Böyle bir durumda siz ne düşünürsünüz, yolunuza nasıl devam edersiniz ?

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/siz-olsaydiniz-ne-yapardiniz.1078587/
Bir önceki konumda bahsetmiştim instagramdan takip isteği gönderdiğimden 4 - 5 gün sonra takip isteğini kabul etti ama geri takip isteği göndermedi, bu da benim için yeterli bir cevap oldu, bence bu konuda çok da adım atmamam gerektiğini düşünüyorum... Belkide onu tanımam hocayı unutmama vesile olmam için bir sebepti.

Atma tabi canım geri takip isteği göndermediyse boşver zaten bi süre sonra gurursuzmuş bu kız der
O değilde en yakına arkadaşımın yorumu biraz üzdü beni, çocuğun tipi iyi tamam sana bakar ama sizin yaşam tarzlarınız uymaz dedi, sanki duruma sevinir gibi, ne bileyim arkadaşımın böyle demesi koydu bana ya.

Normalde instagrami aktif kullanan biriyse 4 5 gun sonra istegi kabul etmesi zaten cok kasinti bir hareket, sanki lutfeder gibi. O sana istek yollamadiysa da demek ki ilgilenmiyor.
Anladığım kadarıyla instagramı aktif kullanmıyor nadir foto paylaşmış ama bilmiyorum 4 gün sorun değil de nazarımda, geri takip isteği atmaması sorun benim için

O zaman evli falan yani adam onu da unutum bence bu kişi de istemiyor bunu da boşverin. Siz aramayın kendiliğinden karşınıza çıkar genelde öyle oluyor ilişkiler
Hoca dediğim kişi evli değil, dediğim gibi farklı sebeplerden dolayı olmadı, aramıyorum bunuda aramamıştım, bu da beklemedik şekilde karşıma çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…