fiyat konusunda uyuyan güzel e katılıyorum..
ama bu is enterasanmis bende yeni fark ettim..doktorlar arasında fiyatta uçurumlar oluyor..
bu ısı,12000tl ye yapanda var 8000tl ye 6000tl ye 3000tl ye de..
bu demek değildir ki 12000tl lik muhtesem yapıyor 3000tl lik kötü yapıyor..
ben mesela iki doktora gittim,ikiside aynı ameliyatı yapacak,biri 6000 istedi digeri 3000..
6000lik kuş mu konduruyor?hayır :) 3000tl lik dandik mı yapıyor?gordugum kadarıyla hayır :)
parayı ikinci plana atıp,icine sinen doktoru bulman önemli..
önceki ameliyatlarını görmen lazım mesela..gerçi bu da bana göre bır kıstas değil açıkcası..çünkü bugün sana on numara sorunsuz yapar,yarın ben giderim kötü olur..ama yinede önceki ameliyatları görmen gerekir,en azından doktorun senin istediğin tarzda burunlar yapıp yapmadığını görürsün..
mesela yine ben :) ilk basta Ufuk bilkay i düşünüyordum..çünkü ilk baslarda dogal bır burun istiyordum,Ufuk bey bu konuda oldukça başarılı..gayet dogal burunlar yapıyor..ama sonra düşündüm ve madem bu ameliyatı olucam bari o kadar da dogal olmasın yani dedim:) azcik kavis ve kalkiklik hiçte fena olmaz diye düşündüm :) ve Cemil bey de karar kıldım..
sunu da soyliyim,ben oyle aylarca doktor aramadım,topu topu 2 doktorla yüzyuze görüştüm Ufuk bey ile de maillastim..Cemil bey i görünce tamam dedim ve kararımı verdim..ha iyi mı ettim kötü mu ettim henüz bilmiyorum :) ameliyattan sonra çıkacak meydana :) ama suan mesela aklımda 'acaba su doktora da gitsem mı?' diye bır soru yok..suan için icim rahat kafam rahat..umarım ameliyattan sonra da bu sözleri söyleyebilirim..ama nedense bana soyleyecekmisim gibi geliyor :) bana güven verdi Cemil bey..
eminim seninde böyle bır doktor çıkacak karsına..ama mutlaka yüzyuze görüş..
ben ilk Cemil bey e gittiğimde iki ameliyat arasına vermiş randevuyu,accayip kötü geçmişti randevum moralim bozulmuştu falan..ama sonra bır daha gittim,o zaman zaten tamam dedim..