çok düşündüm işin içinden çıkamadım bana bir akıl verin sevgili kk hatunları ...eşim devlet dairesinde çalışıyor Allaha şükür daha yeni bir arabamız oldu.işyeri mesafe olarak evle arası kısa fakat hiçbir vesait yok oraya daha doğrusu araçtan inince 2 km filan yürüme yolu var ve sanayinin içi...şimdi işyerinde bir bayan var eşimi resmen servis şöforü yaptı.aynı mahallede oturuyoruz her sabah alıyor akşam bırakıyor.tabii başka arkadaşları yok öne kuruluyor oohh

bu insan evlenip kısa bisüre sonra ayrıldı.yani maaşı tek kendine ait bende diyorumki neden görev gibi hergün sen alıp bırakıyosun .bir tanıdık görmüş o kadınıda hiç sevmem gelmiş bana diyorki eşini gördüm önde bir bayan vardı ...aynı yerde yıllardır oturuyoruz .siz olsanız razı olurmusunuz?kadında hiç çekinme yok sabahın köründe eşimi cepten arıyo benide alırmısın?yaa tammam ben iyi niyetle Allah rızası için aldığını biliyorum eşimin ama kadın sinirimi bozuyor.facede bir profil resmi var kadının sütyen askıları dışarda göğüs dekoltesi ortada

eşime dedim ben istemiyorum diye yazık onca yolu yürüsünmü ben seni seviyorum bunu bilmiyomusun çapkın bir adam değilim Allahtan korkarım ilk önce diyor.zaten akşam beş dedinmi evde telefon mesaj face şüphe duyulacak hiçbir hareketi yok adamın.sizce eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmüşmü oluyorum.ama kadın 5 -6 erkekle restorana gidip yemek yemekten yükselme sınavlarına çalışmak için sadece erkek olan meslek mensubu arkadaşlarını eve çağırmaktan çekinmiyor.herkesi bir anne doğurmuş günahını almak istemem ama bu kadar rahatlık rahatsız ediyor beni.bu forumda boşanmış arkadaşlar var sakın beni yanlış anlamasınlar.benim derdim kadının medeni durumu değil .ama kadın bence ağırlığını muhafaza etmeli.ben onun yerinde olsam bu adamın eşinin rızası olmayabilir diye düşünür çekinirim.bir abimiz daha var aynı yerde oturuyoruz ve o da aynı yerde çalışıyor o diğer erkek arkadaşlarını alıyor mesela.bu hatunda bizimkiyle gidip geliyor.ben ültimatomu verince iki gündür mazeret uydurmuş bizimki diğer arkadaşa soruyomuş hatun ne oldu buna niye böyle yapıyor diye ...bu sabah eşim banyodaydı şeytan ara şunu bigüzel benzet dedi ama vazgeçtim .işyerinde yüzyüze bakacaklar diye..ne olur bana bir akıl verin yaa