Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptirsam mutlu olacagimi dusunuyorum, ancak bu durumdan, yani ailemin desteklememesi benim korkularimi artirriyor. Elbette benimde endiselerim var ameliyat adina ama pisman olmakdan da cok korkuyorum. Estetik yaptirmak isteyenlerin cogu korkusu eski burnunu aramakdir, bende ayni sekilde..sonra keske ailemi dinleseydim demek istemiyorum..
Bazen bosver, abartilcak birsey yok diyorum kendi kendime. Bi an vazgeciyorum ama sonra bir resim cekildigimde ve o resimde guluyorsam eger gercekten hic hosuma gitmiyor. Ki gulmeyi cok seven bir insanim..
Yaptirsam mutlu olacagimi dusunuyorum, ancak bu durumdan, yani ailemin desteklememesi benim korkularimi artirriyor. Elbette benimde endiselerim var ameliyat adina ama pisman olmakdan da cok korkuyorum. Estetik yaptirmak isteyenlerin cogu korkusu eski burnunu aramakdir, bende ayni sekilde..sonra keske ailemi dinleseydim demek istemiyorum..
Bazen bosver, abartilcak birsey yok diyorum kendi kendime. Bi an vazgeciyorum ama sonra bir resim cekildigimde ve o resimde guluyorsam eger gercekten hic hosuma gitmiyor. Ki gulmeyi cok seven bir insanim..
- evet yinede son karar senin.. ama bencede yaptır derim sadcesabır gerektiricek bir iş okadar ama sakın kulak burun boğaza olma iyi bir plastik cerrahı bence bu işi en iyi yapan benim doktorum mükemmel çok memnunum istersen tavsiye edebilirim Leyla avsar şuan Bilecikte ama yıl başından sonra sanırım Burasa özel bir hastaneye gidicek burayada yoğun istek üzerine geldi. Ama sonun olarak ailenin onayını al güzelce bence anlat derdini ben annemlde birlikte oldum şuan çok mutlüyuz şişliklerimizde olmasa keşke :)
Aynen cnm ya, hafif kemerli olmasi okadar sorun degilde su gulunce dusmesi beni mutsuz ediyor..Sen kime olmayi dusunuyorsun?
Canım yaptırma gereği duyuyorsan yaptır o burunla sen yaşayacaksın. Ben olsaydım doktorları araştırıp yaptırırdım. Daha ameliyat olmadım ama bende olacağım. Çevremdekiler gerek yok dese de ben yaptırmakta kararlıyım. Bence yaptır hem kendine güvenin artar belli ki seni rahatsız ediyor burnunun şekli.
Emre ilhan tamam basarili da ben burun ucu konusunda o kadar da basarili bulmuyorum sanki biraz etli birakiyor burun uclarini ama yakup avsar o konuda cok iyi arkadasimin burnunun ucu o kadar guzel ki. Param olsa ona giderdim bence yakup avsari dusun
Psikolojik olarak çok rahatsızlık vericiyse eğer, haklısın; ancak aklıma şu geldi yazdığını okuyunca:
Ben ameliyat olmadan önce Emre İlhan'la da görüşmüştüm; gerçekten çok aklı başında ve iyi bir doktor. O bana şöyle söylemişti: Bana gelip burunları daha güzel olunca tüm hayatlarının değişeceğini sanan hastalarım oluyor. Ben yalnızca onların burunlarını değiştiririm, hayatlarını değiştiremem. Bunun bilincinde olmayanlar, sonuç ne olursa olsun mutsuz ve memnuniyetsiz oluyorlar.
Yani bunu da dikkate almak lazım..Hayatı buna odaklamamak gerekiyor.