Böyle bir durumda ne yapılır

valla kızlar densiz bir kaynın borcu bende ödemek istemem ,

ki kaynım denilen canlıdan gerçekten bende nefret ederim ,

bence konu sahibi borcunu ödedikleri eve bir haciz gelir mi diye merak ediyor ,
Evet kesinlikle öyle herhangi bir durumda bu borç eşimin kredi ile aldığı evi etkiler mi ve reddi miras nasıl yapılır bunu öğrenmek istiyorum

Belli belli zaten birde kaynini dolandırıcı ilan etmiş, kayniniz sorumlulugunu bilmeyen biri dolandırıcı degil, ailelerin en büyük hatası boyle durumdayken iyilik yapiyorum diye kötülük yapmış olması ama onlar anne baba cocugum olarak bakar ve kendi malı icinde kimseye hesap vermez.

En fazla icini yaptırmıştır, icini yaptirdiysa vermediginiz kiraya sayarsınız, komplesini yaptıysanız niye kendi üzerine degil, soyler babasina ölmesine gerek yok adamın alir üstüne bu kadar basit.
Tabi kide temelden babası almış etmiş ama eşim küçük yaşta çalışmaya başlamış ve kendi dairesinin herşeyini yaptırmış ve kaynıma ailesi çok inanıyor herşeye evet diyorlar sadece sorduğum bize yansıması durumunda ne yapabiliriz

Evet kesinlikle öyle herhangi bir durumda bu borç eşimin kredi ile aldığı evi etkiler mi ve reddi miras nasıl yapılır bunu öğrenmek istiyorum

reddi miras kocanın anne ve babası öldükten sonrra yapılacak bir işlem diye biliyorum ,

valla kızlar densiz bir kaynın borcu bende ödemek istemem ,

ki kaynım denilen canlıdan gerçekten bende nefret ederim ,

bence konu sahibi borcunu ödedikleri eve bir haciz gelir mi diye merak ediyor ,

sabahın köründe kimsenin aklına kp ölürse borç nolur gelmez ama ya

Adam daha yaşıyormuş tövbe tövbe. Ne alaka şuan bu konu. Bir de güya borcun size kalıp kalmayacağını öğrenmek için konu açmışsınız ama daha çok kaynı gömme konusu gibi olmuş

borç kimin adınaysa onun malı ve parası etkilenir
aile apartmanındaki ev kp üzerine ise bye bye diyin, gidip duvarlara sarılın, vedalaşın

reddi miras yaparsanız sadece borçtan değil aynı zamanda kalabilecek herhangi bir mal veya paradan da feragat etmiş olursunuz
o durumda da eve bye bye dersiniz

muhtemelen 4385904853 defa yazılacak gene aynısını soracaksınız ama ben yazmış olayım

Tabi kide temelden babası almış etmiş ama eşim küçük yaşta çalışmaya başlamış ve kendi dairesinin herşeyini yaptırmış ve kaynıma ailesi çok inanıyor herşeye evet diyorlar sadece sorduğum bize yansıması durumunda ne yapabiliriz
Hicbirsey yapamazsınız malesef, aile binasındaki daireyi babasi verirse şimdiden üzerine geçirir, kalanına reddi miras yaparsınız. Reddi miras yaparsanız sizin krediyle aldığınız eve birsey olmaz ama aile apartmanindakini alamazsınız.

akşam nasıl bir ortamdan konudan sonra uykuya daldı allah bilir ,

ben eski konularından dolayı inandırıcı ve samimi bulamıyorum kendisini
tek derdi habire mal edinmek olan biri için bence üzücü bir ortamdan sonra görülen kabus değil, hin fikirle düşünmek.

Yani siz olsanız bu durumu hiç umursamazdınız değil mi yaaa nasıl hemen dalga geçmeyi beceriyorsunuz
Bak doğrusunu yazıyorum
Kayınpeder vefat edince reddi miras yapıyorsunuz
Süresini bilmiyorum
Bi zahmet takip edersiniz
Sonra ne mal ne borç
Hiçbi şey alamazsınız
Borcunuz resmi kurumlaraysa bazen mal kaçırma için de ayrıca dava açılabiliyor
Bunu da evleri önden üstünüze almaya kalkarsanız diye söylüyorum
Borcunuz kalmıyor yani kayınpederden yana

Kendi yağınızda kavrulursunuz
Bi de sizin ailenizden gelmeyecek malların hesabını yapmayın lütfen
Varsa 2 taşları kendi ailenizden gelecek mirasın peşine düşün

ben eski konularından dolayı inandırıcı ve samimi bulamıyorum kendisini
tek derdi habire mal edinmek olan biri için bence üzücü bir ortamdan sonra görülen kabus değil, hin fikirle düşünmek.
Ben de inanmıyorum kendine. Ne kendinin dediği gibi saf biri ne de aile tarafından ezilen biri. Fazlaca rahat olduğu için o rahatlık onu rahatsız ediyor. Sürekli dert arıyor kendine.

Yani siz olsanız bu durumu hiç umursamazdınız değil mi yaaa nasıl hemen dalga geçmeyi beceriyorsunuz
Evet dert edilmezdi, esiniz dert etmiyor size ne oluyor bunu anlamiyorum. Bu malı siz mi yaptınız hayir, derdi niye size dustu. Suanda kira vermeden oturuyorsunuz, kar sayın geçin. Ben kendi babama reddi miras yaptim, düşünmüyorum bile ondaki mal ne olacak diye, annemin tarafını mahkemeye verdim, sizin gibi yıllardır oturuyorlar, birde kendilerine fazlasini hak görüyorlar, butun malları sattirmaya çalışıyorum, kimseye kalmasın diyorum sizin gibi zihniyette oldukları icin

Ben de inanmıyorum kendine. Ne kendinin dediği gibi saf biri ne de aile tarafından ezilen biri. Fazlaca rahat olduğu için o rahatlık onu rahatsız ediyor. Sürekli dert arıyor kendine.

ya ben "evin içini yaptırdım o ev benim" denmesini kimse için doğru bulmuyorum. içi yapılacak ev kolay alınmıyor.
sıkıysa o evi satın alsa ya, alamaz.
içine harcanan parayı alıp helalleşsinler.
benim çocuğum içini yaptırdım evi bana ver dese höst derim.

ha kp söz verdiyse zamanında o ev sizin diye o zaman neden en baştan tapuyu vermemiş ?
çünkü iç yaptırmakla bitmez o işler.

zaten aile apartmanında oturmamak için başka ev almadılar mı ? o zaman neden o ev de onların ?

ya ben "evin içini yaptırdım o ev benim" denmesini kimse için doğru bulmuyorum. içi yapılacak ev kolay alınmıyor.
sıkıysa o evi satın alsa ya, alamaz.
içine harcanan parayı alıp helalleşsinler.
benim çocuğum içini yaptırdım evi bana ver dese höst derim.

ha kp söz verdiyse zamanında o ev sizin diye o zaman neden en baştan tapuyu vermemiş ?
çünkü iç yaptırmakla bitmez o işler.

zaten aile apartmanında oturmamak için başka ev almadılar mı ? o zaman neden o ev de onların ?
İşte sinekten yağ çıkaracak kadar kurnaz biri. Aklı fikri para. hiç bir eğitim almadığı halde sırf çocuğunu kreşe bedava göndermek için kreşte öğretmenlik yapmaya çalıştı bir ara. covidli eşini işe göndermeye çalıştı. Yani falsoları saymakla bitmez.

Back
X