- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Hani arkadaşız tamam ama benden de iyi yerlerde olma der gibi hissettirdi, oysa ben o mutlu olsun isterim hepO an orda olmayınca bilemiyoruz ki işte ne niyetle sesi ama anlattığın gibiyse dikkatli ol bence
Hocanın sevgilisi yok, bu bahsettiğim çocuğunda sevgilisi yok ona eminim artık..Bunun sevgilisi falan olabilir mi sohbet etmesi falan belkide herkesle öyledir yapısı böyle canayakındır
O zaman tek neden o hoşlanmadı. Boşver daha iyileri çıkar karşınaHocanın sevgilisi yok, bu bahsettiğim çocuğunda sevgilisi yok ona eminim artık..
Müvekkili olan aradaşla aynı anda takip isteği attık onuda kabul etmiş, ismim biraz akılda kalıcı bir isim ve 2 haftada 4 kez bürolarına gittim 2sinde o vardı, arkadaşları biliyor o da biliyordur diye düşündüm... Arkadaşa gelirsek galiba öyle olacakmış, nasip diyorum ama Rabbim yazdıysa herşey olur, ben yine arkadaşım için iyi düşünürüm Allah gönlüne göre versin onunda, istediği yerlerde olsun, o da biriiyle tanıştı bu arada dün erkek arkadaşını anlatıyor dinledim, ben birşey anlatıyordum , konuyu değiştirdi aldıklarından bahsetti iki gün üst üste böyle olunca ona içlendim galibaBelkide tanımamista olma ihtimali var mı acaba ? Arkadaşınız olsa kıskançlıktan ölecekti galiba
İyilik göreceli bir kavram, Rabbim güzel şeyler yazmıştır herkesin kaderine, kaderimizle mutlu oluruz inşallahO zaman tek neden o hoşlanmadı. Boşver daha iyileri çıkar karşına
Evet ya bu bendede oluyor arkadaşım herşey anlatıyor ben dinliyorum fakat ben birşey anlatınca hemen başka şeyler araya giriyor kaderMüvekkili olan aradaşla aynı anda takip isteği attık onuda kabul etmiş, ismim biraz akılda kalıcı bir isim ve 2 haftada 4 kez bürolarına gittim 2sinde o vardı, arkadaşları biliyor o da biliyordur diye düşündüm... Arkadaşa gelirsek galiba öyle olacakmış, nasip diyorum ama Rabbim yazdıysa herşey olur, ben yine arkadaşım için iyi düşünürüm Allah gönlüne göre versin onunda, istediği yerlerde olsun, o da biriiyle tanıştı bu arada dün erkek arkadaşını anlatıyor dinledim, ben birşey anlatıyordum , konuyu değiştirdi aldıklarından bahsetti iki gün üst üste böyle olunca ona içlendim galiba
Ondan sonrada bizde gelip burada anlatıyoruzEvet ya bu bendede oluyor arkadaşım herşey anlatıyor ben dinliyorum fakat ben birşey anlatınca hemen başka şeyler araya giriyor kader
Teselli cümlesiydi ya :) adama kötü demedimİyilik göreceli bir kavram, Rabbim güzel şeyler yazmıştır herkesin kaderine, kaderimizle mutlu oluruz inşallah
Kötü dediğinizi düşünmedim zatenTeselli cümlesiydi ya :) adama kötü demedim
Anlamadım :)'Ben stalk yapmam, haberin gelir '
Bu da çok küstüm oynamıyorum gibi olmaz mı :)Geri istek göndermediyse siz de takipten çıkın bence.
İsmim soyismim belirgin ama fotoğraf biraz ben gibi değil ama ismim unutulacak bir isim değil oradan hatırlar diye düşünmüştüm :) Arkadaşıda takip etmiyor, ne demek istediğinizi anladım, masum mu değil mi bilmiyorum ama hoş br davranış değilTanımamış olabilir mi diye düşündüm. Beni de bi arkadaşım eklemişti kaç kere kabul etmemişim meğerse kullanıcı adının sesli harfleri olmayınca tanıyamamışım, profil resmi de yoktu :) bariz belirgin bi hesabın yoksa tanımamıştır. Arkadaşını takip ediyor mu peki? Bir de o yakın arkadaşına da dikkat et, kıskançlık varsa anlamışsındır. Onun derdini dinleyip, senin olayında seni susturması hiç masum gelmedi bana...
Demek istediğinizi anlamadım.Trend dert : takibe takip
Bu da çok küstüm oynamıyorum gibi olmaz mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?