Çok mantıklı. Teşekkür ederim.Sen eskiden böyle biri değildin. Daha özgürdün ve daha mutluydun. Kendin olabilmek özgür hissetmektir. Sevgilin ile aranızda çok farklılıklar var ve aileler arasında da aynı şekilde. Birazda kısıtlanıyorsun. Şimdi sevdiğin için belki sana bunlar büyük bir sorun olarak görünmeyebilir. Ama evlilik düşününce bu küçük bile olmayan şeyler kocaman bir engel olabilir. Bunun için emin misin ? Kendinden ödün verebilecek misin ?
Diye sorabilirsin bence.
Ben de bu şekilde düşünüyorum.Yani çok sevdiğim ve samimi oldugm bir arkadaşım bu Durumu yasasaydi.
Bir konusma anında nasılsın derdim.
Yani son zamanlar sende farklillar olduğunu görüyorum derdim. Bu durumdan mutlu olup olmadigini aşık olmanın etkisiyle mi yapıyor yoksa içsel bir degisim mi yaşıyor buna bakardim. Sonra bunları anlık heveslerin etkisiyle yapiyorsa ilerde uzulebilecegini onun asla uzulmesini istemeyecegimi aksine çok mutlu olmasini istedigimi o yuzden sormak istedigimi soylerdim sonrasina da karismazdim
Kendisi rahatsız değilse eğer böyle bişey söylemek doğru olmayabilir ama yine de vicdani olarak yoklayabilirsin belki ne hissediyosun mutlu musun nasıl gidiyo gibi dostça bir sohbet açarak konuşabilirsinKızlar, hemen konuya giriyorum. Benim bir kız arkadaşım var. Kendisini çok severim. Yaşam tarzı olarak oldukça rahat bir yapıya sahiptir normalde ve çok hoşgörülü bir insandır. Hemen her görüşten insana saygılıdır. Ailesi de aynı şekildedir. Neyse, bir yıldır falan bir ilişkisi var. Sevgilisi önceden de tanıdığım biriydi. O kişi ise arkadaşımın tam aksine çok tutucu ve farklı görüşlere saygı duymayan biri, ailesi de aynı şekilde. Nasıl olduysa sevgili oldular. Arkadaşımın hareketleri onunla sevgili olduktan sonra ciddi anlamda kısıtlandı doğal olarak. Ben bu duruma üzülüyorum. Bu arkadaşımın hayatı, ama yine de ben bir kere uygun bir dille onu uyarmak istiyorum, kendine müdahale ettirmemesi konusunda. Bir kere uyarayım, ondan sonrasını kendisi bilir. En azından arkadaş olarak vicdani sorumluluğum ortadan kalksın istiyorum. Nasıl uygun bir dille bunu konuşabilirim sizce?
Kızlar, hemen konuya giriyorum. Benim bir kız arkadaşım var. Kendisini çok severim. Yaşam tarzı olarak oldukça rahat bir yapıya sahiptir normalde ve çok hoşgörülü bir insandır. Hemen her görüşten insana saygılıdır. Ailesi de aynı şekildedir. Neyse, bir yıldır falan bir ilişkisi var. Sevgilisi önceden de tanıdığım biriydi. O kişi ise arkadaşımın tam aksine çok tutucu ve farklı görüşlere saygı duymayan biri, ailesi de aynı şekilde. Nasıl olduysa sevgili oldular. Arkadaşımın hareketleri onunla sevgili olduktan sonra ciddi anlamda kısıtlandı doğal olarak. Ben bu duruma üzülüyorum. Bu arkadaşımın hayatı, ama yine de ben bir kere uygun bir dille onu uyarmak istiyorum, kendine müdahale ettirmemesi konusunda. Bir kere uyarayım, ondan sonrasını kendisi bilir. En azından arkadaş olarak vicdani sorumluluğum ortadan kalksın istiyorum. Nasıl uygun bir dille bunu konuşabilirim sizce?
Fikrinize saygı duyarım ama niye bu kadar ağır konuştuğunuzu anlayamadım. Arkadaşımın baskı altında olması doğal olarak beni üzüyor.Arkadaşınız reşitse haddinize değil. Reşit değil ise ailesine söyleyin.
Erkek arkadaşının hayatına mudahele etmesinden farksız geliyor bana bu uyarı. Fikrinizi sorarsa söylersiniz, sormadıysa durup dururken ilişkisi hakkında yorum yapmamalısınız.
İyiliği için de olsa yapamamalısınız.
Fikrinize saygı duyarım ama niye bu kadar ağır konuştuğunuzu anlayamadım. Arkadaşımın baskı altında olması doğal olarak beni üzüyor.
Bunlara göz yumuyorsa sizin uyarmanızla akıllanmaz. Yaşayıp görmesi lazım malesefKızlar, hemen konuya giriyorum. Benim bir kız arkadaşım var. Kendisini çok severim. Yaşam tarzı olarak oldukça rahat bir yapıya sahiptir normalde ve çok hoşgörülü bir insandır. Hemen her görüşten insana saygılıdır. Ailesi de aynı şekildedir. Neyse, bir yıldır falan bir ilişkisi var. Sevgilisi önceden de tanıdığım biriydi. O kişi ise arkadaşımın tam aksine çok tutucu ve farklı görüşlere saygı duymayan biri, ailesi de aynı şekilde. Nasıl olduysa sevgili oldular. Arkadaşımın hareketleri onunla sevgili olduktan sonra ciddi anlamda kısıtlandı doğal olarak. Ben bu duruma üzülüyorum. Bu arkadaşımın hayatı, ama yine de ben bir kere uygun bir dille onu uyarmak istiyorum, kendine müdahale ettirmemesi konusunda. Bir kere uyarayım, ondan sonrasını kendisi bilir. En azından arkadaş olarak vicdani sorumluluğum ortadan kalksın istiyorum. Nasıl uygun bir dille bunu konuşabilirim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?