Böyle bir evlilik yürür mü

paylaşacağı en son kişi kayınvalidedir !!bunu asla kabul edip konu sahibine yardımcı bir tavır içine gireceğini sanmıyorum !
Pardon Anlayışlı ise demişsiniz ama ben karşılaşmadım belki dünyaya gelmiştir buna anlayışlı tavır sergileyecek kv kusura bakmayın
Asla anlamaz hatta oğlunun üzerine gidiyorum diye demediğini bırakmaz
Kv den asla dost olmaz

Nedeninin üstüne gittiniz mi?
Mesela konuşmayı denedinz mi.
Hemen aldatıyor olmasın diyenleride anlamıyorum.
Herkes aynı değil.
Misal bende eşimin böle durağan bir cinsel yaşantısı olsun isterdim ama malesef eşimde her zaman hormonlar fik.;)
Ama çok duymuşumdur sağdan soldan eşi böyle daha az yatkın olanları

sohrabbb sohrabbb seni o kadar iyi anliyorumki malesef 15 aylik evliyim daha.ama 3 aylikken bile basladi reddedilmem yorgunum sabah erken kalkacagim vs vs en son reddedildigimde 6 aylik hamileydim canim istemiyor dedi bir daha da bu konuda ne istegimi belirttim ne de dile getirdim o da yanasmadi zaten suan bebegim 3 aylik.kimi esler 40 in cikmasi icin gun sayarken esim bana daha yanasmadi bile.herkes hemen aldatma diyor ama ben de eminim aldatmadigina.evlenmeden once kose bucak bulup sıkıstıran adama evlendikten sonra ne oldu.ve gercekten arzulanmamak istenmemek duygusu o kadar kotu ki seni cok iyi anliyorum.sen yine en azindan bunu dile getirmissin ben dile de getiremiyorum neden diye konusamiyorum.benim durum senden daha vahim.

sohrabbb sohrabbb seni o kadar iyi anliyorumki malesef 15 aylik evliyim daha.ama 3 aylikken bile basladi reddedilmem yorgunum sabah erken kalkacagim vs vs en son reddedildigimde 6 aylik hamileydim canim istemiyor dedi bir daha da bu konuda ne istegimi belirttim ne de dile getirdim o da yanasmadi zaten suan bebegim 3 aylik.kimi esler 40 in cikmasi icin gun sayarken esim bana daha yanasmadi bile.herkes hemen aldatma diyor ama ben de eminim aldatmadigina.evlenmeden once kose bucak bulup sıkıstıran adama evlendikten sonra ne oldu.ve gercekten arzulanmamak istenmemek duygusu o kadar kotu ki seni cok iyi anliyorum.sen yine en azindan bunu dile getirmissin ben dile de getiremiyorum neden diye konusamiyorum.benim durum senden daha vahim.
Canim ayni seyleri yaşamışız benim ki De dogumdan sonra gelmemişti güya doktor üç ay cinsellik olmasın demiş dedim öyle şey olur mu ne üç ayı
Güya bana zarar olmasın diye dedi

Zaten insani en yaralayan şey arzulanmamak yoksa çokta önemli değil yanı ben en çok ona üzülüyorum

Bence sen konuyu aç konuşmak istediğini söyle eger başka sıkıntınız yoksa çözmeye çalışır belki
En azından elimden geleni yaptım dersin diğer türlü mutlu olmayınca annelik yaparken de sağlıklı olmuyor hıncını çocuktan çıkarıyorsun yeterli şefkati gösteremiyorsun
Konuşamazsan da mektup yaz canim ama mutlaka harekete geç senden cevap bekliyorum sonucu bana bildir

Canim ayni seyleri yaşamışız benim ki De dogumdan sonra gelmemişti güya doktor üç ay cinsellik olmasın demiş dedim öyle şey olur mu ne üç ayı
Güya bana zarar olmasın diye dedi

Zaten insani en yaralayan şey arzulanmamak yoksa çokta önemli değil yanı ben en çok ona üzülüyorum

Bence sen konuyu aç konuşmak istediğini söyle eger başka sıkıntınız yoksa çözmeye çalışır belki
En azından elimden geleni yaptım dersin diğer türlü mutlu olmayınca annelik yaparken de sağlıklı olmuyor hıncını çocuktan çıkarıyorsun yeterli şefkati gösteremiyorsun
Konuşamazsan da mektup yaz canim ama mutlaka harekete geç senden cevap bekliyorum sonucu bana bildir
Konusmayi dusunuyorum ama henuz degil biraz daha beklemeyi dusunuyorum.cocuk odada yanimizda yatiyor diye mi acaba uak duruyor diye dusunmeye basladim sanki konussam onu bahane edecek gibi geliyor bana

Konusmayi dusunuyorum ama henuz degil biraz daha beklemeyi dusunuyorum.cocuk odada yanimizda yatiyor diye mi acaba uak duruyor diye dusunmeye basladim sanki konussam onu bahane edecek gibi geliyor bana
Bence hic erteleyip bir gün bile fazladan üzme kendini öteledikçe daha zorlaşıyor yine de sen bilirsin ama bizim de bebeğimiz bizim ortamızda yatıyor bu engel olamaz yapmak isteyince oda çok

Bence hic erteleyip bir gün bile fazladan üzme kendini öteledikçe daha zorlaşıyor yine de sen bilirsin ama bizim de bebeğimiz bizim ortamızda yatıyor bu engel olamaz yapmak isteyince oda çok
Haklisin orasi oyle tabi.pfff ne denir nasil denirki kolay degil sen nasil konusmustun

Zor bir durum. Okuyunca ilk benimde aklıma acaba alditiliyor olabilir mi diye geldi. Çünkü ilk zamanlarda iyi olup şimdi istememesi sıkıntı.

Haklisin orasi oyle tabi.pfff ne denir nasil denirki kolay degil sen nasil konusmustun
Ya yuzsuzlugu ele alıp söyledim herşeyi dediğim gibi söyleyemezsen mektup yaz ama mutlaka bi tepki göster yoksa çok daha üzülürsün

Zor bir durum. Okuyunca ilk benimde aklıma acaba alditiliyor olabilir mi diye geldi. Çünkü ilk zamanlarda iyi olup şimdi istememesi sıkıntı.
Hayır canim Eminim aldatmıyor
İlk zamanlar dediğim nisanliyken o zaman yapmayınca tatlı geliyordu evlenince normalleşti

İyi geceler hanımlar

Evlendiğimden beri eşimle aramızda olan bir sorun : cinsellik
Eşim hep isteksiz yorgun uykusu var
Böyle deyince hastalıklı bir es gelmesin aklınıza gayet sağlıklı
Ama benim psikolojimi bozdu kendimden nefret etmeme neden oldu kendimi artık hic beğenmiyorum sayesinde

Ya kavga çıkartıyorum umrunda degil yine ayni yine
Aylarca olmasa istemez
Ben istesem söz ile olmasa da davranışlarıyla reddeder
Bütün kavgalarımızın temelinde bu sorun var
Ben hiçbir zaman Eşimi cinsellikle cezalandırabilen bir kadın olamadım o yüzden hep başka şekillerde intikam alıyorum ondan

Öyle özeniyorum ki eşi sürekli arzulayan kadınlara

Bir bebeğim var
Çalışıyorum

Sizce ne yapmalıyım yerimde olsanız ne yapardınız ?
Ona de ki bizim işyerinde bi kadin var cok isveli cilveli.Zannedersin kocasiyla mukemmel bir cinsel hayati var.ama gecen gun cok dertliydi anlatti kocasi birlikte olmuyormuş.O da simdi bi adama aşık olmus.kadin meger bu eksigi kapatmak için boyle ateşli bir hale gelmis cok şaşırdım de.ertesi gun ise giderken sikir sikir fikir fikir git.

Canim çok yandığı icin söyledim ama beni öyle hissizlestirdi ki İnanin yapsa bile çok üzüleceğimi sanmıyorum Allah göstermesin tabi ki yine de ama çok zor bir durum
Evlilik böyle olmamalıydı
Ben kendimi sakladığım adamdan böyle muamele görmeyi haketmedim
Tabiki canım sonuna kadar haklısın.mutlaka bi sebebi vardır.inşallah düzelir herşey

Back
X