- 23 Eylül 2013
- 147
- 36
- 28
- Konu Sahibi karpuzkiraz
sakin anlayışlı ve saygılı... kısacası olgun bir erkek var mı dünyada? yoksa hepsi ergen ruhlu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence tamamen sakin, anlayışlı ve saygılı erkek yok, yerine göre bu karakter şekillerine bürünen erkekler var...
Hepsi öyle değil. Kesinlikle düzgün erkekler varkimse tamamen anlayışlı saygılı sakin olamaz zaten de, karakter itibariyle genel olarak doğru tepkiler verebilen erkekler var mı acaba. yoksa hepsi de dediğim dedikçi, kadına saygısı olmayan, egosu tavan ve ağzına geleni söyleyebilen bir saygısız mı.
Aynen hakaret küfür Saygısızlık olmasın en azından. Erkek arkadaşımdan başka hayatıma giren erkek olmadı ilk ilişkim. O yüzden erkekleri pek tanımıyorum bütün hepsi erkek arkadaşım gibi düşünüyorum. Güzel bir ilişki güzel bir evlilik umudum her geçen gün azalıyor. Sanki hayatımda hangi erkek olsa da ben o ilişkide ezilen durumunda alt durumunda olacağım. Hayallerimdeki gibi ortaklaşmaya dayanan bir ilişki yaşayamayacakmışım gibi geliyor.Ben de aynı dertten muzdaribim daha bugün bir tanesine verdim veriştirdim. Kafaları çalışmıyor bunların yaaaa.... Olgun erkeğe gelince ben daha rastlamadım da en azından hakaret edip saygısız davranmasınlar gerisi hallolur.
Allah mutluluğunuzu daim etsin. İnşallah benim de karşıma doğru insan çıkar.Eşim belirttiğiniz özellikleri sahip,fazlası da var..
Doğru insan çıkmamış karşınıza, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..
Yani çocukça davranmaktan çok, saygısız ve hakaret içeren tavırlar, aşırı gergin sinirli karakterler, sürekli yargılamayı ve bir şekilde sorun bulmayı amaç bellemiş insanlardan şikayetçiyim.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bi zamanlar bende sizin gibi düşünüyordum ama tabiki de var yetiştirilme şekline göre ve tabiki kişiliğine bağlı ama erkekler genellikle birazcık çocuk 7sinde de 70inde de![]()
var benim kocişimsakin anlayışlı ve saygılı... kısacası olgun bir erkek var mı dünyada? yoksa hepsi ergen ruhlu mu?
mutlaka her insanın çocuk yanı vardır kimse dört dörtlük değil. tabi ara sıra ortaya çıkan dengesiz hareketler tolere edilebilir bence. tümüyle dengesiz ergen tuhlu karakterde insanlar çekilmiyor ama.Var ama o dediklerinizin içinde de hala aklı bir karış havada, uçurtma uçuran çocuklar var.
Her insanın bir yanı çocuktur, yeri ve zmaanında ortaya çıkardığı sürece gayet iyi bir huydur.
benim eşim olur kendisisakin anlayışlı ve saygılı... kısacası olgun bir erkek var mı dünyada? yoksa hepsi ergen ruhlu mu?