[/B][/B]
Amin canim, cok tsk ederim.. Sen oldunmu yoksa olmayimi dusunuyosun?
ben de tasarım aşamasına geldım henüz. inşallah bi engel cıkmazsa aralıkta istiyorum olmayı:) hepimize iyi şanslarrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/B][/B]
Amin canim, cok tsk ederim.. Sen oldunmu yoksa olmayimi dusunuyosun?
yaptırabilme imkanın varsa yaptır ama buna biz değil kendin karar vermlisin kimseye göre hareket etme yani sen kötü hissediyosan kendini yaptır ama başkası beğenmiyo diyede gidip bıçak altına yatmaaa![]()
Bende benim yorumumu alıntılatıp cevap vermenizi gereksiz buldum fazlasıyla hemde.
Konu sahibi sormuş bende fikrimi yazmışım, kime ne![]()
size cevap yazmak için alıntı yapmam gerekir haliyle. kime ne ise, özelden yazın. tartışma platformunun ne gereği var yoksa?
Hic sorma cidden hizliyim :90: Ya hayatimda zaman zaman boyle ani kararlar aliyorum, sonrasindada pismanligini yasiyorum..Cogu seyde boyle oldu bu, dilerim bunda olmaz![]()
Arkadaşım demek istediğimi anlamamakta ısrar etmene anlam veremedim. Kime ne derken, nasıl yorum yapacağımı kimseye soracak değilim demek istiyorum. Benim fikrim budur ve bunu yorumlamışım. Fikrimi söylemişim yani. ters olan nedir. İyiki yaptırmışsın, ohh ohh çok iyi, tabiki hemen git yaptır dememem mi. Hoşunuza gitse de gitmesede fikrim budur ve siz öyle dediniz diye değişmeyecek.
Sağlık sorunlarınız yoksa ameliyatın gereksiz olduğunu düşnüyorum. Nokta.
Uzatmasan daha fazla? Sırf "bak ne kadar haklıyım" diyebilmek için bin kere bana cevap vermene gerek yok. Lütfen daha fazla cevap yazma. Kızcağızı da üzme. Gördüğün gibi burnundan mutsuz "oh her yeriniz yapma olcak da nolcak moda oldu bu ahoy, liposakşın bilmem ne" diyerek mutsuz etme. Ben bunu gereksiz buldum bilmem anlatabildim mi? Gördüğün gibi konu sahibi de senin fikrini de önemsemedi. Bir sorunun varsa özel mesaj atarsın bana. Kızın topicini meşgul etmek istemiyorum, etmeyelim de.
Uzatmasan daha fazla? Sırf "bak ne kadar haklıyım" diyebilmek için bin kere bana cevap vermene gerek yok. Lütfen daha fazla cevap yazma. Kızcağızı da üzme. Gördüğün gibi burnundan mutsuz "oh her yeriniz yapma olcak da nolcak moda oldu bu ahoy, liposakşın bilmem ne" diyerek mutsuz etme. Ben bunu gereksiz buldum bilmem anlatabildim mi? Gördüğün gibi konu sahibi de senin fikrini de önemsemedi. Bir sorunun varsa özel mesaj atarsın bana. Kızın topicini meşgul etmek istemiyorum, etmeyelim de.
sırf psikoloji içinde bıçak altına yatılmaz sonra kaç ay morluklarla yaşıyosun zaten o ağrı tamponlar falan ıııyğ. dayak yemiş gibi. hepten psikolojini bozmayasın. ayrıca burnunda öyle kötü değil ve inan çevrenden 1 kişinin bile burnunun estetiğe ihtiyacı olduğunu söylemez, çünkü gerçekten yok. burnun çok hoş gayet doğal.
öyle ciddi bir kemer yok hatta sırf fotoyu koyduğun için dikkatle baktım bu kıza bu burnun neresi kötü geliş diye inceledim :))
yaptırsan acaba gerçekten istediğin gibi olcakmı çok fazla tekrar tekrar 2. 3. ameliyatını olan var her seferinde yine aynı şişlikler morluklar ağrılar. bence bu burunu düzeltmek için o ağrıları çekmeye inan hiç gerek yok.... gargamel gibi bir burun olsa yapılırda seninkinde hiç birşey yok. :)
canım eğer yaptırırsan nerde ameliyat olmayı düşünüyorsun..