Böyle bir durumla karşılaşan oldumu

hyryee

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2022
76
21
8
31
Merhaba arkadaslar ben reglden 4 gün önceydi sanırım gebelik testinde pozitif gordum kan verdim 20.58 cıktı ayın 5ine randevum vardi (dün için) ama önceki gün aşırı sancim vardı zaten birkac gündür de kahverenk gbi lekeler geliyodu acile gittik alttan muayene edildim rahim kalınlaşması var gebeliğe dönebilir ama dış gebelikte yaşıyor olabilirsin dedi beta degerime baktı 13 cıktı haftaya poliklinikten randevu al en azından beta sıfırlanması lazım dedi eve geldim ve baya regl oldum diyebilirim yani böyle rahim kalınlaşması olan sonraki ay gebelik yasayan oldumu bu saaten snra gebeliğe dönmez ama bikac ay icinde gebe kalan oldumu

Kimyasal gebelik canım cogu kadın yaşıyor ama erken test yapmayanlar normal adet gördüm zannediyor bir sorun degil bu zaten saglıksız gebelikse vucudun atıyor yumurtayi bir daha kalırsın en kısa sürede insallah

Ben yasadim aynisini.kasim 2020de adetim 3gun gecikmisti kan verdim direk beta 25 cikti saglik calisaniyim hastanedeydim hemen usg yaptirdim rahim kalinlasmasi var 2gun sonra yine beta ver denildi,2gun sonra beta 18di.doktorum kimyasal gebelik dedi bikac gune adet olursun dedi ki 2gun sonra adet oldum beta degerim sifirlandi.gebe kalmayi cok istiyordum,planli sekilde aralik ayinda gebe kaldim cok sukur oglum simdi 1.5yasindastres yapma sakin rahat ol adetin bitsin gebelik planliyorsan Rabbim sanada bu ay nasil eder insallah

Kimyasal gebelikten sonra kolay hamile kalınıyor. Hcgye en az 1 kez daha baktır

Büyük ihtimal kimyasal gebelik yaşıyorsunuz fakat 2 günde bir beta baktırın sıfırlandığından emin olun. Ben kimyasaldan 5 ay sonra hamile kaldım

Yaaa ay ne güzel Allah bağışlasın insallah sağlıklı bisekilde bende gebeligimi ogrendm hayırlı bir zamanda yeniden ❤

Büyük ihtimal kimyasal gebelik yaşıyorsunuz fakat 2 günde bir beta baktırın sıfırlandığından emin olun. Ben kimyasaldan 5 ay sonra hamile kaldım
Umarim bende sağlıklı bisekilde yeniden gebelik yaşarım moral oldu yaziklariniz hepinize d3 tesekkur ederim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…