Boyle bir durumda siz ne dusunursunuz?

Gemileri yakacak ne var anlamadım bir isteme yüzünden bu şekilde davranıyorsanız gerisini tahmin edemiyorum.
Size göre eskidir ama onlara göre uygunu öyledir daha şimdiden aileye hükmetmeye çalışmayın bence kabullenmeyi öğrenin azıcık
Öfkeyle kalkan zararla oturur

Gemileri yakacak ne var anlamadım bir isteme yüzünden bu şekilde davranıyorsanız gerisini tahmin edemiyorum.
Size göre eskidir ama onlara göre uygunu öyledir daha şimdiden aileye hükmetmeye çalışmayın bence kabullenmeyi öğrenin azıcık
Öfkeyle kalkan zararla oturur

bu lafiniza ne diyeyim cok haklisiniz ama bende cok kirildim cok gucendim belki herkes icin kucuk birseydir ama benim icin onemli birseydi

Haklısın ben de sinir olurdum yerinde olsam. Yani sizimi beklemiş onlar da, resmen yarış haline girmişler. Bırak yapsınlar sen de dediğin gibi ertele acelemiz yok abinler evlensin dersİn..

bu arada herkese soruyorum, tepkimi nasil koymaliyim, kime ne demeliyim ne yapmaliyim
artik istemiyorum olmasin demem yeterli mi herkesin anlamasi icin?

Bu kadar abartmayin ya. O abisi ilk onun sozu olsun ne olacak.Bide kendince ceza veriyormus gibi istemiyorum bu sene soz nisan olmasin diyeceğim diyorsun. Ne diyelim.

Bu kadar abartmayin ya. O abisi ilk onun sozu olsun ne olacak.Bide kendince ceza veriyormus gibi istemiyorum bu sene soz nisan olmasin diyeceğim diyorsun. Ne diyelim.

tamam haksizmiyim?
cok kirildim, cok alindim, icimden cikmiyor iste, keske umrumda olmasa keske

Olgun ol, sakin davran, kıskançlık ve yarışa döndürme, ömrünün geri kalanı boyunca bu insanlarla yüz yüze olacaksın, ayağını yere vurup sinirlenen çocuklar gibi tepki verme. Eğer bu sene söz/nişan olmasın isteyeceksen bunu en azından abisine saygı olarak, önden siz buyrun tavrıyla yap misilleme olsun diye değil.

Kırılcak üzülecek bi durum yok ki ortada... Fesat kalp li olmaya gerek yok!
Kız tarafı ağır olur ! Taş yerinde ağırdır..
Meraklı melehat!

Kırılcak üzülecek bi durum yok ki ortada... Fesat kalp li olmaya gerek yok!
Kız tarafı ağır olur ! Taş yerinde ağırdır..
Meraklı melehat!

kiz tarafi agir olur! cok dogruymus
cok iyi kalpli annem babam var benim, elalem ne der demediler eve davet ettiler yemege, caya, kahveye, ogullari gibi davrandilar
diger kizin tarafi cok soguk oldu herzaman ve bir dedikleri iki edilmiyor

evet merakli melehatim her genc kiz hayatinda bir kere yasiyor bende bu heyecani yasamak isterdim gonlumce ayip mi suc mu

tamam haksizmiyim?
cok kirildim, cok alindim, icimden cikmiyor iste, keske umrumda olmasa keske
Kırılma,alınma degil bence kıskançlık bu.simdiden eltiniz olacak insani kiskanmaya baslamissiniz. Sanirim evlenince bol bol konularinizi okuyacağız.

Kırılma,alınma degil bence kıskançlık bu.simdiden eltiniz olacak insani kiskanmaya baslamissiniz. Sanirim evlenince bol bol konularinizi okuyacağız.

evet bu konuda hak veriyorum, kiskanc bir insanim.. ama tam bu konuda sorun kiskanclik degil, beni ezip gecmeleri, deger vermemeleri..

kiz tarafi agir olur! cok dogruymus
cok iyi kalpli annem babam var benim, elalem ne der demediler eve davet ettiler yemege, caya, kahveye, ogullari gibi davrandilar
diger kizin tarafi cok soguk oldu herzaman ve bir dedikleri iki edilmiyor

evet merakli melehatim her genc kiz hayatinda bir kere yasiyor bende bu heyecani yasamak isterdim gonlumce ayip mi suc mu
suç değil tabiki.. Sonuçta istemeye gelicekler seni ? Biraz tarih uzar okadar ! Bunun içinde yaygara koparmak gerekmez. Olgun ol

Önceliği onlara vermeleri sizi ezdikleri anlamına gelmez. Zaten onlar sizden uzun suredir birlikte ve zamanında olacakken bir takim sebeplerden ertelenmis merasimleri. Buyuk olmasi da cabasi. O yüzden siranizi beklemeniz en doğrusu. Sizin yerinizde olsam onlar evlenip aradan birkaç ay geçmeden istemeye dahi adim atmazdim çünkü bu şekilde herseyiniz yaris halinde olacak. Daha güzeli için bir biriniz ile yarisacaksiniz ve ipler tamamen kopacak. 2 sene beklemissiniz uygun muddete kadar da beklemenizi tavsiye ediyorum.

Önceliği onlara vermeleri sizi ezdikleri anlamına gelmez. Zaten onlar sizden uzun suredir birlikte ve zamanında olacakken bir takim sebeplerden ertelenmis merasimleri. Buyuk olmasi da cabasi. O yüzden siranizi beklemeniz en doğrusu. Sizin yerinizde olsam onlar evlenip aradan birkaç ay geçmeden istemeye dahi adim atmazdim çünkü bu şekilde herseyiniz yaris halinde olacak. Daha güzeli için bir biriniz ile yarisacaksiniz ve ipler tamamen kopacak. 2 sene beklemissiniz uygun muddete kadar da beklemenizi tavsiye ediyorum.

haklisiniz
bende zaten artik istemedigimi soyleyecegim
bir yandada herkes sorar oldu, noldu hala gelmeyeceklermi vs insanlari komsulari bilirsiniz..
annem babam el alem ne demis bizi ilgilendirmez umrumuzda degil diyor ama benim umrumda

sizce ne yapmaliyim :(

Ne düşünürsünüz diye sorduğun için cevap veriyorum pek te umursamazdim açıkçası. Ailem sorun etmiyorsa benim içinde problem yoktur. 1 hafta hatta 1 ay sonra olsun hem hazırlık yapmak için daha çok vaktiniz olur böylelikle.
Ayrıca burda sizi ezme gibi bir durumları büyük olana öncelik verilir bizim geleneklerde de bu var. Onlar önden buyursun hiiiç yarış olmaz bu konularda biz eşimin kardesiyle 2 hafta arayla evlendik

Back
X