Arkadaşın yoldan çıkmış , artık düzelceğinide sanmıyorum canım..
Bana paranoyak diyeceksiniz ama tezim şu ;
Eski sevgilisinin arkadaşı ile sevgili oluyor ve ilk buluşmada birlikte oluyorlar. Kız arkadaşın zaten kız değildi eski sevgilisinin ark.bildiğinden kızı kendine ayarladı oda işini gördü sana anlatmadığı şeyler var derken bu tarz durumlardan bahsediyorum ve erk.geneld bir birinin sevgilisine kolay kolay yan gözle bakmaz bildiğim. O şuan sadece içinde tutamayıp sana bi kısmını anlatmıştır normal olmadığını oda biliyor çün ki ve daha başlangıç o durmaz artık bence bide ünv.gitsin bak gör neler yapıyor ark. kusura bakma benim görüşüm sen yaptınsa yapacağını uzak dur seninde adın çıkmasın ailesine söylemek en güzeli kontrol altında olur en azından
ablası yok... en büyük o..Cok zor bi durum ya, babasini degilde annesini uyarsaniz üstü kapali bi sekilde böyle böyle biri var diye veya ablasi varsa ona söyleseniz herseyi degil sadece o erkekten uzak durmasi icin
senın arkadasın da emınım "cok guzelım cok begenılıyorum herkes bana ılgı duyuyor herkes benı cok begenıyor "sanıyordur
herkesle boyle tanıstıgı gun yatıyor ıse ; zaten erkeklerın hepsı pervane olur .
yazık ona da cevresın de hep onu kullanmak ısteyen tıpler var .
şimdiki çıktığı 27 yaşındaki artık adammı diyeyim ne diyeyim sürekli ona seni arzuluyorum falan filan diyormuş..
birde ben çocuğu hiç görmedim ama arkadaşım kendi lisesindekilerle tanıştırmış... arkadaşlarının yanında bile öpüyormuş kızı
kolunda da bi kızın isimli dövmesi varmış kaç senedir.. sildir diyormuş arkadaşım para lazım diyormuş... kız evli ve çocukluymuş şimdi...
çocuk diyarbakırlı, eskiden sevdiği kızda öyleymiş.. ki onlar böyle şey yaşarmı bilmiyorum sonuçta onlar daha sıkı böyle konularda.. arkadaşıma demişki onunlada arkadan yapıyordum, ama kızlığına dokunmadım..
bence arkadaşıma böyle dedi, yani bak onunlada yapıyordum sevdiğim halde.. seninlede istiyorum sevmediğimi düşünme dercesine...
kızı çok seviyomuş böyle birşey istiyeceğini ummuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?