Boyle bir durumda siz ne dusunursunuz?

Bizdede eltim cıngar çıkaracaktı neymiş küçük kaynımın düğünü otelde olacak diye para yardımı yaptı herkes o ise onun düğünü salonda oldu diye para yardımı yapmayacağını ve haksızlık olacağını söyledi bende eğer sen ortalığı karıştırırsan bir daha diğer eltiyle asla iyi ilişkilerin olmayacak dedim ve vazgeçirdim ki o eltim çalışıyordu ama kendisi okumamış ev kızıydı ve aileside fazla ceyiz yardımı yapamadı

Bizdede eltim cıngar çıkaracaktı neymiş küçük kaynımın düğünü otelde olacak diye para yardımı yaptı herkes o ise onun düğünü salonda oldu diye para yardımı yapmayacağını ve haksızlık olacağını söyledi bende eğer sen ortalığı karıştırırsan bir daha diğer eltiyle asla iyi ilişkilerin olmayacak dedim ve vazgeçirdim ki o eltim çalışıyordu ama kendisi okumamış ev kızıydı ve aileside fazla ceyiz yardımı yapamadı

evet olabiliyor boyle seyler, bende o yardim etmek istemeyen eltiyin karakterindeyim biraz galiba, kendimde fesatlik oldugunu kabul ediyorum, ve haksizliga asla gelemem

Arkadaşım kendini bu kadar üzeceğin bir konu değil bence şimdiden böyle şeylere kafa yorarsan sonu gelmez derim.Varsın bir hafta sonra olsun ne olacak.Böyle düşünürsen yaptıkları herşey de kötü niyet ararsın sonra ...

Ömür boyu yüzüne bakacağın insanların içinde bulunacağını unutma iyi ilişkilerde bulunman seni huzurlu edecektir kavgalı olman huzurunu bozacaktır mutluluğunuda gölgeliyecektir
evet olabiliyor boyle seyler, bende o yardim etmek istemeyen eltiyin karakterindeyim biraz galiba, kendimde fesatlik oldugunu kabul ediyorum, ve haksizliga asla gelemem

Ömür boyu yüzüne bakacağın insanların içinde bulunacağını unutma iyi ilişkilerde bulunman seni huzurlu edecektir kavgalı olman huzurunu bozacaktır mutluluğunuda gölgeliyecektir

keske senin kadar iyi niyetli olabilsem bende :) cok sagol bu aksamki yorumlarin icin gercekten iyi geldi canim :)

Gün vermişler miydi size ? Verdilerse elbette çok ayıp etmişler. Telafisini yapmaları gerekiyor.
Vermediyseler sizde anlayışla karşılamanız gerekiyor. Bu ve bunun gibi durumlarla aranıza uçurumlar açmayın derim ben.

Gün vermişler miydi size ? Verdilerse elbette çok ayıp etmişler. Telafisini yapmaları gerekiyor.
Vermediyseler sizde anlayışla karşılamanız gerekiyor. Bu ve bunun gibi durumlarla aranıza uçurumlar açmayın derim ben.

Tesekkur ederim:)
Siz nezaman isterseniz demislerdi, bizimde sevgilimle iliskimize basladigimiz gun 19 aralik oldugundan o gun olsun demistik iste ..

Ne kadar sonra gelecekler ?
Ben hala öfkenizin nedenini anlamış değilim. Bu kadar yoğun duygular besleyen bir insansanız evliliğinizde zor geçebilir.
Düşünsenize şimdiden ailesine karşı doldunuz bile.
Hem hayrın nerde olduğunu bilemeyiz. Belkide böylesi guzel yollar açacaktır size.
Sukunet çoğu zaman iyidir.

Sevgilinizle bu konuda tartışmanız; sanki çok hevesliymişsiniz ve kıskançlık yapmışsınız gibi göstermiştir sizi.

Ne kadar sonra gelecekler ?
Ben hala öfkenizin nedenini anlamış değilim. Bu kadar yoğun duygular besleyen bir insansanız evliliğinizde zor geçebilir.
Düşünsenize şimdiden ailesine karşı doldunuz bile.
Hem hayrın nerde olduğunu bilemeyiz. Belkide böylesi guzel yollar açacaktır size.
Sukunet çoğu zaman iyidir.

Sevgilinizle bu konuda tartışmanız; sanki çok hevesliymişsiniz ve kıskançlık yapmışsınız gibi göstermiştir sizi.

Nasil gosterirse gostersin umrumda degil aslinda, beni boyle kirdilar ya artik bende onlarin ne hissedecegini dusunmeyecegim
Zaten az seye sevinip az seye uzulen bir insanim, kucuk seylere guler aglarim, bu konudada cok kalbim kirildi bilmiyorum neden
kiskanclik ve fesatlik faktorude var bunun icinde biliyorum, bana ve aileme yapilan saygisizlikta
olan olduya, zaten istemiyorum artik ne isteme ne soz

İyi de bu kadar kin fesatlık neden bariz eltiyi kıskanmışsınız abi de büyük öncr ına gidilse ne olur ki sanki sana gelmicez istemiyoruz dediler ne bu yani bir de ben istemiyorum diyeceksiniz önemli olan eş adayınızı sevmeniz değil mi ha bikaç hafta önce ya sonra ne farkediyor tabi canım abin büyük öncelik onların olsun acelemix yok ya demek zor mu ki artık her hareketi batar size yazık kıza.

İyi de bu kadar kin fesatlık neden bariz eltiyi kıskanmışsınız abi de büyük öncr ına gidilse ne olur ki sanki sana gelmicez istemiyoruz dediler ne bu yani bir de ben istemiyorum diyeceksiniz önemli olan eş adayınızı sevmeniz değil mi ha bikaç hafta önce ya sonra ne farkediyor tabi canım abin büyük öncelik onların olsun acelemix yok ya demek zor mu ki artık her hareketi batar size yazık kıza.

evet kizada bu durum yuzunden icten ice cephe aldigimi fark ediyorum ki hicbir sucu yok evet

bu yaptiklari bana deger vermediklerini gosterir, ailemede deger vermediklerini gosterir (bu benim dusuncem) ailem boyle dusunmyor ne var kizim bunda diyebiliyorlar ama ben diyemiyorum iste

Fesatlığın kinin herşeyin altında birşey aramanın özellikşe yapılıyor gibi düşünmenin kıskanmanın sadefe size ve eş adayınıza zarar vereceğini unutmayın söz nişan istemem deyince asık ailesiyle sorunlar olacak haliyle çocukla da ayrılın o zamab madem sevgilinizden aşkınızdan bile önemliyse tarihin bikaç hafta atılması sanki hiç istemicez diyorlar ne basit konular sanji bi gün önfe vazgeçtiler artıl yaranamaz ağzıyla kuş tutsa o kız size

Ben bu öfke patlamanı cahiliğine veriyorum bunun farkında olman demek sen kendinle mücadele edip bunu aşacaksın sanırım
evet kizada bu durum yuzunden icten ice cephe aldigimi fark ediyorum ki hicbir sucu yok evet

bu yaptiklari bana deger vermediklerini gosterir, ailemede deger vermediklerini gosterir (bu benim dusuncem) ailem boyle dusunmyor ne var kizim bunda diyebiliyorlar ama ben diyemiyorum iste

tavrınızı koyun ama inada bindirmeyin bence
ben olsam böyle yapardım kırıldığımı belli ederdim ama bu sene gelmeyin seneye gelin demek biraz çocukça olur
ve inat çoğu zaman karşı tarafı değil sizi üzer
sinirlenmekte kırılmakta haksız değilsiniz bende kızardım ama isteme olayını seneye yapalım dememelisiniz bence :KK66:

Oy kuzum benim bu konular okadar basit ve onemsizki ilerde anlicaksin.birak abisinin isi hal olsun seninkide olur niye bu kadar fevri davraniyosun.ailen sorun etmiyomus sende konuyu komsuyu takma kimseyi mutlu edemezsin.sen bu zamanlarin tadini cikar zehir etme bu guzel gunleri sevgilinede kendinede birak iki hafta gelsinler bu heyecanlari bidaha istesende yasayamicaksin oyuzden sakin ol sevgilinden ozur dile gonlunu al.sen benim dugun zamani yasadiklarimi bi bilsen sizinkileri davul zurnayla karsilardin kapida.sevgilini gercekten seviyosan bazi seyleri gormezden gelip yutucaksin inan baska turlu gecim olmuyor.bunuda zamanla ogrenceksin cok gencsin nederler kanin deli akiyo oyuzden arada frene bas.nacizane abla tavsiyesi

ben sorunun ne olduğunu anlayamadım. Sizin ailenize söz verdikleri tarihi mi ertelediler? Böyle bi durum varsa ailenize biraz ayıp olmuş tabi , ama böyle bi durum yoksa sizin de dediğiniz gibi kimin önce istendiğinin ne önemi var ki?

Haklı olabilirsiniz ama genel olarak bakıldığında kin beslenilecek bi durum göremedim ben. Sözü de çok ertelemeyin bence durdukça sinirlenirsiniz sevgilinizle aranız bozulur busefer.

Bence sende cok abartiyosun , bukadar sinirlenmeye ne gerek var..

Bir sene erteliyelim demiyor lar, sadece bir hafta arayla olucak ne olacaksa.

evet ve okadar saf mi diyim iyi mi diyim ne diyim iste bir ailem var ki, onlari hakli buluyor, abi buyuktur olsun kizim ne var bunda diyorlar
ya sizi beni hice saydilar nasil boyle dersiniz diyorum, kotu dusunme ne olacak gec olsun sizinkide diyorlar
Ailen normal karsiliyorsa neden bu kadar buyutuyorsun? Hani ailen baski yapsa ya da bu ne bicin is dese su anki sikintini anlarim da senin simdiki ruh halin sadece hirs... Birak evlenen evlensin, bu kadar fevri olma lutfen. Er ya da gec hayirlisi neyse o olsun.

böyle devam edersen aileninde sevgiline ve ailesine karşı kin tutmasına sebep olacaksın canım.senin gözünden olaya baktığımda evet biraz üzülürüm keşke olsaydı şimdi derim ama 1 hafta sonra geleceklerini düşününce abartmam.sen ikinci plana atıldığını hissediyorsun ama öyle değil aslında.yıllarca beklemişler,ailesi ikna olmuş kızın,sizden daha eski bi mazileri var,ben olsam sorun etmezdim.seni yada aileni ezen yok inan buna.2 düğün bir arada zor olur siz 1 sene bekleyin deselerdi haklısın derdim.sıkma tatlı canını ilişkinede zarar verme

Oy kuzum benim bu konular okadar basit ve onemsizki ilerde anlicaksin.birak abisinin isi hal olsun seninkide olur niye bu kadar fevri davraniyosun.ailen sorun etmiyomus sende konuyu komsuyu takma kimseyi mutlu edemezsin.sen bu zamanlarin tadini cikar zehir etme bu guzel gunleri sevgilinede kendinede birak iki hafta gelsinler bu heyecanlari bidaha istesende yasayamicaksin oyuzden sakin ol sevgilinden ozur dile gonlunu al.sen benim dugun zamani yasadiklarimi bi bilsen sizinkileri davul zurnayla karsilardin kapida.sevgilini gercekten seviyosan bazi seyleri gormezden gelip yutucaksin inan baska turlu gecim olmuyor.bunuda zamanla ogrenceksin cok gencsin nederler kanin deli akiyo oyuzden arada frene bas.nacizane abla tavsiyesi

nasihatlerin icin cok tesekkur ederim canim:) cok sagol nebileyim kendimi degersiz ve kotu hissettim iste haklisin

Back
X