böyle bir erkek var mı?

karpuzkiraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
147
36
28
sakin anlayışlı ve saygılı... kısacası olgun bir erkek var mı dünyada? yoksa hepsi ergen ruhlu mu?

Bence tamamen sakin, anlayışlı ve saygılı erkek yok, yerine göre bu karakter şekillerine bürünen erkekler var...

Bence tamamen sakin, anlayışlı ve saygılı erkek yok, yerine göre bu karakter şekillerine bürünen erkekler var...

kimse tamamen anlayışlı saygılı sakin olamaz zaten de, karakter itibariyle genel olarak doğru tepkiler verebilen erkekler var mı acaba. yoksa hepsi de dediğim dedikçi, kadına saygısı olmayan, egosu tavan ve ağzına geleni söyleyebilen bir saygısız mı.

Hepsi öyle değil. Kesinlikle düzgün erkekler var

Ben de aynı dertten muzdaribim daha bugün bir tanesine verdim veriştirdim. Kafaları çalışmıyor bunların yaaaa.... Olgun erkeğe gelince ben daha rastlamadım da en azından hakaret edip saygısız davranmasınlar gerisi hallolur.

Eşim belirttiğiniz özellikleri sahip,fazlası da var..
Doğru insan çıkmamış karşınıza, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bi zamanlar bende sizin gibi düşünüyordum ama tabiki de var yetiştirilme şekline göre ve tabiki kişiliğine bağlı ama erkekler genellikle birazcık çocuk 7sinde de 70inde de

Aynen hakaret küfür Saygısızlık olmasın en azından. Erkek arkadaşımdan başka hayatıma giren erkek olmadı ilk ilişkim. O yüzden erkekleri pek tanımıyorum bütün hepsi erkek arkadaşım gibi düşünüyorum. Güzel bir ilişki güzel bir evlilik umudum her geçen gün azalıyor. Sanki hayatımda hangi erkek olsa da ben o ilişkide ezilen durumunda alt durumunda olacağım. Hayallerimdeki gibi ortaklaşmaya dayanan bir ilişki yaşayamayacakmışım gibi geliyor.

Yani çocukça davranmaktan çok, saygısız ve hakaret içeren tavırlar, aşırı gergin sinirli karakterler, sürekli yargılamayı ve bir şekilde sorun bulmayı amaç bellemiş insanlardan şikayetçiyim.

Var ama o dediklerinizin içinde de hala aklı bir karış havada, uçurtma uçuran çocuklar var.
Her insanın bir yanı çocuktur, yeri ve zmaanında ortaya çıkardığı sürece gayet iyi bir huydur.

Var ama o dediklerinizin içinde de hala aklı bir karış havada, uçurtma uçuran çocuklar var.
Her insanın bir yanı çocuktur, yeri ve zmaanında ortaya çıkardığı sürece gayet iyi bir huydur.
mutlaka her insanın çocuk yanı vardır kimse dört dörtlük değil. tabi ara sıra ortaya çıkan dengesiz hareketler tolere edilebilir bence. tümüyle dengesiz ergen tuhlu karakterde insanlar çekilmiyor ama.

Var tabi ama onlar çok tercih edilmiyor kadinlar tarafından.nerde serseri ruhlu artistlik yapan adam varsa onlar daha çekici geliyor.sonra istedikleri karakterlere sokamadiklari beklentilerini yuksek tuttuklari adamlar tarafından hüsrana uğruyorlar.

valla benm sevgilim gayet anlayışlı ve saygılı biri ama çocukça yönleri de var tabiki...bizim ilişkimiz de zaten sorun çıkaran taraf genelde ben oluyorum.. detaylara çok takılıyorum ve bazen ufacık şeyi çok büyütüyorum..Bu da ilişkimize zarar veriyor.. ikimizi de üzüyorum yanii..neden böyle davrandığımı bende bilmiyorum..ben böyle davranmasam herşey süper olacak ama ben iştee.....

Erkeğin; her koşulda sakin, anlayışlı ve saygılı olanı GAMSIZ olur. Sonra neden umursamıyor beni diye feryat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…