- 19 Aralık 2015
- 330
- 407
- 18
Ben nisanliyim gecen hafta ise basladim.. calistigim yerde karsi komsum ve ayni anda beraber buyudugumuz Sunay diye bir arkadasimda calisiyor, yani arkadas sayilmayiz cocukluk arkadasi ve komsuyuz diyelim, iliskiye basladiktan sonra ozellikle nisanlimin kiskanc yapisindan dolayi karsi cinsten arkadasim komsum vs kalmadi diyebilirim merhaba merhaba .. Neyse Sunay ise basladigima cok sevindi, kiz Lave servis var ama niye yolunu uzatacaksin benim arabayla beraber gidip geliriz vardiyalarimiz denk geldiginde dedi, bende gulumsedim sadece cocuk sagolsun iyi niyetinden ...
Ama nisanlim boyle bir durumda deliye doner, bu sohbetten haberi olsa zaten tartisir benimle... ya ben hem Sunaya olmaz seninle gelemem diye mesafe koymaktan utaniyorum, ama nisanli bir kiz olarak onunlada gidemem nisanlim kizmasa bile degil mi arkadaslar?
Zaten o farkindaydi ben iliskiye basladktan sonra soguk davrandim dedigim gibi ama onun calistigi yere ise basladigimi duyunca cok samimi davrandi tabiki arkadasca ve iyiliginden ama bunu nisanlima anlatamam
Ben onunla arama mesafe nasil koyabilirim? Beraber gidelim servis bekleme dediginde ne diyeyim
Ama nisanlim boyle bir durumda deliye doner, bu sohbetten haberi olsa zaten tartisir benimle... ya ben hem Sunaya olmaz seninle gelemem diye mesafe koymaktan utaniyorum, ama nisanli bir kiz olarak onunlada gidemem nisanlim kizmasa bile degil mi arkadaslar?
Zaten o farkindaydi ben iliskiye basladktan sonra soguk davrandim dedigim gibi ama onun calistigi yere ise basladigimi duyunca cok samimi davrandi tabiki arkadasca ve iyiliginden ama bunu nisanlima anlatamam
Ben onunla arama mesafe nasil koyabilirim? Beraber gidelim servis bekleme dediginde ne diyeyim