iyisi mesafeli olmak
![]()
Aynen. İkiside ev hanımı zaten. Napiyim onlar beni cekistirirken he yaw bende böyle bi malım iste mi deyim :):) hep beni cekiştiriyorlarSen 20 yaşındaysan annen de 40 yaşındadır. Değiştirme Şansın yok. Sanırım belli bir uğraşları yok ve oyalanmak için bu meseleyi bulmuşlar. (Dipnot; dedikodu ederken desteklemesen kavga cikar)
Var ne yazık ki. Bazen çok bunalıyorum . Beni bastırıyor. Bende diyorum ki içimden sana eli sopalı bir gelin olmaz mi. Başına inşallah diyorum. O zaman beni ararsın diyorum. Kaynanam beni sever inşallah . Bi tanıdık var benim. Annesinden sevgi görmemiş . Evlendi kaynanasina bi nazlar yapar anlatamam ..İnşallah Bende sevdiğim insanın annesiyle öyle olurum . Çok sabrediyorum çünkü.İnşallah erkek kardeşiniz yoktur varsa gelini 3şehir uzak bi yere evlendirin. Anneleriniz sizde kaynanalık stajı yapıyor sanırım yaptıkkarının doğru olmadığı ortada sizde bilincindesiniz bu yüzden ciddiye almayın almamaya çalışın
Teşekkür ederim senin gibiler iyiki var...İnşallah duanıza bende Amin diyorum
Dogru haklisindir.zaten herkesi durmadan cekistirmek dogru degil.insallah mutlu bir evlilik yapip bu ortamdan uzaklasirsin.Degismezler biliyorum ama, annesini de cekistiriyorlar bunlar haklı, mesela dayım arıyor annemi. Annem konuşuyor hemen kapatıp teyzemi arıyor abim böyle dedi diye. Sonra birlikte çekiştiriyorlar . Bunlar doğru şeyler mi. Onu bunu kınayıp duruyorlar. Kesinlikle iyi niyet düşünmüyorum . İnan beni bi tanısanız böyle demezsiniz.
İnşallah . Bi sevdiğim var. Rabbim bizi birbirimize hayırlı helal eder de çok mutlu oluruz gönlümce inşallah.Dogru haklisindir.zaten herkesi durmadan cekistirmek dogru degil.insallah mutlu bir evlilik yapip bu ortamdan uzaklasirsin.
İnsallah canimİnşallah . Bi sevdiğim var. Rabbim bizi birbirimize hayırlı helal eder de çok mutlu oluruz gönlümce inşallah.
:)) he deme. Onlar gibi olmamak için çalış :)Aynen. İkiside ev hanımı zaten. Napiyim onlar beni cekistirirken he yaw bende böyle bi malım iste mi deyim :):) hep beni cekiştiriyorlar
Biliyor musun bende inanıyorum...E elmas gzl ben senin konularını ne zaman okusam , hep çok üzülüyorum .
Bu konuda yazdıklarınla senin derdini tam anlayamayanlar olabilir , ne var bırak konuşsunlar diyen de .
Ben anneni çok bencil buluyorum , elmas her işe koşsun bende rahat edeyim kafasında .
Sabret . Bunalıyorsun biliyorum ama sabret .
Mesleğini kazan .
Her şey güzel olacak .
Duyma biraz onları , tıka kulaklarını . Olmaz mı?