Boyle bir burun'la estetik olurmuydunuz? [ Resimli ]

bence burnunda abartılacak bir durum yok eminim yüzüne yakışıyordur....ameliyatı asla düşünmemelisin bence tabiki en son karar yine senin :18:

eger zorluk çekiyorsan yaptır derim.Ben 4gün önce olduum benimde biraz kemik sorunum vardı gerçi şimdiki aklım olsa yaptırmam tam vaz geçicektim bayılmışm ve iş bitmiş zaten:1 hiç zor bi ameliyat değil sadce 6ay sabır gerektiricek işte ol derim ama egergerçekten istiyor ve sonrasında sabırlı olacağına inanıyorsan çünkü insan aynaya baktığunda depresyona girebiliyor. Son karar senin :13:

Yaptirsam mutlu olacagimi dusunuyorum, ancak bu durumdan, yani ailemin desteklememesi benim korkularimi artirriyor. Elbette benimde endiselerim var ameliyat adina ama pisman olmakdan da cok korkuyorum. Estetik yaptirmak isteyenlerin cogu korkusu eski burnunu aramakdir, bende ayni sekilde..sonra keske ailemi dinleseydim demek istemiyorum..

Bazen bosver, abartilcak birsey yok diyorum kendi kendime. Bi an vazgeciyorum ama sonra bir resim cekildigimde ve o resimde guluyorsam eger gercekten hic hosuma gitmiyor. Ki gulmeyi cok seven bir insanim..

Yaptirsam mutlu olacagimi dusunuyorum, ancak bu durumdan, yani ailemin desteklememesi benim korkularimi artirriyor. Elbette benimde endiselerim var ameliyat adina ama pisman olmakdan da cok korkuyorum. Estetik yaptirmak isteyenlerin cogu korkusu eski burnunu aramakdir, bende ayni sekilde..sonra keske ailemi dinleseydim demek istemiyorum..

Bazen bosver, abartilcak birsey yok diyorum kendi kendime. Bi an vazgeciyorum ama sonra bir resim cekildigimde ve o resimde guluyorsam eger gercekten hic hosuma gitmiyor. Ki gulmeyi cok seven bir insanim..

Bence sağlık problemin yoksa hiç hiç elleme burnunu...Burnu öyle ideal ölçülerde olmayan ve yüzüyle para kazanan birçok insan bile var sonuçta. Benim aklıma ilk gelen fadik sevin atasoy...İkincisi Güzide Duran mesela..Sağlık sorunun yoksa inan ki değmez...Öyle hokka gibi burunlar çok iyi olsa zaten, iyi estetik cerrahlar doğala ulaşmaya çalışmazlardı.

Ayrıca ameliyat ağrısız falan; ama eziyeti uzun sürüyor, stresi de cabası..Aile desteği de yoksa, hiç bu işe girmemeni öneririm.

ama tabii ki benim ki kişisel bir öneri..Ne kadar dikkate alırsın bilemiyorum.

Benımde sorunum aynıydı burun ucumde kas gevseklıgı vardı hem konusunca ucu oynuyor hemde dusuyordu kemerımde vardı veeeeee estetık oldum 1 ay oldu oldu cok memnunum dogal burnum oldu mutluyum eger yaptırmak ıstersen fatih öktemı tavsıye ederım..

bence yaptırmalısın başkasını ne söylediği değil senin ne hissettiğin önemli.. evet çok büyük sorunlarının olmadığı belli ama yinede yptır 2 olacak ben estetik olalı çok ama çok mutluyumm.. kendine güvenin geliyor toplum içinde..

- evet yinede son karar senin.. ama bencede yaptır derim sadcesabır gerektiricek bir iş okadar ama sakın kulak burun boğaza olma iyi bir plastik cerrahı bence bu işi en iyi yapan benim doktorum mükemmel çok memnunum istersen tavsiye edebilirim Leyla avsar şuan Bilecikte ama yıl başından sonra sanırım Burasa özel bir hastaneye gidicek burayada yoğun istek üzerine geldi. Ama sonun olarak ailenin onayını al güzelce bence anlat derdini ben annemlde birlikte oldum şuan çok mutlüyuz şişliklerimizde olmasa keşke :)

- evet yinede son karar senin.. ama bencede yaptır derim sadcesabır gerektiricek bir iş okadar ama sakın kulak burun boğaza olma iyi bir plastik cerrahı bence bu işi en iyi yapan benim doktorum mükemmel çok memnunum istersen tavsiye edebilirim Leyla avsar şuan Bilecikte ama yıl başından sonra sanırım Burasa özel bir hastaneye gidicek burayada yoğun istek üzerine geldi. Ama sonun olarak ailenin onayını al güzelce bence anlat derdini ben annemlde birlikte oldum şuan çok mutlüyuz şişliklerimizde olmasa keşke :)

Canim kbb'cileri tavsiye etmiyormusun? Ben olursam Emre Ilhani dusunuyorum, oda kbb'ci. Kendisi hakkinda olumsuz bir yorum okumadigim icin, olursam kendisine estetik olmayi dusunuyorum.
Kbb'cileri neden tavsiye etmedigini ogrenebilirmiyim?

aynı sorun bende var senin birinci resimde gülmemişsin kemer belli bende hiç belli değil boyutuda küçük minacık ama gel görki o minnacık burun gülünce aynen seninki gibi şişip kocaman bir burun oluyor birde burun ucu aşağıya düşüyor ama burun ucumda normalde sarkık değil yuvarlak bir burun ucum var mesela esteteik ameliyat olanların burun sonuçları benim olmamış halim ama şu gülünce aynen seninki gibi şekil alıyorya sinir oluyorum bende birtek bende bu durum var sanıyordum daha önce bu şükayeti olanları görmüştüm ama hep burun uçları uzun veya sarkıktı önceden bende böyle bir problem yoktu mesela benim burnumda ne zaman sinuzit ve deviasyon problemi çıktı burnum giderek böyle olmaya başladı notmalde şeklinden memnunum o yüzden ben mesela çok hafif bir kafis düşünüyorum
yukarı kalkmış olacakya gülünce düşmesin diye düşünüyorum
bence ol derim bu durumun beni ne kadar rahatsız ettiğini biliyorum senide ne kadar rahatsız eder tahmin ediyorum

Aynen cnm ya, hafif kemerli olmasi okadar sorun degilde su gulunce dusmesi beni mutsuz ediyor..Sen kime olmayi dusunuyorsun?

Emre ilhan tamam basarili da ben burun ucu konusunda o kadar da basarili bulmuyorum sanki biraz etli birakiyor burun uclarini ama yakup avsar o konuda cok iyi arkadasimin burnunun ucu o kadar guzel ki. Param olsa ona giderdim bence yakup avsari dusun

Aynen cnm ya, hafif kemerli olmasi okadar sorun degilde su gulunce dusmesi beni mutsuz ediyor..Sen kime olmayi dusunuyorsun?

bana soruyorsan karar vermiş değilim ama aileme yük olmamak adına kendi işimi kendim görmeyi de tercih ettiğim için ya veli aslan yada bilge türk bilen diyorum ama onlarda tasarım
yapmıyormuş bende aşağı yukarı nasıl bir sonuç olacağını görmeden kimseye kendimi emanet edemem sevmediğim bir tarz olursa bu seferde daha kötü olurum bilmiyorum
acaba diyorum tasarım yapan bir doktora ona olacakmış gibi tasarım yaptırsam sonra asıl olacağım yere götürüp ben bunun gibi istiyorum desem nasıl olur bilmiyorum

Canım yaptırma gereği duyuyorsan yaptır o burunla sen yaşayacaksın. Ben olsaydım doktorları araştırıp yaptırırdım. Daha ameliyat olmadım ama bende olacağım. Çevremdekiler gerek yok dese de ben yaptırmakta kararlıyım. Bence yaptır hem kendine güvenin artar belli ki seni rahatsız ediyor burnunun şekli.

Canım yaptırma gereği duyuyorsan yaptır o burunla sen yaşayacaksın. Ben olsaydım doktorları araştırıp yaptırırdım. Daha ameliyat olmadım ama bende olacağım. Çevremdekiler gerek yok dese de ben yaptırmakta kararlıyım. Bence yaptır hem kendine güvenin artar belli ki seni rahatsız ediyor burnunun şekli.

Psikolojik olarak çok rahatsızlık vericiyse eğer, haklısın; ancak aklıma şu geldi yazdığını okuyunca:

Ben ameliyat olmadan önce Emre İlhan'la da görüşmüştüm; gerçekten çok aklı başında ve iyi bir doktor. O bana şöyle söylemişti: Bana gelip burunları daha güzel olunca tüm hayatlarının değişeceğini sanan hastalarım oluyor. Ben yalnızca onların burunlarını değiştiririm, hayatlarını değiştiremem. Bunun bilincinde olmayanlar, sonuç ne olursa olsun mutsuz ve memnuniyetsiz oluyorlar.

Yani bunu da dikkate almak lazım..Hayatı buna odaklamamak gerekiyor.

bence olmaslısın,ameliyat kafana takıcapına hem kendine güvenin artar

[/B][/B]
Emre ilhan tamam basarili da ben burun ucu konusunda o kadar da basarili bulmuyorum sanki biraz etli birakiyor burun uclarini ama yakup avsar o konuda cok iyi arkadasimin burnunun ucu o kadar guzel ki. Param olsa ona giderdim bence yakup avsari dusun

Yakup avsar kapali teknikle yapiyor sanirim, ve bikac yerde okumustum tam hatirlamiyorum ama pek tavsiye edilmiyodu sanirim kapali teknik:44:

Psikolojik olarak çok rahatsızlık vericiyse eğer, haklısın; ancak aklıma şu geldi yazdığını okuyunca:

Ben ameliyat olmadan önce Emre İlhan'la da görüşmüştüm; gerçekten çok aklı başında ve iyi bir doktor. O bana şöyle söylemişti: Bana gelip burunları daha güzel olunca tüm hayatlarının değişeceğini sanan hastalarım oluyor. Ben yalnızca onların burunlarını değiştiririm, hayatlarını değiştiremem. Bunun bilincinde olmayanlar, sonuç ne olursa olsun mutsuz ve memnuniyetsiz oluyorlar.

Yani bunu da dikkate almak lazım..Hayatı buna odaklamamak gerekiyor.

Canim sen Emre Ilhana mi estetik olmayi dusunuyorsun?

benim de burnumun ucu düşüktü 3 gün önceye kadar..çok bi işlem yapılacağını düşünmüodum..ama üst kısımlarla da oynadı doktorum..bana da yaptırma ne gerek var diip duruolardı çevremdekiler ama önemli olan senin kendini nasıl rahat hissettiğin ve burnunla barışık olup olmaman :) ben burnumla barışık olmamaya başladığım anda karar verdim ve yaptırdım şimdi sonucu bekliyoruz :)

Back
X