Boyle bir burun'la estetik olurmuydunuz? [ Resimli ]

Bleudream

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2007
422
0
116
Merhaba kizlar,

Estetik olmayi dusunuyorum, cokda istiyorum ancak ailem ve etrafimdakiler surekli ne geregi var, ne var senin burnunda diyip duruyolar. Buda benim kararsiz olmama yol aciyor:59: Bana gore burnum kemerli ve gulunce dusuyor..

Estetik olursam, ki olucam buyuk bir ihtimalle Emre Ilhani dusunuyorum.

Benim size sorum, siz boyle bir burunla estetik olurmuydunuz ve Emre Ilhani tavsiye ediyormusunuz?

1'inci resimde gulmuyorum, normal halim yani.
2'ci resimde guluyorum ve burnum yerleri supuruyo :83:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kizlar,

Estetik olmayi dusunuyorum, cokda istiyorum ancak ailem ve etrafimdakiler surekli ne geregi var, ne var senin burnunda diyip duruyolar. Buda benim kararsiz olmama yol aciyor:59: Bana gore burnum kemerli ve gulunce dusuyor..

Estetik olursam, ki olucam buyuk bir ihtimalle Emre Ilhani dusunuyorum.

Benim size sorum, siz boyle bir burunla estetik olurmuydunuz ve Emre Ilhani tavsiye ediyormusunuz?

1'inci resimde gulmuyorum, normal halim yani.
2'ci resimde guluyorum ve burnum yerleri supuruyo :83:

1.resimle 2.resim oldukça farklı çıkmış.burnum 1.deki gibi olsa asla olmam,2.deki gibiyse olurdum

Resimlerbiraz farkli cikmis evet, birinci resimde basimda biraz yukari dogru herhalde..ama gulunce oyle bir hal aliyor iste:44:

Son düzenleme:
yaptırmak sürekli aklına geliyosa, imkanın da varsa yap kurtul derim, biz ne desek boş çünkü :55:

Günün 24 saatini gülerek geçirmiyorsunki ben senin yerinde olsam yaptırmam. gülerek geçirsen bile insanlar bunu görmez , sen bildiğin için düşünüp durursun.:29:

Oynamayın oranızla buranızla ya. heleki yüzdeki uzuvlarla.. Çunki herkesin ifadesi öyle kalıp gibiki , oynandığı anda mutanta dönüşüyo çoğu.. Benim fikrimde bu..

Ahh ah aynı sorun bende var gülmeden çok güzel olan burun gülünce sanki başka bişeye dönüşüyor :5: moralim yerlerde insan içindeyken birşeye gülünce yüzümün halini düşünüp çok acı çekiyorum :84: ben senin yerinde olsam demicem çünkü zaten öyleyim yaptırırdım

1.resimdeki gibi kesinlikle yaptırma, 2.resimdeki gibi de olsa farketmezdi sağlık problemim olmasa kesinlikle yaptırmazdım, sadece estetik için ameliyat olanları anlayamıyorum, ne bileyim ben o ameliyata değmeyeceğini düşünüyorum.

bence hiç ihtiyacınız yok belli ki kibar bi burnunuz var. Ayrıca her insan gülünce daha güzel görünür. Bu yüzden gülmekten çekinmeyin. Fotoğrafta bile yüzünüzün tamamını değil direk burnunuzu çekmişsiniz nerdeyse... İnsanlar sizin yüzünüzün tamamını görüyo her zaman. Güzellik bir bütündür. Belki ameliyat sonrası bambaşka güzel bi burna sahip olabilirsiniz. Fakat orjinallik nerde? Bu halinize bi daha asla dönemeyeceğinizi ve şu an şikayet ettiğiniz burnunuzun meğer sizi siz yapan en önemli detay olduğunu unutmayın!

Canım bende burnumu yaptırmayı düşünüyorum ama ben zor nefes alıyorum nezle grip olunca hele hiç nefes alamıyorum o yüzden.Eğer böyle bir durumum olmasaydı yaptırmayı düşünmezdim:31:

kafana çok takıyosan psikolojini etkiliyosa imkanında varsa yaptır derim kimse için değil kendin için insan aynaya bakınca beğendmek istiyo kendini sorun haline getirdiysen hiç düşünme bile ama burnunda okadar büyük bi sorun yok

Bu durumu eğerki bu kadar çok dert ediyorsanız, imkanlarınızda var ise estetik olabilirsiniz. Bu sizde bir özgüven yaratabilir. Benimde ön dişlerim biçimsizdi, bende diş estetiği oldum, ondan sonra kendime güvenim fazlalaştı, rahatça gülebiliyorum artık.

Cevaplariniz icin cok tsk ederim kizlar:71: Allaha sukur estetik yaptirmak icin imkanim ve durumum var..

Normal halinden benden cok sikayetci degilim, ancak gulunce gercekden hosuma gitmiyor. Guldugum zaman elimle burnumu kapatma geregi hissediyorum ve zaman zaman gercekten rahatsiz oluyorum bu durumdan.

Allaha sukur saglik problemim yok, nefes alamama gibi. Ozellikle gulunce goruntusunden rahatsiz oldugum icin acaba yaptirsammi diye dusunuyorum..

Son düzenleme:
bence yaptır canım gülmekten çekinirsin sen şimdi anlıyorum seni aileler zaten genelde bişeyin yok yaptırma derler ama yaptır bence

Seni gercekten rahatsiz ediyorsa ki oyle sanki bence yaptir ve kendini daha rahat iyi hisset cnm... 1ci ve 2ci resimin arasinda baya bir fark:(

Back
X