- Konu Sahibi Schizophrenia
benim kocamda öyleydi ama evlenince çok şükür öyle değik yada bilmiyorum evlilikle kıyaslanmazki bu mesaj atıp aramıyor tabi ama ilgi var yani sizde diyorsunuzki yanımdayken ilgili ee o zaman sorun ne bence sizin çalışmamanız kendinize uğraşacak bişeyler bulun çünkü inanın bende nişanlıyken işe başlamıştım o çalışmıyordu az arayan az mesaj atan nişanlım kafayı yedirtiyordu bana neden aramadın neden yazmadın diye ama benim kafa bi milyonduYorumlariniz benim için çok önemli öncelikle onu belirteyim.
Iliskimiz bir yıllık nişanlım çalışıyor ben çalışmıyorum. Dolayısıyla bol bol vaktim var. Ve ondan ilgi bekliyorum. O ise günaydın iyi geceler günde 1 veya 2 arama ile yetiniyor. Aksine yanyanayken çok ilgili. Ama yanyana ilgili olmayan erkek mi var? Uzagimdayken kendimi yalnız hissediyorum. Ozlenmedigimi düşünüyorum böyle olunca. Trip yapınca cabaliyo ama 3 4 günlük. Sonra yine eski haline dönüyor. Böyle bir erkekle evlilik ne kadar sağlıklı olur? Yanımda ilgili olması evlenince de böyle olacağı anlamına mi geliyor?
Bir de koca akşam bana yazmıyor napiyo diye şeyler düşünüyorum boşluktan