Boyle bir burun'la estetik olurmuydunuz? [ Resimli ]

[/B][/B]

Yakup avsar kapali teknikle yapiyor sanirim, ve bikac yerde okumustum tam hatirlamiyorum ama pek tavsiye edilmiyodu sanirim kapali teknik:44:

açık mı kapalı mı bilmiyorum canım ama benim gördüklerim arasında en iyisi yakup avşardı
arkadaşım izin verirse sana fotoğrafını gösteririm ucu çok şahane yahu
eskisi de kemerli ucu sarkıktı. 2-3 sene oldu ve çok memnun burnundan

ayrıca ben de seninle aynı şikayete ilaveten burnumda kavis olmamasından şikayetçi idim
burnumun ucu özellikle gülünce sarkıyordu. en çok bundan mutsuzdu ve fuat yüksel e yaptırdım ben
yarın alçım çıkıyor bakarsın acaba olmuş mu

Son düzenleme:
aslında 1.resimdeki normal ama 2. resimdeki gibiyse olabilirsin bence. zaten sen çok istiyorusun çünkü rahatlayacaksın olunca bende oldum kurtuldum. inş. hakkında hayırlıs olur

açık mı kapalı mı bilmiyorum canım ama benim gördüklerim arasında en iyisi yakup avşardı
arkadaşım izin verirse sana fotoğrafını gösteririm ucu çok şahane yahu
eskisi de kemerli ucu sarkıktı. 2-3 sene oldu ve çok memnun burnundan

ayrıca ben de seninle aynı şikayete ilaveten burnumda kavis olmamasından şikayetçi idim
burnumun ucu özellikle gülünce sarkıyordu. en çok bundan mutsuzdu ve fuat yüksel e yaptırdım ben
yarın alçım çıkıyor bakarsın acaba olmuş mu

Gecmis olsun canim, resimlerini merakla bekliyorum. Arkadasin izin verirse onunda burnunu cok gormek isterim.. Yakup avsarin forumunu okudugumda fazla kisi acik album yapmamis ve resimlerine bakamiyorum ama arkadasin musade ederse cok gormek isterim:4:

bu çok farklı bır olay bence..
bır sürü artist var burnunlari çok düzgün veya güzel olmamasına rağmen yaptırmıyor,barisiklar karakteristik buluyorlar..
ama kimisinde de(ben mesela) takıntı halini alıyor..ve insan rahat huzurlu mutlu olamıyor..
bu kendinle alakalı bır şey..
ben kendimi bildim bileli burnumu beğenmem..ailede deviasyon genetik,bende de ciksinda ameliyat olayım olurken de estetikte yaptırayım diye dua ettigimi bilirim!
bunun için insan dua eder mı?!ediyor iste :) yani bu oyle bır takıntı..
kimisi demiş,gereksiz vs diye..ama iste olay o kadar basit değil maalesef..insanın kendine olan güveni gidiveriyor..aynaya baktığında beğenmiyor insan kendini..bu berbat bır duygu..her resimde ilk baktığım şey burnum!
ama estetik için ama saglık için..bence önemli olan bunlardan çok nasıl mutlu olacağın..
ben sonunda ameliyat olmaya karar verdim..Ocak ayı icinde olucam insallah..ve şimdiden onun heycani,onun mutluluğunu yasıyorum..

ha bu arada; duam kabul oldu..deviasyonum ve etim var..nefes problemi yasıyorum..e olmusken de estetikte yaptırıyorum iste :)

bu çok farklı bır olay bence..
bır sürü artist var burnunlari çok düzgün veya güzel olmamasına rağmen yaptırmıyor,barisiklar karakteristik buluyorlar..
ama kimisinde de(ben mesela) takıntı halini alıyor..ve insan rahat huzurlu mutlu olamıyor..
bu kendinle alakalı bır şey..
ben kendimi bildim bileli burnumu beğenmem..ailede deviasyon genetik,bende de ciksinda ameliyat olayım olurken de estetikte yaptırayım diye dua ettigimi bilirim!
bunun için insan dua eder mı?!ediyor iste :) yani bu oyle bır takıntı..
kimisi demiş,gereksiz vs diye..ama iste olay o kadar basit değil maalesef..insanın kendine olan güveni gidiveriyor..aynaya baktığında beğenmiyor insan kendini..bu berbat bır duygu..her resimde ilk baktığım şey burnum!
ama estetik için ama saglık için..bence önemli olan bunlardan çok nasıl mutlu olacağın..
ben sonunda ameliyat olmaya karar verdim..Ocak ayı icinde olucam insallah..ve şimdiden onun heycani,onun mutluluğunu yasıyorum..

ha bu arada; duam kabul oldu..deviasyonum ve etim var..nefes problemi yasıyorum..e olmusken de estetikte yaptırıyorum iste :)

arkadaşa katılıyorum..işin ucunda (allah nasip ederse) bir ömür boyu mutluluk ve özgüven var... bencede olmalısın canım.. :9:

eger 3e 5e bakmam diyorsan yani iyi doktorlara para verebilecek durumdaysan yaptir.
ama oyle ucuz olsun cok param yok falan diyorsan bosver hic yaptirma bence guzelim burnun yok yere daha kotu olmasin, estetige oyle cok ihtiyacin yok cunku.

söylediklerin çok tanıdık geldi banada.Aynı şeyleri bende yaşıyorum düşünün evlendim gelinlikle fotoğraf çekilcem yandan çekilmemek için elimden geleni yapıyorum gerçekten insanda takıntı haline geliyor ve psisikolojisini etkiliyor.Ama fazla sorunlu değilse burun bence değmez yaptırmaya ama mutsuzsanız yaptırın derim bence ama doktoru iyi araştırmak lazım.Pat diye gidip ameliyat olunmaz

eger 3e 5e bakmam diyorsan yani iyi doktorlara para verebilecek durumdaysan yaptir.
ama oyle ucuz olsun cok param yok falan diyorsan bosver hic yaptirma bence guzelim burnun yok yere daha kotu olmasin, estetige oyle cok ihtiyacin yok cunku.

Allaha sukur durumum varda en iyi doktor kim onu bulmak cok zor :44: Sizin bana tavsiye edebileceginiz bir doktor varmi?

söylediklerin çok tanıdık geldi banada.Aynı şeyleri bende yaşıyorum düşünün evlendim gelinlikle fotoğraf çekilcem yandan çekilmemek için elimden geleni yapıyorum gerçekten insanda takıntı haline geliyor ve psisikolojisini etkiliyor.Ama fazla sorunlu değilse burun bence değmez yaptırmaya ama mutsuzsanız yaptırın derim bence ama doktoru iyi araştırmak lazım.Pat diye gidip ameliyat olunmaz

bende düğün nisan fotograflarını düşündüm :) rahat olamayacak,güzel cikmayacaktim..bakıp bakıp sınır olcaktim..o yuzden şimdiden yaptırmaya karar verdim :)

fiyat konusunda uyuyan güzel e katılıyorum..
ama bu is enterasanmis bende yeni fark ettim..doktorlar arasında fiyatta uçurumlar oluyor..
bu ısı,12000tl ye yapanda var 8000tl ye 6000tl ye 3000tl ye de..
bu demek değildir ki 12000tl lik muhtesem yapıyor 3000tl lik kötü yapıyor..
ben mesela iki doktora gittim,ikiside aynı ameliyatı yapacak,biri 6000 istedi digeri 3000..
6000lik kuş mu konduruyor?hayır :) 3000tl lik dandik mı yapıyor?gordugum kadarıyla hayır :)
parayı ikinci plana atıp,icine sinen doktoru bulman önemli..
önceki ameliyatlarını görmen lazım mesela..gerçi bu da bana göre bır kıstas değil açıkcası..çünkü bugün sana on numara sorunsuz yapar,yarın ben giderim kötü olur..ama yinede önceki ameliyatları görmen gerekir,en azından doktorun senin istediğin tarzda burunlar yapıp yapmadığını görürsün..
mesela yine ben :) ilk basta Ufuk bilkay i düşünüyordum..çünkü ilk baslarda dogal bır burun istiyordum,Ufuk bey bu konuda oldukça başarılı..gayet dogal burunlar yapıyor..ama sonra düşündüm ve madem bu ameliyatı olucam bari o kadar da dogal olmasın yani dedim:) azcik kavis ve kalkiklik hiçte fena olmaz diye düşündüm :) ve Cemil bey de karar kıldım..
sunu da soyliyim,ben oyle aylarca doktor aramadım,topu topu 2 doktorla yüzyuze görüştüm Ufuk bey ile de maillastim..Cemil bey i görünce tamam dedim ve kararımı verdim..ha iyi mı ettim kötü mu ettim henüz bilmiyorum :) ameliyattan sonra çıkacak meydana :) ama suan mesela aklımda 'acaba su doktora da gitsem mı?' diye bır soru yok..suan için icim rahat kafam rahat..umarım ameliyattan sonra da bu sözleri söyleyebilirim..ama nedense bana soyleyecekmisim gibi geliyor :) bana güven verdi Cemil bey..
eminim seninde böyle bır doktor çıkacak karsına..ama mutlaka yüzyuze görüş..
ben ilk Cemil bey e gittiğimde iki ameliyat arasına vermiş randevuyu,accayip kötü geçmişti randevum moralim bozulmuştu falan..ama sonra bır daha gittim,o zaman zaten tamam dedim..

fiyat konusunda uyuyan güzel e katılıyorum..
ama bu is enterasanmis bende yeni fark ettim..doktorlar arasında fiyatta uçurumlar oluyor..
bu ısı,12000tl ye yapanda var 8000tl ye 6000tl ye 3000tl ye de..
bu demek değildir ki 12000tl lik muhtesem yapıyor 3000tl lik kötü yapıyor..
ben mesela iki doktora gittim,ikiside aynı ameliyatı yapacak,biri 6000 istedi digeri 3000..
6000lik kuş mu konduruyor?hayır :) 3000tl lik dandik mı yapıyor?gordugum kadarıyla hayır :)
parayı ikinci plana atıp,icine sinen doktoru bulman önemli..
önceki ameliyatlarını görmen lazım mesela..gerçi bu da bana göre bır kıstas değil açıkcası..çünkü bugün sana on numara sorunsuz yapar,yarın ben giderim kötü olur..ama yinede önceki ameliyatları görmen gerekir,en azından doktorun senin istediğin tarzda burunlar yapıp yapmadığını görürsün..
mesela yine ben :) ilk basta Ufuk bilkay i düşünüyordum..çünkü ilk baslarda dogal bır burun istiyordum,Ufuk bey bu konuda oldukça başarılı..gayet dogal burunlar yapıyor..ama sonra düşündüm ve madem bu ameliyatı olucam bari o kadar da dogal olmasın yani dedim:) azcik kavis ve kalkiklik hiçte fena olmaz diye düşündüm :) ve Cemil bey de karar kıldım..
sunu da soyliyim,ben oyle aylarca doktor aramadım,topu topu 2 doktorla yüzyuze görüştüm Ufuk bey ile de maillastim..Cemil bey i görünce tamam dedim ve kararımı verdim..ha iyi mı ettim kötü mu ettim henüz bilmiyorum :) ameliyattan sonra çıkacak meydana :) ama suan mesela aklımda 'acaba su doktora da gitsem mı?' diye bır soru yok..suan için icim rahat kafam rahat..umarım ameliyattan sonra da bu sözleri söyleyebilirim..ama nedense bana soyleyecekmisim gibi geliyor :) bana güven verdi Cemil bey..
eminim seninde böyle bır doktor çıkacak karsına..ama mutlaka yüzyuze görüş..
ben ilk Cemil bey e gittiğimde iki ameliyat arasına vermiş randevuyu,accayip kötü geçmişti randevum moralim bozulmuştu falan..ama sonra bır daha gittim,o zaman zaten tamam dedim..

Canim cok guzel anlatmissin.. Insallah sende guzel bir buruna kavusursun :71: .Bende oyle cok doktor falan arastirmadim, nedendir bilmiyorum ama topikleri gordugumde evet Emre Ilhana olmak istiyorum demisdim. Ona icim isinmisti.. Yaptigi burunlarida beyeniyorum..Ben yurtdisinda oldugum icin gorusmede zor oluyor tabiki.. Turkiyede olsam, bi kac kisiyle gorusur hangisi icime siniyosa ona olurdum ancak bu mumkun degil.. Aynen sizinde dusundugunuz gibi, nisanimda veya dugun fotograflarinida dusunuyorum:69:

Emre Ilhanla gorustum yazdiginiz icin,ona oldugunuzu dusunmustum:17: Siz kime oldunuz, ve memnunmusunuz?

Canım doktorumu özelden yazayım sana...KBB profesörü benim doktorum..Yani şimdilik ufak prüzler var bende, küçük bir kemer gibi bir şey kaldı...Doktoruma göre şişlikmiş, bilemiyorum olmayadabilir..

Ama doktorunu tavsiye eder misin dersen, evet ederim. Ben ona güveniyorum, revizyon gerekirse de tekrar ona olurum. Bu revizyon meselesi, yüzde 10 ihtimal zaten, her doktor da bunu kabul ediyor..Önemli olan geri dönüşü zor hasarlar kalmasın burunda. Ayrıca benim burnum çok zor bir burundu, mesela Emre İlhan ben ne kadar yapsam simetrik olmayabilir, sonra şikayet etme dedi bana, ben de o sebepten vazgeçtim ondan. Ama çok şeker biri, her cerrah gibi iyi yaptığı burunlar da var, kötüler de..Görüşmemizde bana kötüleri de göstermişti, herhalde hazırlıklı olayım diye=)

Sonuç olarak, -ben mesleğim gereği de düşündüğümde- ne olursa olsan bu işin hocasına ameliyat olmayı tercih ederim, sana da aynını öneririm. Ama tabii her hoca da çok iyidir diye bir şey yok, açıkçası bazıları bu işi çok paraya dökmüş oluyor, yok asistanlarını sokmalar falan..Bunlar doktorun ahlakına ve vicdanına kalmış...

bence burnuna dokundurma arkadaşım ama çok kafayı takıyorsan doktorunu çok iyi araştır bir de doktora kafanda ne tasarladığını tam olarak anlat, böyle topiiklere bakıp olumsuz eleştiri yok bilmem ne diye doktor seçme çünkü maalesef ben öyle yaptım ve şuan çok pişmanım, bende yandan burnumu çok kafama takıyordum, öndende ucu sarkıktı ama önden ince (dar) bir burnum vardı, ameliyat oldum yandan çok güzel görünüyor diye mutluydum bandajlarım çıktığında önden yüzüme hiç yakştırmadığım geniş bir burunla karşılaştım, doğal bir burun istemiştim ama önden ters v bir burun istemedim, önden burnum nasıl olcak dediğimde doktorum bana sadece kemersiz ve ucu kalkık bir burnun olcak dedi, ama bariz genişletmiş burnumu, doktorumun ismini söylemeyeyim ama bu forumdaki popüler doktorlardan biri. Kontrole gittiğimde ben hiç birşey demeden burnunu beğenmedin mi diye sorduğuna göre kendiside beğenmemiş diye düşünüyorum, çünkü başladı yok burnunla çok uğraştım falan filan demeye, o yüzdende sana bir daha düşün derim

Evet, gercekden iyi dusunulmesi gereken bir konu estetik.. Yani evet ben istiyorum suanki burnumu cok sevdigim soylenilmez ama ya daha kotu olursa:25: Gercekten karar vermek cok zor..

beni de en çok endiselendiren şey de ifademin değişmesi..bundan çok korkuyorum..gittiğim iki doktorda değişeceğini söyledi..tabii iyi yonde bır degisim olacakmış ama ben yinede pişman olmaktan çok korkuyorum..ama bundan daha da kötü olamaz herhalde diye de düşünüyorum :(
korkuyorum yani..ama böylede yasamak istemiyorum artık..zaten estetik olmasam bile burun ameliyatı olmak zorundayim..yani illaki bı nester değecek,illaki bı degisiklik olacak..böyle düşünüyorum..rahatlatıyorum kendimi :)
ama bu ara sürekli aynaya geçip burnuma bakar oldum!durum vahim yani :)
bır de beni endiselendiren bır diğer şey de; ameliyattan sonra buruna dikkat etmek..yani ben yüzümü bır yıkıyorum,bır siliyorum ki..bastıra bastıra yani:( ne zaman yeni burnumu eski burnum gibi rahat kullanabileceğim çok merak ediyorum :)

cok kafana takıyorsan,ve bu sende bunalıma girecek kadar büyük bi aşamaya geldiyse,ol. ben de ameliyat olacağım( burun değil). insan kafaya taktı mı,ömür boyu takıyo.madden durumun yeterliyse,güvenebileceğin bi doktor bulabilirsen,cok da kafaya takıyorsan ( rüyalarında görecek kadar ) yaptır.ama öyle değilse,hiç gerek yok.cok kötü bi burnun yok.

Back
X