• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle Bir Erkekle Evlenir Miydiniz?Sizin hayatınızdan enerjinizi çalan kişilere karşı tavrınız ne olur?

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
Buraya hep konu açarım ki gercekten hepinize teşekkür ederim.Hepinizin görüşü çok çok değerli benim için.Biliyorsunuz ki benim bir sevgilim vardı. 2017 yılında üniversite son sınıfta tanıştık. Bir kanama bozukluğu hastalığı vardı ve sürekli kendine faktör verirdi.yüzde 80 engelliydi. ancak fiziksel olarak hiç bir engeli yok. Biz bu zamana kadar sevgiliydik. Son 1 senedir birbirimizden uzaklaşmış olsakda size bazı hareketlerınden bahsetmek istiyorum. O kadar dert ediyorum ki kendime gerçekten bu konuda çok yorgunum. Tanıştığımızda o kadar iyi bir insandıki işte ideal sevgili gibiydi.2018 yılında mezun olunca o başka şehire gitti bende.Mezuniyette ailelerimizi tanıştırmak istedi bende annem kabul etmez dedim ki o gün komşularda gelmişti o yuzden tanışamadık.Ben onun annesi babası ablasıyla tanıştım.O günden sonra aramızda tartışmalar başladı. Oysaki annemle yüz yüze tanıştırdım daha sonradan. Hangi birini yazsam bilmiyorum. aralıklarla buluştuk örneğin 5 defayı geçmemiştir. bunlardan 2 buluşmamız biraz ileri seviyedeydi. 2018 den bu yana bir kez olsun hediye almadı çikolata dışında.Doğum günümü bile sonkinde kutlamadı tartışmalıyız diyeymiş sözde.Gece müsait olunca arayıp konuşacakmıştı.Sürekşi bana değer vermiyorsun hal hatır sormuyorsun dedikçe hep tersini söylüyor. Tartışmalarımızda çok saygılı olsada mesaj atmayı bir bırakıyor akşamları arasada 1 ay mesaj atmadığını biliyorum. Şimdi yine aylardır bu şekildeyiz.Arayıncada moral bozuyor. Saatlerce konuşuyor benimle telefonda ama bana sürekli sen çok saygısızsın, önyargılısın, ne dediğini bilmiyorsun gibi laflar söylüyor. Gün içinde benim sürekli evde olduğumu biliyor. Evdeki hastalara baktığımı ders çalıştığımı bildiği halde beni mutlu edecek neden bir şey yapmıyor. Bana diyor yanına gelecektım ev tutacaktım doğum gunun için sürpriz yapacaktım. Dedim gelme. Gerçekten o gelince ne değişiyorki . Evet çok saygılı ama dün beni aradı. benimle evleneceksin o yaşanılan şeyler boşa yaşanmadı. Annene babana resimleri gösteririm gibi bir şşeyler dedi. Sonrada benim yanımdamısın diye sordu hayır dedim. Gece saat 1 di aradığında. 3 e kadar konuştuk ama bilmiyorum sevgili hanımlar.Bu ne biçim sevmek dimi . Sonra çok büyük yemin ederek seni bir daha aramayacagım dedi ve kapattı. Kafam çok yorgun artık. :(

Buraya hep konu açarım ki gercekten hepinize teşekkür ederim.Hepinizin görüşü çok çok değerli benim için.Biliyorsunuz ki benim bir sevgilim vardı. 2017 yılında üniversite son sınıfta tanıştık. Bir kanama bozukluğu hastalığı vardı ve sürekli kendine faktör verirdi.yüzde 80 engelliydi. ancak fiziksel olarak hiç bir engeli yok. Biz bu zamana kadar sevgiliydik. Son 1 senedir birbirimizden uzaklaşmış olsakda size bazı hareketlerınden bahsetmek istiyorum. O kadar dert ediyorum ki kendime gerçekten bu konuda çok yorgunum. Tanıştığımızda o kadar iyi bir insandıki işte ideal sevgili gibiydi.2018 yılında mezun olunca o başka şehire gitti bende.Mezuniyette ailelerimizi tanıştırmak istedi bende annem kabul etmez dedim ki o gün komşularda gelmişti o yuzden tanışamadık.Ben onun annesi babası ablasıyla tanıştım.O günden sonra aramızda tartışmalar başladı. Oysaki annemle yüz yüze tanıştırdım daha sonradan. Hangi birini yazsam bilmiyorum. aralıklarla buluştuk örneğin 5 defayı geçmemiştir. bunlardan 2 buluşmamız biraz ileri seviyedeydi. 2018 den bu yana bir kez olsun hediye almadı çikolata dışında.Doğum günümü bile sonkinde kutlamadı tartışmalıyız diyeymiş sözde.Gece müsait olunca arayıp konuşacakmıştı.Sürekşi bana değer vermiyorsun hal hatır sormuyorsun dedikçe hep tersini söylüyor. Tartışmalarımızda çok saygılı olsada mesaj atmayı bir bırakıyor akşamları arasada 1 ay mesaj atmadığını biliyorum. Şimdi yine aylardır bu şekildeyiz.Arayıncada moral bozuyor. Saatlerce konuşuyor benimle telefonda ama bana sürekli sen çok saygısızsın, önyargılısın, ne dediğini bilmiyorsun gibi laflar söylüyor. Gün içinde benim sürekli evde olduğumu biliyor. Evdeki hastalara baktığımı ders çalıştığımı bildiği halde beni mutlu edecek neden bir şey yapmıyor. Bana diyor yanına gelecektım ev tutacaktım doğum gunun için sürpriz yapacaktım. Dedim gelme. Gerçekten o gelince ne değişiyorki . Evet çok saygılı ama dün beni aradı. benimle evleneceksin o yaşanılan şeyler boşa yaşanmadı. Annene babana resimleri gösteririm gibi bir şşeyler dedi. Sonrada benim yanımdamısın diye sordu hayır dedim. Gece saat 1 di aradığında. 3 e kadar konuştuk ama bilmiyorum sevgili hanımlar.Bu ne biçim sevmek dimi . Sonra çok büyük yemin ederek seni bir daha aramayacagım dedi ve kapattı. Kafam çok yorgun artık. :KK43:

O hastalığı yüzünden sorun yaşıyor gibi geldi. Kendi kendine dert ediyor olabilir. Sen de üstüne düşme bence

Buraya hep konu açarım ki gercekten hepinize teşekkür ederim.Hepinizin görüşü çok çok değerli benim için.Biliyorsunuz ki benim bir sevgilim vardı. 2017 yılında üniversite son sınıfta tanıştık. Bir kanama bozukluğu hastalığı vardı ve sürekli kendine faktör verirdi.yüzde 80 engelliydi. ancak fiziksel olarak hiç bir engeli yok. Biz bu zamana kadar sevgiliydik. Son 1 senedir birbirimizden uzaklaşmış olsakda size bazı hareketlerınden bahsetmek istiyorum. O kadar dert ediyorum ki kendime gerçekten bu konuda çok yorgunum. Tanıştığımızda o kadar iyi bir insandıki işte ideal sevgili gibiydi.2018 yılında mezun olunca o başka şehire gitti bende.Mezuniyette ailelerimizi tanıştırmak istedi bende annem kabul etmez dedim ki o gün komşularda gelmişti o yuzden tanışamadık.Ben onun annesi babası ablasıyla tanıştım.O günden sonra aramızda tartışmalar başladı. Oysaki annemle yüz yüze tanıştırdım daha sonradan. Hangi birini yazsam bilmiyorum. aralıklarla buluştuk örneğin 5 defayı geçmemiştir. bunlardan 2 buluşmamız biraz ileri seviyedeydi. 2018 den bu yana bir kez olsun hediye almadı çikolata dışında.Doğum günümü bile sonkinde kutlamadı tartışmalıyız diyeymiş sözde.Gece müsait olunca arayıp konuşacakmıştı.Sürekşi bana değer vermiyorsun hal hatır sormuyorsun dedikçe hep tersini söylüyor. Tartışmalarımızda çok saygılı olsada mesaj atmayı bir bırakıyor akşamları arasada 1 ay mesaj atmadığını biliyorum. Şimdi yine aylardır bu şekildeyiz.Arayıncada moral bozuyor. Saatlerce konuşuyor benimle telefonda ama bana sürekli sen çok saygısızsın, önyargılısın, ne dediğini bilmiyorsun gibi laflar söylüyor. Gün içinde benim sürekli evde olduğumu biliyor. Evdeki hastalara baktığımı ders çalıştığımı bildiği halde beni mutlu edecek neden bir şey yapmıyor. Bana diyor yanına gelecektım ev tutacaktım doğum gunun için sürpriz yapacaktım. Dedim gelme. Gerçekten o gelince ne değişiyorki . Evet çok saygılı ama dün beni aradı. benimle evleneceksin o yaşanılan şeyler boşa yaşanmadı. Annene babana resimleri gösteririm gibi bir şşeyler dedi. Sonrada benim yanımdamısın diye sordu hayır dedim. Gece saat 1 di aradığında. 3 e kadar konuştuk ama bilmiyorum sevgili hanımlar.Bu ne biçim sevmek dimi . Sonra çok büyük yemin ederek seni bir daha aramayacagım dedi ve kapattı. Kafam çok yorgun artık. :KK43:
Koşarak uzaklaş

Ahhh gençlik ahhh diyorum ve sana soruyorum daha sevgiliyken seni üzen, senin için birşey yapmayan yapmadığı gibi bide seni tehdit eden birisi ilerde senin hayatına ne katabilir ? Valla biz normal erkeklerle evlendiğimiz halde çıldırmacalardayız bide böyle psikopatları evliyken düşünmek bile istemem. Bence hiç bir şekilde arkana bakma hatta git birine sadaka filan ver kurtulunca

1 - daha geçen gün polis numaranızı aldı msj atsın istemiyor muydunuz sevgiliniz varmış ne Mana ??
2- size kaç kere söyledik derslerinize odaklanın artık diye .işinize girdikten sonra naparsaniz yapın ama su an kendinize kaliteli bir hayat inşa etmek istiyorsanız çaba ve sabır göstermeniz lazım . Üzgünum ama onu da sizde görmüyorum . Evdeki halinizi bahane etmeyin masa var mı var .oda var mı minicikte olsa var o zaman kendinizi biraz olsun zorlamaniz lazım m
3 - sizi özel anlarinizla tehdit edip evlenmeye zorlayan adamla değil evlenmek yanından geçip selam bile vermeyin .pisliginde boğulsun. Eğer çok üzerinize gelirse tehditten şikayet edeceğinizi söyleyin allahın hanzosu ya .
4 - ve son olarak lütfen bunlar size ders olsun ve tam olarak guvenmeden kimseyle birseyler yaşamayın, yasiyorsanizda arkasında durun . Yani ailemiz duyduğunda uzuleceksek, korkacaksak o şeyi yapmak doğru değildir malesef yaşadığımız ülke Türkiye Toplum baskısı ve erkeklerdeki ahlak belli seviyede .

Tekrar tekrar yazıyorum derslerine odaklan artık

Ders calisamamaktan yakiniyordun gece 1den 3w kadar sevgilinle konustuguna gore demek ki vaktin var.
Bu cocuktan kacarak uzaklasman gerektigini soylemiyorum bile
evet dün benim vaktimden çaldı. Anlayışsız olan kendisi bence. teşekkür ederim görüşün için

Back
X