Boyle bir burun'la estetik olurmuydunuz? [ Resimli ]

yaptırabilme imkanın varsa yaptır ama buna biz değil kendin karar vermlisin kimseye göre hareket etme yani sen kötü hissediyosan kendini yaptır ama başkası beğenmiyo diyede gidip bıçak altına yatmaaa:20:

Tabiki baskasi begenmiyo diye yaptircak degilim, onemli olan benim icime sinip sinmemesi, ama sizlerinde yorumlarini merak ettigim icin boyle bir konu actim.. Siz benim yerimde olsaydiniz neyapmaya karar verirdiniz diye.

Bende benim yorumumu alıntılatıp cevap vermenizi gereksiz buldum fazlasıyla hemde.
Konu sahibi sormuş bende fikrimi yazmışım, kime ne:51:

size cevap yazmak için alıntı yapmam gerekir haliyle. kime ne ise, özelden yazın. tartışma platformunun ne gereği var yoksa?

Verite, tsk ederim canim.. Dilerim sende biran once iyilesirsin, baktim burnusuna masallah diyelim nazar degmesin cok iyi gorunuyo:nazar: Eski burnunda iyimis aslinda ama bu daha tatli olmus:29:

size cevap yazmak için alıntı yapmam gerekir haliyle. kime ne ise, özelden yazın. tartışma platformunun ne gereği var yoksa?

Arkadaşım demek istediğimi anlamamakta ısrar etmene anlam veremedim. Kime ne derken, nasıl yorum yapacağımı kimseye soracak değilim demek istiyorum. Benim fikrim budur ve bunu yorumlamışım. Fikrimi söylemişim yani. ters olan nedir. İyiki yaptırmışsın, ohh ohh çok iyi, tabiki hemen git yaptır dememem mi. Hoşunuza gitse de gitmesede fikrim budur ve siz öyle dediniz diye değişmeyecek.

Sağlık sorunlarınız yoksa ameliyatın gereksiz olduğunu düşnüyorum. Nokta.

Hic sorma cidden hizliyim :90: Ya hayatimda zaman zaman boyle ani kararlar aliyorum, sonrasindada pismanligini yasiyorum..Cogu seyde boyle oldu bu, dilerim bunda olmaz:59:

sakın sakın :20: öle düşünmeee negatif başlama ki negatif gitmesin hakkında herşeyin hayırlısı canım Emre beye amelliyat olucam diyorsun gözün kapalı güvenebilirsin bnce forumdan takip ettiğim kadarıyla :87:

Arkadaşım demek istediğimi anlamamakta ısrar etmene anlam veremedim. Kime ne derken, nasıl yorum yapacağımı kimseye soracak değilim demek istiyorum. Benim fikrim budur ve bunu yorumlamışım. Fikrimi söylemişim yani. ters olan nedir. İyiki yaptırmışsın, ohh ohh çok iyi, tabiki hemen git yaptır dememem mi. Hoşunuza gitse de gitmesede fikrim budur ve siz öyle dediniz diye değişmeyecek.

Sağlık sorunlarınız yoksa ameliyatın gereksiz olduğunu düşnüyorum. Nokta.

Uzatmasan daha fazla? Sırf "bak ne kadar haklıyım" diyebilmek için bin kere bana cevap vermene gerek yok. Lütfen daha fazla cevap yazma. Kızcağızı da üzme. Gördüğün gibi burnundan mutsuz "oh her yeriniz yapma olcak da nolcak moda oldu bu ahoy, liposakşın bilmem ne" diyerek mutsuz etme. Ben bunu gereksiz buldum bilmem anlatabildim mi? Gördüğün gibi konu sahibi de senin fikrini de önemsemedi. Bir sorunun varsa özel mesaj atarsın bana. Kızın topicini meşgul etmek istemiyorum, etmeyelim de.

Son düzenleme:
Uzatmasan daha fazla? Sırf "bak ne kadar haklıyım" diyebilmek için bin kere bana cevap vermene gerek yok. Lütfen daha fazla cevap yazma. Kızcağızı da üzme. Gördüğün gibi burnundan mutsuz "oh her yeriniz yapma olcak da nolcak moda oldu bu ahoy, liposakşın bilmem ne" diyerek mutsuz etme. Ben bunu gereksiz buldum bilmem anlatabildim mi? Gördüğün gibi konu sahibi de senin fikrini de önemsemedi. Bir sorunun varsa özel mesaj atarsın bana. Kızın topicini meşgul etmek istemiyorum, etmeyelim de.

Seni tanımıyorum bile, özel sorunum ne olablilir, komik hakkaten.

Benim görüşüm beni bağlar, seni değil. ne yazacağıma da ben karar veririm, sen değil.
kendini birşey zannetmende takdire şayan hakkaten.(bir sorunun varsa filan, ay gülüyorum resmen:6:)

Cevap yok bundan sonra sana, konu sahibine haksızlık etmiyim diye. Sırf bundan inanki.:51:

Bence yaptır canım.Burnunun kötü olduğundan değil sadece bu psikolojinin ne kadar zor olduğundan diyorum.Yani toplum içinde sürekli tedirgin olmaktan.Gülmek bile istemeyeceksin bir süre sonra.Doktorunu iyi seç ama.Psikolojik olarak mutlu olmak herşeyden daha değerli

Son düzenleme:
sırf psikoloji içinde bıçak altına yatılmaz sonra kaç ay morluklarla yaşıyosun zaten o ağrı tamponlar falan ıııyğ. dayak yemiş gibi. hepten psikolojini bozmayasın. ayrıca burnunda öyle kötü değil ve inan çevrenden 1 kişinin bile burnunun estetiğe ihtiyacı olduğunu söylemez, çünkü gerçekten yok. burnun çok hoş gayet doğal.
öyle ciddi bir kemer yok hatta sırf fotoyu koyduğun için dikkatle baktım bu kıza bu burnun neresi kötü geliş diye inceledim :))
yaptırsan acaba gerçekten istediğin gibi olcakmı çok fazla tekrar tekrar 2. 3. ameliyatını olan var her seferinde yine aynı şişlikler morluklar ağrılar. bence bu burunu düzeltmek için o ağrıları çekmeye inan hiç gerek yok.... gargamel gibi bir burun olsa yapılırda seninkinde hiç birşey yok. :)

Canim uzulcek veya mutsuz oluncak bir durum yok, herkez fikrini yazmakda ozgurdur ki burda insanlarin fikirlerini soruyorum zaten. Buraya yazan arkadaslarin hepsinin yorumlarini onemseyerek okuyorum, hani biri yaptir digeri yaptirma diye bilir tum arkadaslarin yorumlarina saygi duyuyorum. Benim icin yaptir diyenin fikride yaptirma diyenin fikride onemlidir.

Yorum yapan 'yaptir veya yaptirma' diyen herkeze cok tsk ediyorum.

Lutfen bu tartismayi daha fazla uzatmayin arkadaslar :kkk:

sırf psikoloji içinde bıçak altına yatılmaz sonra kaç ay morluklarla yaşıyosun zaten o ağrı tamponlar falan ıııyğ. dayak yemiş gibi. hepten psikolojini bozmayasın. ayrıca burnunda öyle kötü değil ve inan çevrenden 1 kişinin bile burnunun estetiğe ihtiyacı olduğunu söylemez, çünkü gerçekten yok. burnun çok hoş gayet doğal.
öyle ciddi bir kemer yok hatta sırf fotoyu koyduğun için dikkatle baktım bu kıza bu burnun neresi kötü geliş diye inceledim :))
yaptırsan acaba gerçekten istediğin gibi olcakmı çok fazla tekrar tekrar 2. 3. ameliyatını olan var her seferinde yine aynı şişlikler morluklar ağrılar. bence bu burunu düzeltmek için o ağrıları çekmeye inan hiç gerek yok.... gargamel gibi bir burun olsa yapılırda seninkinde hiç birşey yok. :)

Tsk ederim canim, kemer falan oyle abartili yok evet sadece gulunce dusmesinden rahatsiz oluyorum.. Senin bu soylediklerini, bende etrafimdan surekli duyuyorum:40: Belkide gercekten ben abartiyorumdur, ama taktimmida takiyorum :96:Dedigin gibi yaptirinca guzel olcakmi olmicakmi cektigim cileye degcekmi bilemiyorum..Daha kotude olabilir, ancak okudugum kadariyla Emre bey'den herkez memnun. Insallah bende memnun olurum..

canım benim burnumdaki kemer seninkinden bile az yani kemer gibi bile degil böle bi cıkıntı kemik var sadece, bide ucu çok top gibi gülüncede çok yayılıyo bu yüzden bile çok rahatsızım ve ameliyatı dusunuyorum, herkes bana sen manyakmısın senin yuzune bu burun cok yakısıyo diyo hatta yandan biraz kalkık durdugu için estetik oldunmu diye soranlar bile oldu düşün, belki gitsem dr lar bu burnu ameliyat etmeyiz diyip geri bile gönderirler yani... ama işte gülünce o yayılması yokmu :( beni taa ergenlik cagımdan beri rahatsız ediyo resim cekilirken rahat edemiyorum kafama takıyorum. ameliyat olmayı cok istiyorum ama işte ya bu burnu ararsam, ameliyat sonrası komplikasyonlara dayanamazsam diye burda gördükçe dahada korkuyorum ve vazgeciyorum. bence eger riskleri göze alabiliyosan ameliyat ol tabiki :( keşke emin olabilsem bende herseyin istedigim gibi olcagından hemen ertesi gün ameliat olurdum valla

Bende emin olabilsem ameliyat sonrasi herseyin iyi olacagindan inanki bi saniye dusunmem, dedigin gibi burda gordugum bazi resimler olsun veyada ameliyat sonrasi memnun olmayan bazi arkadaslar olsun korkutuyo tabiki beni.. Zor bir karar gercekten, hakkimizda hayirlisi olsun bakalim..:82:

canım eğer yaptırırsan nerde ameliyat olmayı düşünüyorsun..

Emre Ilhani dusunuyorum canim.. Aslinda gidip geldim, Yakup avsarmi yoksa Emre ilhanmi diye ancak Emre ilhana karar kildim.. Yorumlari okuyunca, daha cok Emre Ilhan icime sindi.. Sendemi estetik dusunuyosun canim?

tatlım burnum düzgün ama ne bilim bi furya ki daha hokka burnum olabilir diorum:)sanırım trabzonlusun...bende:7: senin sölediğin doktorlar nerde

Back
X