böyle bir derdim olacağını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

Konu eski ama yeni okuyorum.....Aman Allahım.... İnşallah bu mesajı okursunuz... Bu nasıl bir düşünce ya. Konuyla alaka kurmadan diyeceğimki bu nedir bu. bu nasıl bir yorum. Allah yardımcınız olsun. içiniz kin dolu...Sakın insanları da kınamayın.. Yaşamadan ölmüyorsunuz. Bayanın neler yaşadığını biliyormusunuzda yorum yapıyorsunuz. Belki psikolojisi bozuk, belki maddi durumu bozuk. belki uçurumun kıyısında(ne anlarsan...)....uzat gitsin. Ne olur içinizdeki kini atın. İnsanları sevin.

ne kini ne psikolojisi ?
benim kınadığım yok ki ...
sadece o araba yokken işe nasıl gidip geliyorsa şimdi de aynen öyle gidebileceğini anlatmak istemiştim
sanırım siz konuyu okumadan yorum yapmışsınız !!
okuduğumuzu anladık mı ? cevap verelim !! vardı ben küçükken Türkçe kitaplarında ........

Kadının sanayiden 2 km yürümesine cidden gönlüm razı gelmez ama önemli olan senin huzurun.
Eşin bi kaç gün atlatsa almadan geçse felan mesajı anlamazmı
yada sen sakınce senden yana sıkıntımyokta etraf beni rahatsız etti desen ?

Benim ablamı bi kız böyle servis şöförü etmişti

Ben katlanamam valla resti cekerdim söylesin kadına gerekirse ben konusurdum kadınla ama kesinlikle kabul etmem cok kıskancım:s

ne sinir bozucu bi durum o işe girerken eşinizemi güvenmişte girmiş madem girmiş işe baksın başının çaresine yürüsün bi zahmet eşinizi şöför olarak ne diye kullanıyo .sinir olurum böyle düşüncesizlere.yapılcak şey eşiniz bir hafta filan arabasıyla gitmesin bozuldu desin.yürüsün.bakalım kadın neyle giderse gitsin.sonrasındada açık açık söylesin eşim istemiyor onu çok seviyorum kıramam kusura bakma bacım sen sabahları beni bekleme filan desin.yüz verdikçe astar istiyolar ya bide aramalar sabah benide alırmısın filan.eşinizde cok iyi niyetli belli ama iyi niyette bi yere kadar.önlemi baştan alın sonra pişman olmayın.eşiniz iyi düşünür bişey yapmaz ama konu komsu bir iki laf der canınız sıkılır gereksiz yere tartısmalar sonra araya bi sogukluk girer tartıstıkca ne gerek var gerekiyosa kadın taksi tutsn gitsin işe olmuyosada cıksın işten başka iş bulsun .

Onuu götürme gibi bir zorunlulugu yok söylesin acıkca uygun degil benim götürmem kusura bakma bacım desin ve onun olmadıgı yoldan gecsin gitsn iştede konusmasın görnezlikten gelsin benim esim yapacak o arabayı gider kendim bozarım yürüsün valla

Bence kadınla hiç öyle bir konuşma yapmaya kalkma. Önce tanı derim. Şimdi kalkar, etraftan böyle laf geldi rahatsız oldum, ailemizin huzurunu kaçırdı dersen ve kadın kötü niyetliyse, istediğimi başardım der daha da üste çıkar. Ya da tam tersi, kadının hiç böyle bir niyeti yoktur boş yere kalp kırılır. Onun yerine kadınla arkadaşlık kur önce. Nedir ne değildir bir öğren. Dostunu yakın, düşmanını daha da yakın tut demişler. :ssz:

çok düşündüm işin içinden çıkamadım bana bir akıl verin sevgili kk hatunları ...eşim devlet dairesinde çalışıyor Allaha şükür daha yeni bir arabamız oldu.işyeri mesafe olarak evle arası kısa fakat hiçbir vesait yok oraya daha doğrusu araçtan inince 2 km filan yürüme yolu var ve sanayinin içi...şimdi işyerinde bir bayan var eşimi resmen servis şöforü yaptı.aynı mahallede oturuyoruz her sabah alıyor akşam bırakıyor.tabii başka arkadaşları yok öne kuruluyor oohh:47:bu insan evlenip kısa bisüre sonra ayrıldı.yani maaşı tek kendine ait bende diyorumki neden görev gibi hergün sen alıp bırakıyosun .bir tanıdık görmüş o kadınıda hiç sevmem gelmiş bana diyorki eşini gördüm önde bir bayan vardı ...aynı yerde yıllardır oturuyoruz .siz olsanız razı olurmusunuz?kadında hiç çekinme yok sabahın köründe eşimi cepten arıyo benide alırmısın?yaa tammam ben iyi niyetle Allah rızası için aldığını biliyorum eşimin ama kadın sinirimi bozuyor.facede bir profil resmi var kadının sütyen askıları dışarda göğüs dekoltesi ortada :47:eşime dedim ben istemiyorum diye yazık onca yolu yürüsünmü ben seni seviyorum bunu bilmiyomusun çapkın bir adam değilim Allahtan korkarım ilk önce diyor.zaten akşam beş dedinmi evde telefon mesaj face şüphe duyulacak hiçbir hareketi yok adamın.sizce eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmüşmü oluyorum.ama kadın 5 -6 erkekle restorana gidip yemek yemekten yükselme sınavlarına çalışmak için sadece erkek olan meslek mensubu arkadaşlarını eve çağırmaktan çekinmiyor.herkesi bir anne doğurmuş günahını almak istemem ama bu kadar rahatlık rahatsız ediyor beni.bu forumda boşanmış arkadaşlar var sakın beni yanlış anlamasınlar.benim derdim kadının medeni durumu değil .ama kadın bence ağırlığını muhafaza etmeli.ben onun yerinde olsam bu adamın eşinin rızası olmayabilir diye düşünür çekinirim.bir abimiz daha var aynı yerde oturuyoruz ve o da aynı yerde çalışıyor o diğer erkek arkadaşlarını alıyor mesela.bu hatunda bizimkiyle gidip geliyor.ben ültimatomu verince iki gündür mazeret uydurmuş bizimki diğer arkadaşa soruyomuş hatun ne oldu buna niye böyle yapıyor diye ...bu sabah eşim banyodaydı şeytan ara şunu bigüzel benzet dedi ama vazgeçtim .işyerinde yüzyüze bakacaklar diye..ne olur bana bir akıl verin yaa:43:

bence tehlıkelı bır durum hergun beraber ıse gıdıp gelmeler hıc hos deyıl adamın suan aklında bısey yoksa bıle sonradan olmayacaı ne malum cunku kadın rahat ve bence guvenılır deyıl medenı halıyle alakası yok rahatlıgından dolayı boyle dusunuyorum bıran once bu durumu onlemeye calıs

bir iki kere olur ama her zaman servis gibi olmaz.Kadında ne yüzsüzmüş resmen kullanıyor bu durumu hem öne neden oturuyor.iyi niyetli olsa geçer arkaya oturur.siz kendinizi koyun oraya bir kadın olarak ben beni götür diye işe özel bir araca binermiyim hemde öne.

[Q
san katılıyrum kadını parçalardım ve hergun kavga cıkardı sonucta 1 gunolmaz 2 gun olmaz ama temelerı atılır

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Bence de eşinize güvenin.Malesef evli de olsa bekar da olsa bazı kadınlar böyle.Bizim ortamımızda da var böyle bir kadın.Hamile.Ama benden çok eşimle muhatap oluyor.Ben kimsenin eşine samimi yaklaşmam ama nedense senli benli,laubali hareketleri beni de çıldırtıyor.Ben öğretmenim.Rehberlikçi arkadaşın odasında kikiri kikiri gülüşmeleri sinir bozucu.Eşim çıktı almaya mı gitti hooop kadın orda.Müdür yardımcısıyla sohbet mi ediyor.Hooop kadın bir şey sorma bahanesiyle orda.Bazen eşimin sınıfına giderim çat kapı orda beni görünce de laf olsun diye basit bir soru sorar çıkar.Eşim zaten mesafe koymaya başladı.Kadın anlıyor mu?Hayır.Ortak mevzuları yeme içme .Sürekli bu konuları açarak yine eşimle muhattap oluyor.Ben artık önemsemiyorum.Bence siz de üstünde durmayın.

Konu sahibi ne dusunecegine karar verememiş ve yorum almak için buraya yazmış ama bu yorumlar sonucu sanki aldatılmış gibi gaza geldiğine eminim . Yapmayın etmeyin allah aşkına adamında kadınında gunahına girmeyin.ben eşime boyle bi şey için asla karışmam bizimde otellerde egitimlerimiz oluyor sıksık arabası olanlar olmayanları topalyıp goturup getiriyo bayan erkek dul bekar ayırmaksızın. Yardımlaşma bizim dinimizin şartıdır biraz ozguven sahibi olun lutfen. Bide cok merak ettim konu sahibi arkaşım siz çalışıyormusumuz?

Konu sahibi ne dusunecegine karar verememiş ve yorum almak için buraya yazmış ama bu yorumlar sonucu sanki aldatılmış gibi gaza geldiğine eminim . Yapmayın etmeyin allah aşkına adamında kadınında gunahına girmeyin.ben eşime boyle bi şey için asla karışmam bizimde otellerde egitimlerimiz oluyor sıksık arabası olanlar olmayanları topalyıp goturup getiriyo bayan erkek dul bekar ayırmaksızın. Yardımlaşma bizim dinimizin şartıdır biraz ozguven sahibi olun lutfen. Bide cok merak ettim konu sahibi arkaşım siz çalışıyormusumuz?

Öyle de buradaki durum biraz farklı sizin dediğinizden.

O kadın da madem mağdur oluyor, gitsin araba alsın. Çok düşük taksitlerle araba kampanyaları var şu anda, çalışan kadın rahat tolere eder o farkı.

Öyle de buradaki durum biraz farklı sizin dediğinizden.

O kadın da madem mağdur oluyor, gitsin araba alsın. Çok düşük taksitlerle araba kampanyaları var şu anda, çalışan kadın rahat tolere eder o farkı.

Herkez ister kendi arabası olsun kimseye muhtaç olmadan gidip gelebilsin ama alamamış bi nedenden belliki.benim rahatsız oldugum 2 konu var1.si bayan dul diye ozellikle belirtilmesi 2.si ise one oturuyo diye yuhlanması ne yapcak adama taksi soforu muamelesi mi yapıcak.ayrıca bu kadın kotu bi kadınsa derdi işe gidip gelmek degilde kadının eşine yaklaşıpyuva yıkmaksada konu sahibine tamamen hak veririm.

Back
X