Böyle bir durumda ne yapılır

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar benim bir büyük kaynım var eşimin abisi tam bir üç kağıtçı eşimle hiç birbirlerine benzemiyorlar eşim hak düşünen işimde gücünde çalışan bir insa Kaynım hep kendini düşünür kaynanamda kaynıma aşırı düşkün dünyada bi o var gibi, ama şimdi kaynımlar sırtını döndü onlara neyse kaynım zamanında dükkan açmış batmış kaynatam lar batmaktan çıkarıp tekrar el birliği ile ona dükkan açmışlar ve bu dükkan kaynatamın üstüne kaynım hep gösterişci borcu harcı düşünmez gözü yükseklerde eşimde bi daire aldı biz nişanlıyken onu ödüyoruz aile apartmanında da evimiz var ama bize yar olmayacak belli neyse şimdi bu dükkan kaynatımın üzerine ve sürüyle borç yapmış kaynım ve sürekli bu borçlar dükkan babasının üstüne olduğu için ona birikmiş vergi işte mal almış kaynatımın e devletine girdi eşim sürüyle borç çıktı kaynatamın pek aklı almıyor bunları hep güvenmişler ona oda tam bir dolandırıcı ve yalancı memlekette verese olan tarlalarda bile icra var aile apartmanında var ordan bize ve görümce lerime yer düşüyor ama hacizli şuanda bu borçlardan dolayı size şunu sormak istiyorum kaynatama bir şey olsa Allah gecinden versin bu borç aynı miras gibi tüm çocuklara mı kalıyor direkt önce eşine mi böyle bir durumda ne yapılabilir bilgisi olan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim..

Reddi miras yaparsiniz.

Artik aile apartmaninda bir eviniz olmaz.

Kayinvalide sizi sevmeye baslar.

Konularinizin icerigi genel olarak ayni ama siz beyninizin icerigini degistirmediginiz surece kendinize yazik edersiniz.

Kayinvalide, kayin, bilmem ne boyle hayat gecmez. Bir salin artik su kayinvalideyi ya yazik valla kadina uzuluyorum.

ölünce borç da mirasçılara kalır.
ödemek istemezseniz reddi miras yaparsınız ancak herhangi bir mal/para talebinde bulunamazsınız bu durumda.

eş yanlış hatırlamıyorsam 4te 1, geri kalan 4te 3 ise çocuk veya çocukların olur miras durumunda.

ama sizin sabahın köründe kaynpederim ölürse borç bize mi kalır diye düşünmeniz genetik mirastır bakın. işte bundan sizin çocuğunuz yada çocuklarınız kaçamaz.
çok üzüldüm.

Arkadaşlar benim bir büyük kaynım var eşimin abisi tam bir üç kağıtçı eşimle hiç birbirlerine benzemiyorlar eşim hak düşünen işimde gücünde çalışan bir insa Kaynım hep kendini düşünür kaynanamda kaynıma aşırı düşkün dünyada bi o var gibi, ama şimdi kaynımlar sırtını döndü onlara neyse kaynım zamanında dükkan açmış batmış kaynatam lar batmaktan çıkarıp tekrar el birliği ile ona dükkan açmışlar ve bu dükkan kaynatamın üstüne kaynım hep gösterişci borcu harcı düşünmez gözü yükseklerde eşimde bi daire aldı biz nişanlıyken onu ödüyoruz aile apartmanında da evimiz var ama bize yar olmayacak belli neyse şimdi bu dükkan kaynatımın üzerine ve sürüyle borç yapmış kaynım ve sürekli bu borçlar dükkan babasının üstüne olduğu için ona birikmiş vergi işte mal almış kaynatımın e devletine girdi eşim sürüyle borç çıktı kaynatamın pek aklı almıyor bunları hep güvenmişler ona oda tam bir dolandırıcı ve yalancı memlekette verese olan tarlalarda bile icra var aile apartmanında var ordan bize ve görümce lerime yer düşüyor ama hacizli şuanda bu borçlardan dolayı size şunu sormak istiyorum kaynatama bir şey olsa Allah gecinden versin bu borç aynı miras gibi tüm çocuklara mı kalıyor direkt önce eşine mi böyle bir durumda ne yapılabilir bilgisi olan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim..
Kaynata ne demek Allah aşkına .
Ciddi ciddi soruyorum Türkçe de kayinanne kaynana kayınbaba filan var kaynata kim emmi mi dayı mi kim bu

Arabadan sonra yeni takıntınız hayırlı olsun. Sizin ciddi ciddi takıntı probleminiz var. Bence artık bir uzman desteği almalısınız.
Bu arada başkasının e-devletine bakmak suç haberiniz olsun

kaynatımın e devletine girdi eşim

Sizin derdiniz size borç kalması değil aile binasındaki dairenin kaynınızın borçları için satılması.

Eşinizin tarafının mali sizi hic ilgilendirmez. Ordaki mal kv nize mi size mi kalir diye sormanız hic hoş olmamış. Kadin yasarken mali mi bölünmeyi düşünüyorsunuz, eşinizin abisi bu kadar borc yapıyorsa, buna müdahale edecek olan esiniz, kv ve kp niz. Sizin gibi insanlari hic anlamiyorum, kendiniz kazanıp yapmış gibi mal peşine düşüyorsunuz.

Eşinizin tarafının mali sizi hic ilgilendirmez. Ordaki mal kv nize mi size mi kalir diye sormanız hic hoş olmamış. Kadin yasarken mali mi bölünmeyi düşünüyorsunuz, eşinizin abisi bu kadar borc yapıyorsa, buna müdahale edecek olan esiniz, kv ve kp niz. Sizin gibi insanlari hic anlamiyorum, kendiniz kazanıp yapmış gibi mal peşine düşüyorsunuz.
Aile binasındaki KP verdiği daire elimizden gider mi diye soruyor.Hepimizden kurnazdır kendisi

Aile apartmanımdaki dairesi kendine düşen daireyi eşim yaptırdı

Yalnız şey, kayınvalidenizin sizi sevmediğini yazmayı unutmuşsunuz bu defa.
Belki eklemek istersiniz konuya. Önemli bir detay çünkü.

Borç kayınvalideye kalsa umurunuzda olmayacaktı belli ki. Ama hepinize kalacak. Geçmiş olsun 😊
Kayınvalidesini seviyor ama o onun hiç bir yere çağırmıyor istemiyor. Görümcesine gitse gelinim sen de gel demiyor. Bir de çok saf bu kızımız :cry:

valla kızlar densiz bir kaynın borcu bende ödemek istemem ,

ki kaynım denilen canlıdan gerçekten bende nefret ederim ,

bence konu sahibi borcunu ödedikleri eve bir haciz gelir mi diye merak ediyor ,

mal nasıl mirassa borçta mirastır eşinize ve kardeşlerine kaynanaya kalır ödemeyi onlar yapmak durumunda kalır da eee adam hala hayatta bir araya gelip konuyu konuşun şimdi bunları düşünmeye gerek yok adam yaşıyor

Aile binasındaki KP verdiği daire elimizden gider mi diye soruyor.Hepimizden kurnazdır kendisi
Belli belli zaten birde kaynini dolandırıcı ilan etmiş, kayniniz sorumlulugunu bilmeyen biri dolandırıcı degil, ailelerin en büyük hatası boyle durumdayken iyilik yapiyorum diye kötülük yapmış olması ama onlar anne baba cocugum olarak bakar ve kendi malı icinde kimseye hesap vermez.
Aile apartmanımdaki dairesi kendine düşen daireyi eşim yaptırdı
En fazla icini yaptırmıştır, icini yaptirdiysa vermediginiz kiraya sayarsınız, komplesini yaptıysanız niye kendi üzerine degil, soyler babasina ölmesine gerek yok adamın alir üstüne bu kadar basit.

Back
X