Böyle bir durumda siz ne düşünürsünüz, yolunuza nasıl devam edersiniz ?

Belkide tanımamista olma ihtimali var mı acaba ? Arkadaşınız olsa kıskançlıktan ölecekti galiba
Müvekkili olan aradaşla aynı anda takip isteği attık onuda kabul etmiş, ismim biraz akılda kalıcı bir isim ve 2 haftada 4 kez bürolarına gittim 2sinde o vardı, arkadaşları biliyor o da biliyordur diye düşündüm... Arkadaşa gelirsek galiba öyle olacakmış, nasip diyorum ama Rabbim yazdıysa herşey olur, ben yine arkadaşım için iyi düşünürüm Allah gönlüne göre versin onunda, istediği yerlerde olsun, o da biriiyle tanıştı bu arada dün erkek arkadaşını anlatıyor dinledim, ben birşey anlatıyordum , konuyu değiştirdi aldıklarından bahsetti iki gün üst üste böyle olunca ona içlendim galiba

Evet ya bu bendede oluyor arkadaşım herşey anlatıyor ben dinliyorum fakat ben birşey anlatınca hemen başka şeyler araya giriyor kader

Tanımamış olabilir mi diye düşündüm. Beni de bi arkadaşım eklemişti kaç kere kabul etmemişim meğerse kullanıcı adının sesli harfleri olmayınca tanıyamamışım, profil resmi de yoktu :) bariz belirgin bi hesabın yoksa tanımamıştır. Arkadaşını takip ediyor mu peki? Bir de o yakın arkadaşına da dikkat et, kıskançlık varsa anlamışsındır. Onun derdini dinleyip, senin olayında seni susturması hiç masum gelmedi bana...

İsmim soyismim belirgin ama fotoğraf biraz ben gibi değil ama ismim unutulacak bir isim değil oradan hatırlar diye düşünmüştüm :) Arkadaşıda takip etmiyor, ne demek istediğinizi anladım, masum mu değil mi bilmiyorum ama hoş br davranış değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…