Böyle bir dünyaya çocuk getirme isteğim yok artık..:(

SekerAnnee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
1.987
2.655
133
Önceki konulardan beni bilenler bilir, 1 yıllık evliyim çocuğum hala olmadı çok istiyordum, her ay bir umut bekliyordum ama olmadı, neyse sonra doktora gittim hormon testleri yaptırdım.. Sonuçları bu pazartesi doktora götüreceğim.. Ama inanır mısınız artık doktora falan gidesim yok şu son olaylar beni baya derinden sarstı.. Bugün eşime de diyorum ben çocuk falan istemiyorum iki kişi yaşlanıp gidelim bu dünyadan diyorum.. Hiç istemiyorum bir anda kaçtı o istek benden.. Bu dünyanın artık düzeleceğine inanamıyorum her geçen gün her şey daha kötüye gidiyor, kıyamet yaklaşıyor sanırım.. Allah sonumuzu hayır etsin.. Öyle dertleşmek istedim arkadaşlar..

Güçlü durmak zorundayız canım benim, hiç değilse akıl sağlığımızı korumak için.

Ben de bu ülkede çocuk dünyaya getirmek istemiyorum hiç.
Zaman gerekiyor toparlanabilmek, sindirebilmek için.

Sindiremiyoruz, çünkü her gün başka bir şey canımızı sıkıyor
İster dua et, ister alışverişe çık. Seni en rahatlatacak şeyleri yap..

Allah istiyorsa ürememizi vardır bi bildiği elbet. Akışına bırakırsanız hamile kalacağınızı düşünüyorum

Kotu dusunmemek lazim arkadasim. Bir çok kötü sey yaşıyoruz , inancimiza gore sinaniyor oluyoruz da. Ozaman dünyada insanların hepsi senin gibi düşünse "aman be ne ilgilenecegim banane hastaysa,dünya zaten kötü diyen doktorlar gibi:) Ne düşünürsen olay öyle şekillenir. ( Mune Mune sanırım yine olayın sonu başka yorumlara cikicak:) )

Kziima bakinca ve karnimdakini dusununce simdi boyleyse bunlar buyunce ne olacak diyorum inanin cok korkuyorum dunya o kadar kotu ki? Ulke kotu demissiniz ben yurtdisindayim inanin burasida cok fena insanlar cok acayip insanlarin icine sanki seytan kacmis gibi. Allahim cocuklarimiza dogru yolu gostermemizi nasip etsin. Cok fazla dusunmeyin olur bizim 2.5 sene olmadi sonra dusunmeyi biraktigim noktada hamile oldugumu ogrendim

Kziima bakinca ve karnimdakini dusununce simdi boyleyse bunlar buyunce ne olacak diyorum inanin cok korkuyorum dunya o kadar kotu ki? Ulke kotu demissiniz ben yurtdisindayim inanin burasida cok fena insanlar cok acayip insanlarin icine sanki seytan kacmis gibi. Allahim cocuklarimiza dogru yolu gostermemizi nasip etsin. Cok fazla dusunmeyin olur bizim 2.5 sene olmadi sonra dusunmeyi biraktigim noktada hamile oldugumu ogrendim

Allah çocuklarınızın karşısına hep iyi insanlar çıkarsın.. hepimizin inş

Önceki konulardan beni bilenler bilir, 1 yıllık evliyim çocuğum hala olmadı çok istiyordum, her ay bir umut bekliyordum ama olmadı, neyse sonra doktora gittim hormon testleri yaptırdım.. Sonuçları bu pazartesi doktora götüreceğim.. Ama inanır mısınız artık doktora falan gidesim yok şu son olaylar beni baya derinden sarstı.. Bugün eşime de diyorum ben çocuk falan istemiyorum iki kişi yaşlanıp gidelim bu dünyadan diyorum.. Hiç istemiyorum bir anda kaçtı o istek benden.. Bu dünyanın artık düzeleceğine inanamıyorum her geçen gün her şey daha kötüye gidiyor, kıyamet yaklaşıyor sanırım.. Allah sonumuzu hayır etsin.. Öyle dertleşmek istedim arkadaşlar..
Aynısını dün sabah eşime ben söyledim. Biraz da gücendi sanırım; "çocuk gibi konuşma" dedi... İnsanlığa inancımı yitiriyorum. Ne kadar yaşayacağıma ya da ne vakit düşüp öleceğime dair hiçbir bilgim yok. Ölüp gidip, arkamdan şu koskoca cehennem topunda bir masum bırakmaktan çok korkuyorum.

18 aylık kızım var. Yanlış mı yaptım diye düşünmeye başladım. Hatta eşime yurtdışına mı kaçsak dedim bile. Halkın bir kısmı ışid gibi yaşamak istiyor. Hele o boğaz köprüsünde askerin başına gelenleri gördüm ya ne uyku ne bir şey... benim de kızım kardeşsiz kalacak...

8aylik bir oglum var.Yasananlardan sonra bir kez daha keske.bu ulkeye cocuk dogurmasaydim dedim.

Ilerde bize bin kez sovse hakli cunku...

Cok ama cok zor. Hele en son olaydan sonra ilk once anne olarak sonra erkek annesi olarak darmadumanim...
Geceni gunduzune katarak gocunmadan sevgiyle bir birey buyutuyorsun sonuc ortada ne yazik ki...
Allah bahtlarini guzel eylesin diyebiliyorum sadece.

Herkes kendi kaderini yaşar. ...sizin evladınız da olsa....

Belki de dünyayı değiştirecek birini doğuracaksınız.....bunu bilemezsiniz....

Doğurdum bir kızım var dünyaya, etrafına değer katacak bir birey olarak yetiştirmeye çalışıyorum, şimdi 6 haftalık hamileyim kardeşini de öyle yetiştireceğim ve bunun benim sorumluluğum olduğunu düşünüyorum....

Dünyanın varolduğundan beri pis bir yer olduğunu ve bunu kimsenin değiştiremediğini anladığım gün idealistliği bırakıp hayatımı daralttım....kendi küçük dünyamda dürüst, ahlaklı, insan kalmaya çalışıyorum....

Cok haklisin. Bizde bebek istiyoruz daha olmadi ama geçen gun bende esime aynisini dedim. Ben bebek falan istemiyorum. Baksana dunyanin haline diye...
Insan gercektende boyle kotu bir dunyaya cocuk getirip getirmemekte terettut ediyor.

Herkes kendi kaderini yaşar. ...sizin evladınız da olsa....

Belki de dünyayı değiştirecek birini doğuracaksınız.....bunu bilemezsiniz....

Doğurdum bir kızım var dünyaya, etrafına değer katacak bir birey olarak yetiştirmeye çalışıyorum, şimdi 6 haftalık hamileyim kardeşini de öyle yetiştireceğim ve bunun benim sorumluluğum olduğunu düşünüyorum....

Dünyanın varolduğundan beri pis bir yer olduğunu ve bunu kimsenin değiştiremediğini anladığım gün idealistliği bırakıp hayatımı daralttım....kendi küçük dünyamda dürüst, ahlaklı, insan kalmaya çalışıyorum....

Arkadaşa katılıyorum.

Allah nasip ederse bir oğlum olacak. Onu en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacağım. Vicdan merhamet sahibi bir yetişkin olsun isterim. Eğitimini de ona göre alsın. Vatana millete faydalı bir birey olsun.

Ben doğmadan önce amcam askerlik yapıyormuş. Komandoymus dağda teröristlerle çatışmaya girmiş. Kaç ay haber alamamışlar. Babam birliğine sormak için oraya kadar gitmiş. Allahtan sağ salim evine döndü.

Dünya hep kirliydi. Eskiden cephe savaşları vardı. Şimdi ise kuklalarla bölmeye çalışıyorlar.

Benim 2 çocuğum var..nasıl koruyacağım diye düşünüyorum ve korkuyorum..oğlumu askere nasıl göndereceğim? Yada kızım tecavüz falan edilmeden nasıl okutacağım? Oğlan içinde aynı. .korku içindeyiz. .insanın değeri yok bizim ülkemizde. .allah ülkemizi evlatlarimizi korusun..

Dünya dönmeye devam ettikce bu durum degismeyecek. Malesef bu konuda tek yapmamiz gereken sey dogrudan sasmamak iyi evlatlar yetistirmek. Belki simdi karnimda olan bebegim ileride bir muhtaca su verecek. Benim görevim iyi insan yetistirmek. Yoksa dünya toptan kansizlarin eline kalir. Cocugum benim herseyim olmasina ragmen insanliga da bir hediyedir ve bana emanettir. Güzel seylere odaklanin.
Benim kaygim onu iyi yetistirebilmek. Ktülüklerden korunma kismini da Rabbime havale ediyorum. Cünkü baska koruyucu yok. Umudum onlarin daima iyi bir insan olmasi. Inanan insanlar icin yeniden baslayacak hayat. Ben bana düseni yapiyorum. Hayirli evlat yetistirmek istiyorum.

Ben bayanım kız çocuğu için bi felaket görmedim ülkede. Kötü olaylar yok mı var ama kız olmak felaket değil benim için.
O zaman iyi insanlar çocuğumuz belki bi gün öşdürürlür diye çocuk yapmayalım bundan 100 yıl sonra heryer de kötüler olsun Arada tek yük iyler. Bitirtelim bitirelim iyilerin soyunu. Bitirilelim de kötülerin ekmeğine yağ süreliö kesinlikle. Beniö inancımda umutsuzluk yok çok şükür. Dünya üzerinde her zaman iyiler de oldu kötülerde bu döneme ait olan bişey yok. İçimizi karartmaktan zevk alıyoruz kesin

Back
X