- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
O değilde en yakına arkadaşımın yorumu biraz üzdü beni, çocuğun tipi iyi tamam sana bakar ama sizin yaşam tarzlarınız uymaz dedi, sanki duruma sevinir gibi, ne bileyim arkadaşımın böyle demesi koydu bana ya.Atma tabi canım geri takip isteği göndermediyse boşver zaten bi süre sonra gurursuzmuş bu kız der
Yaşlar kaçO değilde en yakına arkadaşımın yorumu biraz üzdü beni, çocuğun tipi iyi tamam sana bakar ama sizin yaşam tarzlarınız uymaz dedi, sanki duruma sevinir gibi, ne bileyim arkadaşımın böyle demesi koydu bana ya.
Takip isteğini hiç kabul etmemesi daha iyiydi benim nazarımda, hoca yaklaşık 4 sene sevdiğim adamdıYapacak bir şey yok o istemiyor demekki. Unutun gitsin.Hoca derken?
Arkadaşımda bende bahsettiğimiz çocukta 25 - 26 yaşlarındayız, çocuk biraz zenginn galiba onu demek istiyorYaşlar kaç
Adı mı hoca onu anlamadım da hala seviyosanız o kişiyle konuşun niye olmadı ki sevgilisi falan mı varTakip isteğini hiç kabul etmemesi daha iyiydi benim nazarımda, hoca yaklaşık 4 sene sevdiğim adamdı
Tatlım nasıl seviyorsunuz ya dört sene hem de platonik sanırım dimi hiç anlamıyorum ben ya soğuyorum hemenTakip isteğini hiç kabul etmemesi daha iyiydi benim nazarımda, hoca yaklaşık 4 sene sevdiğim adamdı
Adı hoca değil sevdiğim kişi okuldan hocamdı, bu bahsettiğim takip isteği atmadı dediğimm kişi farklı birAdı mı hoca onu anlamadım da hala seviyosanız o kişiyle konuşun niye olmadı ki sevgilisi falan mı var
Aa benimleymişsiniz bu devirde arkadaşına bile güvenmiceksin birde bahsetme böyle konuları o tarz insanlaraArkadaşımda bende bahsettiğimiz çocukta 25 - 26 yaşlarındayız, çocuk biraz zenginn galiba onu demek istiyor
Hoca dediğim kişi farklı ayrıca o durum biraz karışık hocaya 4 sene platonik aşık değildim.Tatlım nasıl seviyorsunuz ya dört sene hem de platonik sanırım dimi hiç anlamıyorum ben ya soğuyorum hemen
O zaman evli falan yani adam onu da unutum bence bu kişi de istemiyor bunu da boşverin. Siz aramayın kendiliğinden karşınıza çıkar genelde öyle oluyor ilişkilerAdı hoca değil sevdiğim kişi okuldan hocamdı, bu bahsettiğim takip isteği atmadı dediğimm kişi farklı bir
Hımm tamamHoca dediğim kişi farklı ayrıca o durum biraz karışık hocaya 4 sene platonik aşık değildim.
Arkadaşım deiğim kişi ailem gibi birisiAa benimleymişsiniz bu devirde arkadaşına bile güvenmiceksin birde bahsetme böyle konuları o tarz insanlara
Anladığım kadarıyla instagramı aktif kullanmıyor nadir foto paylaşmış ama bilmiyorum 4 gün sorun değil de nazarımda, geri takip isteği atmaması sorun benim içinNormalde instagrami aktif kullanan biriyse 4 5 gun sonra istegi kabul etmesi zaten cok kasinti bir hareket, sanki lutfeder gibi. O sana istek yollamadiysa da demek ki ilgilenmiyor.
Hoca dediğim kişi evli değil, dediğim gibi farklı sebeplerden dolayı olmadı, aramıyorum bunuda aramamıştım, bu da beklemedik şekilde karşıma çıkmıştıO zaman evli falan yani adam onu da unutum bence bu kişi de istemiyor bunu da boşverin. Siz aramayın kendiliğinden karşınıza çıkar genelde öyle oluyor ilişkiler
O an orda olmayınca bilemiyoruz ki işte ne niyetle sesi ama anlattığın gibiyse dikkatli ol benceArkadaşım deiğim kişi ailem gibi birisi
Bunun sevgilisi falan olabilir mi sohbet etmesi falan belkide herkesle öyledir yapısı böyle canayakındırHoca dediğim kişi evli değil, dediğim gibi farklı sebeplerden dolayı olmadı, aramıyorum bunuda aramamıştım, bu da beklemedik şekilde karşıma çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?