Böyle bir dönem ilaçsız nasıl geçsin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.968
298
daha geçen gün konu açtım buraya diş dönemi çok zor geçiyor diye. Hepiniz ilaçsız geçirmek daha iyi demiştiniz çocuğun sesi ağlamaktan kusıldı,1 saattir yeni sakinleşti. Normaldr 8 de uyurdu şimdiye kadar 3 kez çığlık çığlığa uyandı. Jel filan da fayda edip uyuşturmuyor. Şimdi sizlere soruyorum bütün gece bu çocuk ağlamaktan helak olacak. Siz gerçekten o bebelere kıyıp ağrı kesici vermemek için direndiniz mı bu derece ağrısı olan bir bebeğe eziyet ettiniz mı gerçekten? Tamam ne kadar doğal geçirilebilirse geçirilsin de,iç çeke çeke ağlayan bir bebeğe de kıyıp acı çektirmeyin. Bana demediğinizi bırakmayacaksınız yine ama çocuklarınıza eziyet etmekten başka bişey yapmamışsınız mükemmel anneler.

Ben doktor önerisiyle diş etlerine calpol jel sürmüştüm. Size ne yazdılar bilmiyorum ama bunu doktor önerisi ile yaptığım için kötü bir anne olduğumu da düşünmüyorum. Çocuğunuzla ilgili konularda kadınlar külübünden değil, doktorunuzdan fikir isteyin. Dediğini de uygulayın.

Cnm kimseyi dinleme dktr de dediyse öyle yap herkes kendi çocuğuna göre konuşur
Dinlemem zaten ama içim öyle parçalandı ki.
Burdaki ilaç verme iy misin sen napıyosun o çocuğa diyen annelere resmen sinir oldum. Böyle dönemde ağrı kesici vermemek resmen eziyet ya.

Herkesin bebeği de, ağrı eşiği de farklıdır.
Siz niye bilendiniz ki bu kadar?
Sonuçta bebe sizin.
Doktor kontrolünde ne gerekiyorsa öyle atlatacaksınız bu dönemi mecbur

Doktor uygun görüyorsa veririm ilacı geçerim
Ben o kadar hassas değilim
İlaçları alternatif tıptan daha güvenli buluyorum
Şahsi fikrimdir, uzman değilim

Ben doktor önerisiyle diş etlerine calpol jel sürmüştüm. Size ne yazdılar bilmiyorum ama bunu doktor önerisi ile yaptığım için kötü bir anne olduğumu da düşünmüyorum. Çocuğunuzla ilgili konularda kadınlar külübünden değil, doktorunuzdan fikir isteyin. Dediğini de uygulayın.
Doktorla konuşarak zaten ilerliyorum. Burda geçen açtığım konuda doktorları dinlememin ne kadar yanlış olduğunu ve çok yanlış yaptığımı söyleyen olmuştu. Ve o kadınların artık sorunlu olduklarını düşündüğüm için konu açtım yani bi sitem etmek adına. Gerçekten bu derece eziyet ettikerse çocuklarına ben hepsini dövebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X