Böyle bir erkekle evlenmek için adım atarmıydınız kızlar yardım ..

seromonjii

x
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
65
2
36
devamlı arkadaş ortamından kopamayan , yazdığınız mesajlara çok geç cevap veren sadece o aradığı zaman ona ulaştığınız , işkolik ,gece yarısından önce evde olmayan , adınızı telefonuna 4444 diye kaydeden , sorduğunuzda arkadaşlarının ilişkinize vereceği nazarından korktuğunu söyleyen, yakışıklı, evi arabası olan ,içki kumar zinaya töbe eden , 5 vakit namazını kılan, güya dindar görünümlü, bakımlı kadın ruhundan anlayan biri sizinle ciddi düşündüğünü söylese tanımak için adım atar mıısınız ?

yardım etmelisiniz bana :)

devamlı arkadaş ortamından kopamayan , yazdığınız mesajlara çok geç cevap veren sadece o aradığı zaman ona ulaştığınız , işkolik ,gece yarısından önce evde olmayan , adınızı telefonuna 4444 diye kaydeden , sorduğunuzda arkadaşlarının ilişkinize vereceği nazarından korktuğunu söyleyen

sırf şu yönleri olsa bile arkama bakmadan kaçardım hemen ayrılırdım en sinir olduğum şeylerdir bunlar

Son düzenleme:

kırmızıladıgım yerlerden dolayı adım atmazdım

bu adamın nesi kadın ruhundan anlıyo onuda anlamadım acıkcası

Arkama bakmadan kaçmayı tercih ederdim

sizin adınızı neden 444 yapmış ilginç

şaka gibi yaaaa

bel bağlamadan adım atardım.yarın ne olacağını kimse bilemez.belki de saydığın herşey ilerde tamda senin istediğin gibi olacak.
kalbinin sesini dinle.

uyuz oldum ben bu adama.......ama yinede ön yargılı olmak da istemem...

Son düzenleme:
Ya ben olsam çatlardım,neden beni 4444 diye kaydettin diye?
Nasıl sormadan rahat duruyorsun acaba?

Benim erkek kardeşim, çıktığı kızları 155 ya da banka isimleriyle kaydederdi
Ve böyle kaydettiği kızların hiçbiriyle ciddi düşünmedi Kardeşin bile olsa erkeklere güvenme

ahh yaa, bu kadar saf olma(bu tabirimi de kötü algılayıp bana kızma lütfen). bu saydıklarını yapan biri seni sadece elinde tutmak için kafalıyordur. sen trip yapıp şikayet ettiğinde de ciddi düşündüğünü söylemiş. kendini onun yerine koyarak düşün; bir kadını elinde tutmak ve istediğinde istediğini yapabilmek için neler yapardın? cevap : onu telefonunda 4444 olarak kaydetmek, sen istemediğinde sana ulaşamaması,sadece senin keyfin çatarsa görüşmen, ciddi düşündüğünü söyleyerek umut vermen, vs. yani o saydıklarının hepsi...

ciddi düşünüyorum demekle ciddi düşünülmez. evliliği kafaya takarak yaşamayın. ama aptal gibi de davranmayın. siz tek eşli olup özenli davranın,zamanla evliliğe gidecekse gider zaten. vaadlervermekle olacak şey değil, o zaman zaten bilin ki kandırmaca var o işte. en basit tabiriyle, evlenmeye karar veren zaten gel evlenelim der ve olur o iş. bi yüzük takıp imza atmak alt tarafı. ha evliliği gösteriş için yapıp tonlarca altınlar takılar bohçalar vikvikvik isteyenler için demiyorum tabi. gerçekten sevdiği insanla hayatını birlikte geçirmek isteyen kadın mantığı için diyorum.

seni o şekilde kaydeden adam sen aradığın ve ulaşamadığın tüm zamanları başka kadınlarla geçiriyor, gerçekçi ol. aradığın zaman diğer kadın gördüğünde çağrı merkezleri arıyor deyip açmıyor. işkolik olmalar falan palavra... yalnız kaldığında da seni arıyor. sızlanma diye de ciddi düşünüyorum diyor. ayy lütfen aç gözünü be canım.

Hakaret etmek istemezdim ama aklından şüphe ederdim o insanın...

O,666 ya yol verirdim acilen
dipnot. 666 nın ne demek olduğunu ona bir ilet. sende onu öyle kaydettiğini söyle.

Geçmişte gerçekten sevilmişseniz işlerin böyle yürümediğinin kesinlikle farkındasınızdır, gerçekten sevilmesem de olur evi arabası olsun yeter kafası mı yoksa bu ? Çünkü nazar değmesin diye sizi 444 olarak kaydettiğine inandığınızı sanmıyorum ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok saçma ya 4444 nedir arkadaşım :):44: uzak durman senin için en hayırlısı bence de herkesin dediği gibi..

Dört dörtlüksün mü demek istemiş acaba

(Selam ben Pollyannanın kayıp torunu )

çok komik gelecek belki
benim durumumun özeti bu...
adım attı ...ancak ben ona adım atar gibi olduğumda devamı gelmedi... sen yine ağırdan al olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil...

belki de salatı tefriciye okuyodur senin için 4444 tane ondan öyle yazmıştır dindar deyince aklıma o geldi :)))
ama bence de çok ilgilenme...

sen cidden 4444den sonra bu soruyu bize değil de kendine bir sor bence. evlilik demişsin bir de sevgili olmak bile hata :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…