• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle Bir Erkekle Evlenir Miydiniz?Sizin hayatınızdan enerjinizi çalan kişilere karşı tavrınız ne olur?

Sevişirken neden fotoğraf ve video çekiyorsunuz, çok ilginç bir fantazi hiç de güvenli değil.
Neyse hazır o sizi aramayacağım demişken siz de ayrılın daha da görüşmeyin. Derslerinize odaklanın ve tavsiyem kendi paranızı kazanmaya başlayınca evlenin.

Boyle ozel anlarinizda ne videosu ne fotoğrafi ben anlamadim?
Ayrica sizi yasadiklarinizla tehdit eden adam şerefinden süphe ederim.
1 ay konuşmadiginiz oluyormuş..
Bu ne boyle siz 10 yillik evli kari kocamisinz..
Bitirmeniz hayrina olucak gibi.
evet değer veriyorum diyorum ama güzel şeyler yaparken yok telefonda boş muhabbet döndürüyor

Sevişirken neden fotoğraf ve video çekiyorsunuz, çok ilginç bir fantazi hiç de güvenli değil.
Neyse hazır o sizi aramayacağım demişken siz de ayrılın daha da görüşmeyin. Derslerinize odaklanın ve tavsiyem kendi paranızı kazanmaya başlayınca evlenin.
çok teşekkür ederim

en güzeli bu şekilde olacak .

Buraya hep konu açarım ki gercekten hepinize teşekkür ederim.Hepinizin görüşü çok çok değerli benim için.Biliyorsunuz ki benim bir sevgilim vardı. 2017 yılında üniversite son sınıfta tanıştık. Bir kanama bozukluğu hastalığı vardı ve sürekli kendine faktör verirdi.yüzde 80 engelliydi. ancak fiziksel olarak hiç bir engeli yok. Biz bu zamana kadar sevgiliydik. Son 1 senedir birbirimizden uzaklaşmış olsakda size bazı hareketlerınden bahsetmek istiyorum. O kadar dert ediyorum ki kendime gerçekten bu konuda çok yorgunum. Tanıştığımızda o kadar iyi bir insandıki işte ideal sevgili gibiydi.2018 yılında mezun olunca o başka şehire gitti bende.Mezuniyette ailelerimizi tanıştırmak istedi bende annem kabul etmez dedim ki o gün komşularda gelmişti o yuzden tanışamadık.Ben onun annesi babası ablasıyla tanıştım.O günden sonra aramızda tartışmalar başladı. Oysaki annemle yüz yüze tanıştırdım daha sonradan. Hangi birini yazsam bilmiyorum. aralıklarla buluştuk örneğin 5 defayı geçmemiştir. bunlardan 2 buluşmamız biraz ileri seviyedeydi. 2018 den bu yana bir kez olsun hediye almadı çikolata dışında.Doğum günümü bile sonkinde kutlamadı tartışmalıyız diyeymiş sözde.Gece müsait olunca arayıp konuşacakmıştı.Sürekşi bana değer vermiyorsun hal hatır sormuyorsun dedikçe hep tersini söylüyor. Tartışmalarımızda çok saygılı olsada mesaj atmayı bir bırakıyor akşamları arasada 1 ay mesaj atmadığını biliyorum. Şimdi yine aylardır bu şekildeyiz.Arayıncada moral bozuyor. Saatlerce konuşuyor benimle telefonda ama bana sürekli sen çok saygısızsın, önyargılısın, ne dediğini bilmiyorsun gibi laflar söylüyor. Gün içinde benim sürekli evde olduğumu biliyor. Evdeki hastalara baktığımı ders çalıştığımı bildiği halde beni mutlu edecek neden bir şey yapmıyor. Bana diyor yanına gelecektım ev tutacaktım doğum gunun için sürpriz yapacaktım. Dedim gelme. Gerçekten o gelince ne değişiyorki . Evet çok saygılı ama dün beni aradı. benimle evleneceksin o yaşanılan şeyler boşa yaşanmadı. Annene babana resimleri gösteririm gibi bir şşeyler dedi. Sonrada benim yanımdamısın diye sordu hayır dedim. Gece saat 1 di aradığında. 3 e kadar konuştuk ama bilmiyorum sevgili hanımlar.Bu ne biçim sevmek dimi . Sonra çok büyük yemin ederek seni bir daha aramayacagım dedi ve kapattı. Kafam çok yorgun artık. :KK43:
Arkana bakmadan uzaklas

nasıl fotoğraf atabiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum. güvenmiş atmışsınız da bu hem günah hadi öyle bir hassasiyetiniz yok diyelim. attınız ve bununla sizi tehtit ediyorsa zaten o kişiye güvenilmeyeceği anlamı çıkıyor direk.

Back
X