Böyle bir durum yaşayan var mı?

Saliha-Alt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
11
2
1
33
Hanımlar dün böyle bir foto atmıştım bunu adet gunumden bir gün önce yaptım. Dün gecikmenin 3.gununde tekrar yaptım sonuç negatif. Çok fazla kasık bel ağrısı var bir haftadır zaten göğüs ağrısı vardı sık idrara çıkma da var. Bugün Regl gecikmesinin 4. günü ama olmadım ağrılarım hala devam ediyor. Dün negatif çıkınca tekrar test yapmak istemedim. Bu kadar çok ağrısı olup gecikme yaşayan oldu mu aranızda?

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-31-15-12-56-114_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-10-31-15-12-56-114_com.android.chrome.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 67
Hanımlar dün böyle bir foto atmıştım bunu adet gunumden bir gün önce yaptım. Dün gecikmenin 3.gununde tekrar yaptım sonuç negatif. Çok fazla kasık bel ağrısı var bir haftadır zaten göğüs ağrısı vardı sık idrara çıkma da var. Bugün Regl gecikmesinin 4. günü ama olmadım ağrılarım hala devam ediyor. Dün negatif çıkınca tekrar test yapmak istemedim. Bu kadar çok ağrısı olup gecikme yaşayan oldu mu aranızda?
Tam net gozukmuyor olabilir boyle durumlar kisiden kisiye degisebilir bende adet gecikmesinden kisa sure sonra test yaptm negatf gordum ama 15 gun sonra pozitfti test belki hamile olabilirsiniz sanki ama daha cok erken bi adet gununuz 12 - 15 gun gecsn öyle test yapin

Silik bir çizgi var ama kuruma çizgisi de olabilir.
Ne kadar sürede çizgi belirdi ?
Birde yumurtlama gününüzü biliyor musunuz?
Bilmiyorsanız son ilişki tarihiniz ne zaman ve beklenen adet günü kaçındaydı?

Silik bir çizgi var ama kuruma çizgisi de olabilir.
Ne kadar sürede çizgi belirdi ?
Birde yumurtlama gününüzü biliyor musunuz?
Bilmiyorsanız son ilişki tarihiniz ne zaman ve beklenen adet günü kaçındaydı?
Saati hatırlamıyorum ne zaman çıktı çizgi ama son ilişki tarihi adet doneminden 3-4 gün önde idi. Yumurtlamayı da hatırlamıyorum ama baş ağrısı var aşırı iki gündür öyle bir belirti de olur mu bilmiyorum hiç

Tam net gozukmuyor olabilir boyle durumlar kisiden kisiye degisebilir bende adet gecikmesinden kisa sure sonra test yaptm negatf gordum ama 15 gun sonra pozitfti test belki hamile olabilirsiniz sanki ama daha cok erken bi adet gununuz 12 - 15 gun gecsn öyle test yapin
Çok ağrı var oyuzden emin olamadım benim normalde de adet döneminde yoğun ağrı olur hamilelikte olur mu bu kadar ağrı bilmiyorum okadarini yaşamadım daha önce hamilelik bilgi sahibi değilim çok fazla 🤷

Back
X