- Konu Sahibi yagmur0301
-
Şaşırmıyorum kızıyorum ilk değil son da olmayacak onu da biliyorum. Ama neden, o kadar başına vurduysa bunun başka yolları da var. Küçücük minicik bir çocuk bu ya. Senin anladığını o anlamaz ki, korkar sadece korkar. Dedenin yaptığını anlamaz belki bodrumda olmaktan karanlıktan kapalı yerden korkar o çünkü çocuk o ya Allah belasını versin. Elini kolunu sallaya sallaya gezicek.Niye şaşırıyorsunuz ki?
İlk defa yaşanmıyor ama umarım son olur.
Bu ülkede Hüseyin Üzmez gibi bir organizma var.
Adamı herkesle dalga geçer gibi salarlarsa oratlık Üzmezcik dolacaktır elbet.a
Şaşırmıyorum kızıyorum ilk değil son da olmayacak onu da biliyorum. Ama neden, o kadar başına vurduysa bunun başka yolları da var. Küçücük minicik bir çocuk bu ya. Senin anladığını o anlamaz ki, korkar sadece korkar. Dedenin yaptığını anlamaz belki bodrumda olmaktan karanlıktan kapalı yerden korkar o çünkü çocuk o ya Allah belasını versin. Elini kolunu sallaya sallaya gezicek.
Zaman çok kötüye gidiyor. Bence çocuğunuzu çok fazla sıkmadan onu sürekli gözünüzle takip edin. Dışarıya çıktığında sürekli kontrol edin pek tekin bir yer değil orası artık sanırım. Ama sakın çocuğunuza farkettirmeyin kızınızında psikilojisi bozulabilir. :26:
Dedede eminim Allahından bulur. Bu dünyada olmasada öbür dünyaya az kalmış nasıl olsa.
Kızmakta çok haklısınız, haklıyız.
Peki şöyle yapsanız:
Siz bu adamın suçlu olduğunu biliyorsunuz.
Eminim sizin gibi başkaları da farkındadır.
Kadın hakkında planlananlar için sosyal baskı oluştursanız ve her şeyin farkında olduğunuzu belli etseniz.
Kadına ve kızına güç olursunuz en azından.
Kızlar arkadaşımız ne yapacağını şaşırmış durumda. Ona yol göstermek istiyoruz ama ne yapabileceğimiz konusunda br fikrimiz yok. 2 ay sonra mahkeme varmış. O zamana kadar Adli tıptan rapor alsa mesela nasıl alınır bilen var mı. Yani ortada tecavüz yok sadece taciz var. Bunu nasıl ispatlayabilir. Çocuğun ruh halinden falan anlayabilirler mi acaba. Yol gösterecek olan var mı.
Son üç-dört yıla gelinceye kadar burası o kadar tekin bir yerdi ki zaten küçük bir yer. Hiç böyle şeyler duyulmazdı, ne zaman buranın sanayisi gelişti göç almaya gelişmeye başladı o zaman da bu tür şeyler artmaya başladı. Dört yıl kadar önce eşiyle tartışıp ittirince kafasını çarpıp ölen kadın buranın ilk cinayetiydi. Daha neler görücez Rabbim. Akşama kadar işteyiz çocuklarımız önce Allaha sonra bakıcılarımıza emanet.
hangi şehirde oturuyorsunuz acaba çok merak ettimde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?