Boyle bir burun'la estetik olurmuydunuz? [ Resimli ]

AYNEN BENIMDE PROBLEMIM VAR NORMAL HALINDEN AZCIK DAHA KEMERLI BURNUM GULUNCEDE AYNI OLUYOR SENIN GIBI BU YASIMA KADAR HIC RAHATSIZ OLMADIM YUZUME YAKISIO AMA YAPTIRMAYA KARAR VERDIM YARIN SABAH MEDIPOLDE AMELİYAT OLUCAM CANIM:d

e_61 benım burnumda senınkıne çok benzııo bıraz kermerlı ve uzun yanı olup olmama konusunda bu senın cercegın karar eger senı rahatsız etmıosa takıntı halıne getrmedıysen olma tabı ama eger aynaya yada bı resme ılk baktıgında hep ılk olark burnuna bakıosan sureklı aklındaysa ol kurtul derım hayırlısı olsun canım..

Cevaplariniz icin cok tsk ederim kizlar:71: Allaha sukur estetik yaptirmak icin imkanim ve durumum var..

Normal halinden benden cok sikayetci degilim, ancak gulunce gercekden hosuma gitmiyor. Guldugum zaman elimle burnumu kapatma geregi hissediyorum ve zaman zaman gercekten rahatsiz oluyorum bu durumdan.

Allaha sukur saglik problemim yok, nefes alamama gibi. Ozellikle gulunce goruntusunden rahatsiz oldugum icin acaba yaptirsammi diye dusunuyorum..

bence çok güzel br bayansın doğallığını bozma benimde burnumla ilgili sıkıntılarım var ama ben cesaret edemiyorum benim bir kaza sonucu çok belirgin yamukluğu var yinede cesaretimi toplayamıyorum bence ne günahına gir ne de o acıya katlan sağlıklı ameliyatsız mutlu uzun bir ömür dilerim :92:

Benim de burnumun çok kötü olmamasına rağmen ameliyat oldum. Bana sorarsan sürekli aklına takılacağına kendini daha rahat ve kendine güven duyduğun bir şekilde hayatına devam etmek çok daha güzel bir duygu. Tek tavsiyem doktorunu çok iyi araştır ki sonradan pişmanlıklar yaşama:))

aynı benm burnumda sennki gibi.10sene kdr önce bisikletten düşmüştüm sonra kemik büyüdü bişeyler oldu falan bi garipleştim.gülmeden durunca normal hiçbişey yok büyüklüğüde önemli dğil zaten bence burunların,ama gülünce bi garip oluyo kemik aşagıya iniyo falan aynı böyle.ve ben gerçekten rahatsız oluyorum bu durumdan.eğer kafana takıyosan araştır ve ol derim.ben şu an araştırma aşamasındayım.ben mersinde oturuyorum burda bi doktor vardı olacaktım ama vazgeçtim.adanada iyi bi doktor varmış bi arkadaşımın arkadaşı olmuş ve iyi diyo.hatta resimlerinide gördüm gayet doğal olmuş.ona bi görünecem ben

benm burnum avrupalıların gibi kalkık ama ben konuşurken bile ucu aşağıya inip kalkıoo gülünce bide düşün:D

Bilmem farkında mısınız ama bu gülünce burnun düşmesi falan yüz kaslarıyla ilgili. Burun sabittir. Güldüğünüz zaman yüz kaslarınız yukarı çekildiği için burun düiüyor gibi görünüyor.

arkadaşlar bence bizim birine yaptır ya da yaptırma deme gibi bir hakkımız yok. O sorsa dahil şunu bilmeliyiz ki belki iyi şeyler duymak için bunu soruyor. Yaptır diyerek kişinin farkında olduğu ufak bir kusuru ya da hiç olmayan kusuru gözünde büyütüyoruz. Bence senin ne düşündüğün önemli! Ameliyat olmuş olsaydın belli çerçeve de yorum yapardım ama bu senin doğal burnun.. sağlıklısın ve senin ne düşündüğün önemli. İnsanlara sormak bence daha da olumsuz hissetmemize yol açıyor!!

Burnun gayet normal gözüküyo. yani mükemmel olmayabilir ama güzel gözüküyo. Yaptırdığında güzel bi burun olabilir ama belki yüzüne gitmiycek. Benimde burnum senin gibi gülünce kötü gözüküo biraz ama o kadarda olur diyorum yani bilmiyorum çok rahatsız edici gelmiyo bana yaptırınca daha kötü olma ihtimali gözüküyo we asla cesaret edemiycem :)

benim burun takıntım var ben olsam yaptırırdım
ama bu demek değilki kötü bi burnun var illaki yaptır
ben burnuma dokunmuyorum bile bişey olur diye
(psikopatmısın diye dalga gecmeyin ama takıntı işte napiym her insanda oluyo bişey)
sende de benimki kadar abartı olmasa bile benzeri bi takıntı varsa içine dert ettiğine değmez güvenilir birini bul ve yaptır derim

benim burnumda seninkisi gibi güldüğümde konuştuğumda bazı mimiklerim de aşağıya iniyordu ve bende çok rahatsız oluyordum.çevremdekilerden aynen senin aldığın tepkileri alıyordum ama ben inatla ameliyatımı oldum ve çok mutluyum.ve çevremdeki insanlarda farkı görünce gerçekten de gerek olduğunu anladılar ve bu halini tabiki daha çok beğendiler.eğer sende bu durumdan rahatsızsan olmalısın bence.zaten bunu başkalarının düşüceleri için değil eğer sen istiyorsan yaptır ozaman emin ol daha mutlu olucaksın

Sen istiyo musun istiyosun. Ozaman kesinlikle ol. Burnunda çok sorun yok ameliyatın başarılı geçicektir mutlaka. Kendini nasıl daha iyi hissediceksin karar ver. Emre İlhan güzel burunlar çıkarıyor gerçekten ortaya.

Son düzenleme:
Karar verdim kizlar olacagim insallah bir sorun cikmadikdan sonra, gecen yilbasi icin randevu almisdim Emre beyden ancak bazi sebeblerden dolayi iptal ettirmek zorunda kalmistim. Bakalim hayirlisi..

E_61 anladığım kadarıyla trabzonlusun sende :) bende trabzonluyum :D ve 8 gün önce ameliyat oldum. Acı çekme konusunda çok korkma benim hiç ağrım olmadı çokk az şişlik ve morarlklık oldu oda 3 günde geçti herkesin ağrı eşiği farklıdır birisi çok acı çekti diye sende çekiceksin demek değil bu
ama doktorun çok önemli iyice araştırp karar ver.
Benimde burnum gülünce yerleri süpürüyordu bunun sebebi de burunla dudak arasındaki mesafenin kısa olmasından kaynaklanıyrmuş bunu uzatmak içinde üst dudağının içinden ufak bi işlem yapyolar burnunun üstündeki kemiği zaten düzenliyorlar :)
mutlu olucaksın ol emin ol çok rahatlıyorsun özgüvenin artıyor :)

Evet canim Trabzonluyum:66: valla ameliyattan korkmuyorumda, sonra o morarip sismek yokmu:52: Sen kime olmustun canim?

Ben kocaelide yaşıyorum E_61 ,
Doç. Dr. Hakan Ağır a ameliyat oldum canım :) bu adamın hastalarında morarıp şişene rastlamadım valla 4 kişiyi tanıyorum hepsi benim gibi çok az şişmiş morartı da olmamış ki şansa bak benim hem onlar olmadı hemde gram ağrı duymadım :) çok memnunum ama burun oturunca ne çıkacak merak ediyorum :)

Back
X