• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

´böyle bir evlada bu kadar yapilirmi?

asliasli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
115
1
46
ANNE,baba ....Bana yaptiklarinizi hicbir zaman unutmayacagim.ve eminim kii benim size yaptiklarimi da siz hic bir zaman unutamiyacaksiniz.bütün bu yasadiklarimiz o akilsiz kardesim bile demeye utanir oldugum insan yüzünden.peki onu bu kadar korudunuz da erkek ken o...beni neden bu kadar hem onun yüzünden magdur edip,hemde bi okadar yalniz biraktiniz?simdiiiii ben kimsemin olmadigi bir ülkedeyim...oysa ki ben önce allah a sonra size ait bir can degilmiyim.?bilirmisiniz bugün ne yaptim hastamiydim,üzgünmüydüm,agladim mi?bir kizim var benim.ve hep dua ediyorum allahima, ona haksizlik etmiyim diye.senin gibi olmaktan korkuyorum anne.kizgin ,öfkeli,tafrali,düsüncesiz,gereksizce simartan,anne gibi degil hizmetci gibi davranan,yavrum diye icten sarilip bir kere bile öpmeyen,evlat ayiran,evini toplamayi bilmeyen,sürekli beddua ve yemin eden,tutumsuz,müsrif,kocasina insan gibi davranmayan kopuk bir kadin ,ve evladini inciten bir anne olmaktan cok korkuyorum....ve allahima hep dua ediyorum öyle olmayim olacaksamda al beni yanina diye.benim yasadiklarimi kizim yasasin istemiyorum.bu hayatta sevgisinden emin oldugum tek sey o.sizden de olmayi cok isterdim ama olmadi....hayat bizi kopardi yil 2010.

yalnız değilsin canım.
bu kadar üzülmene değmeyecek.
çünkü hiçbişey değişmeyecek.
kimse de seni anlayıp hak vermeyecek.
ilerde anlarsın.

neler yasadın neler yasattılar bilemem ama yalnız degilsin yüce rabbim herkesin yanında ve dünyalar tatlısı kızın.. üzülme sakın.. bazen yedi kat el kendi kimsenden daha yakın olur insana..

herkez anne olabiliyor ama her annede anne olamıyor.bunu böyle kabullenmek gerekir.sizde evladınıza yaşamayadığınız özlediğiniz güzel şeyleri siz evladınıza yaşatın o mutlu oldukça sizde mutlu olun.siz mutsuz olursanız evladınız mutlu olmaz.allah yardımcınız olsun

bazı anne ve babalar böle olab,l,yo canım üzme canını bak ne güzek kızın varmıs esnle aranı iyi tut yeterartar bunlar sana bende aynı senin gibiyim annem beni hep erkek kardeslerim arka plana itmiştir bu bekarkende böleydi simdide neler yasadım bilemessin allah büyük bu dünyanın ahreti var canım haksa alacagım hepsini sabır et sende sen neden bu kadar kırgınsın ailene peki

Cook uzaklarada gitsen uzuun zamanda gecse derin bir derdin varsa heep seninle yasiyor arkadasim. Allah sana sabir versin cunku aile derdi en buyuklerindendir nazarimda. Elyapinca el iste dersinde. Canin cigerin birsey yapinca diyemiyorsun hic birsey.

Yinede sanslisin derim yuvanda cocugunla esinle guzel bir hayatin olur insallah.

Back
X