• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle Bir İĞRENÇLİK Görülmedi ....!!!!!!

allah hepsinin belasini versin,nasil bir vicdandir bu yaa.aleme ibret olsun diye seylerinden asacaksin bunlari.

Biri bana bunun bir insan tarafından yapılmadığını söylesin inanamıyorum yaa.
Zaten içinde zerre kadar olsun insanlık olan yapamaz ki hayvan desen hayvanlar bile asilzade kalır bunların yanlarında Allahlarından bulsunlar.

idam cezası gelmeli
bu günlerde de kimsenin aklına gelmeyecek planlar yapılıyor ya yaratıcılıkları bu konda gelişmiş pisliklerin
bunları ipte farklı farklı idam edeceksin ki
asıl yaratıcılığı görsünler

nedir bu ya kabus gibi:delphin: insanlar ne yapacaklarını şaşırdı sonunda ne hale geldi benim zorluklarla kurulan devletimin insanları turkbayragi yakalanıp idam edilsinler bence vicdan yok ahlak yok insanlıkları yok kendilerine saygıları yok hayvana yaptıkları zaten inanılası bi durum değil bu durumda bence içimizde yaşamaya haklarıda yokkkkkkkk

dünyanın çivisi çıkmışşşşşşşş
offfffffff offfffffffffffff
Allah islah etsin ne diyem

ooof yaaa ben böyle bir olaya bizzat kendim şahit oldum yazlığımızın karşısında komşunun koyunu bağlıydı ben terasa cıkmıştım ve koyunla sapığı aynı karede alenen görmüş oldum çok kötü bir deneyimdi benim için :1shok:

artık hiç bir şeye şaşırmıyorum!
insan ata değilde,at insana tecavüz etseydi o zaman şaşırabilirdim..artık öyle bir hal aldıkki sapıttık kelimesi az kalır..o yüzden artık ŞA-ŞIR-MI-YO-RUM
bu arada böylelerine ceza vermek için taksimde aynı şekilde ağzını elini kolunu bağlıycaksın vericeksin ata:delphin:ibreti alem için ulu orta o at onlar bağırta bağırtasengözlerimebaksanabdövücek yani canımgamyoncuiremsu

Allah bin belasını versin bu yaratıkların!
İnşallah aynı şey kendi başlarına gelir!
Böyle ağzını burnunu bağlayıp düz bayırda tecavüz ederler inşallah :Saruboceq:

artık hiç bir şeye şaşırmıyorum!
insan ata değilde,at insana tecavüz etseydi o zaman şaşırabilirdim..artık öyle bir hal aldıkki sapıttık kelimesi az kalır..o yüzden artık ŞA-ŞIR-MI-YO-RUM
bu arada böylelerine ceza vermek için taksimde aynı şekilde ağzını elini kolunu bağlıycaksın vericeksin ata:delphin:ibreti alem için ulu orta o at onlar bağırta bağırtasengözlerimebaksanabdövücek yani canımgamyoncuiremsu

her kelimene katılıyorum asocum...fakat keşke katılmıyor olsaydım:1no2:

:1shok: :1shok: :1shok:
İnsanlık Kayboluyor
Hükümsüzdür....

Lanet olsun bu tıp varlıklara

bu ne be .
sapıklık tavan yapmış millette.
adamsan sahbine gitsene.
atın ne suçu vardı bu işi kendi rızasıyla yapanlara 10 lira veremedin mi!(onları tasvip etmesemde en azından sapıklı değil))
Allah soracak bunun hesabını.

kahrolsun boyleleri ...boylelerini linc etmek lazım allah kahretsin ya ...git parasıyla bir yerlerde işini gor attan ne istiyorsun hayvan mısn sen ...

Back
X