Böyle bir durumda ne yapılır

İşte sinekten yağ çıkaracak kadar kurnaz biri. Aklı fikri para. hiç bir eğitim almadığı halde sırf çocuğunu kreşe bedava göndermek için kreşte öğretmenlik yapmaya çalıştı bir ara. covidli eşini işe göndermeye çalıştı. Yani falsoları saymakla bitmez.
Ay hatırladım bunları 😂😂

Kaynata ne demek Allah aşkına .
Ciddi ciddi soruyorum Türkçe de kayinanne kaynana kayınbaba filan var kaynata kim emmi mi dayı mi kim bu
Kayın+ata. Kayınbaba yani. Birçok yörede kullanılıyor bu 😂

İşte sinekten yağ çıkaracak kadar kurnaz biri. Aklı fikri para. hiç bir eğitim almadığı halde sırf çocuğunu kreşe bedava göndermek için kreşte öğretmenlik yapmaya çalıştı bir ara. covidli eşini işe göndermeye çalıştı. Yani falsoları saymakla bitmez.
Bunun üzerine denecek birsey kalmıyor ki 🤣🤣🤣

Borç eşine mallar size kalıyor
Hadi yine iyisiniz 🤪
Birde buna icim cok rahatladi simdi dedi ya 🤣🤣🤣
Kv ye borç kalip mali bunlar alınca rahat edecek, kp in malını alınca mutlu borcu için mali satılırsa mutsuz. Kimin parasını kimden kaçırıyor ya. Hayirli evlat işte :KK70: :KK70:

evet hatırlıyorum, açıktan bişeyler okuyup kreşte öğretmen olacaktı.
ya eski konularına girmiyim ok de, kayın problemli ise bunun çözümü "kp ölünce ne olacak"ı araştırmakla olmaz.
eşi gider ailesi ile konuşur, bu borcun yaratacağı sorunları anlatır.
ha ana babadır, o çocuklarının harcadığında gözleri yoktur, buna da kimse laf edemez. onların parası.
evet kırılırsın, üzülürsün ama çözüm bu şekilde olmaz.

evet hatırlıyorum, açıktan bişeyler okuyup kreşte öğretmen olacaktı.
ya eski konularına girmiyim ok de, kayın problemli ise bunun çözümü "kp ölünce ne olacak"ı araştırmakla olmaz.
eşi gider ailesi ile konuşur, bu borcun yaratacağı sorunları anlatır.
ha ana babadır, o çocuklarının harcadığında gözleri yoktur, buna da kimse laf edemez. onların parası.
evet kırılırsın, üzülürsün ama çözüm bu şekilde olmaz.
Eski konularına neden girdim biliyor musun çünkü eski kon udiye bir şey yok konuları hep aynı. Çözüm bulmak yerine sadece yazıyor. Böyle yap diyoruz yazıyoruz anlatıyoruz hoop iki gün sonra yine aynı konu. ciddi manada takıntıları olan biri. Artık o kadar iyi tanıdık ki ne konu açacağını tahmin eder olduk. Keşke kendi de bu durumu fark etse de doktora gitse artık

Eski konularına neden girdim biliyor musun çünkü eski kon udiye bir şey yok konuları hep aynı. Çözüm bulmak yerine sadece yazıyor. Böyle yap diyoruz yazıyoruz anlatıyoruz hoop iki gün sonra yine aynı konu. ciddi manada takıntıları olan biri. Artık o kadar iyi tanıdık ki ne konu açacağını tahmin eder olduk. Keşke kendi de bu durumu fark etse de doktora gitse artık
Ne doktoru ya böyle insanlar bu hallerinden memnun bakmayın şikayetlendiğine diyorum ya yakın çevremde var benim en güzel çözüm ciddiye almamak

evet evet
ondan dedim ben de 8903458304 kere de yazsak gene aynı sorular ve konular dönüp duracak.
ya ben kv olsam ve arkamdan gelinim "kp ölünce borç kv ye mi kalacak" dese çok üzülürüm.

kadının çekmediği kalmadı zaten. hep suçlu.

ama kocası kabahatli. kendisi olaylara müdahil olup kendi başına yanıt veremiyor belli ki.

Si
Birde buna icim cok rahatladi simdi dedi ya 🤣🤣🤣
Kv ye borç kalip mali bunlar alınca rahat edecek, kp in malını alınca mutlu borcu için mali satılırsa mutsuz. Kimin parasını kimden kaçırıyor ya. Hayirli evlat işte :KK70: :KK70:
Sizde dediğimi ciddiye alıp güldünüz bende size gülüyorum 😆😆😆

Back
X