• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir ikinci çizgi ile rastlananlar varmı

Ay mutlaka haber verin umarım güzel haberler alırız
Güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Hayırlı haberlerin olsun haber et bizlerede
Kizlar eşim şimdi test getirdi dayanamdim yaptım test 10dakika yada 15dakikada böyle çıktı
(Bundan önce idrara çıkmıştım ondanmi böyle silik çıktı acaba bilemedim )
Aşırı derece sarı akışkan (özür dilerim) akıntım var çok fazla adet sancısı çekiyorum
Siz ne dueunuyoenz kizlar

Eklentiler

• IMG_20230928_185618.webp
    IMG_20230928_185618.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20230928_185608.webp
    IMG_20230928_185608.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar eşim şimdi test getirdi dayanamdim yaptım test 10dakika yada 15dakikada böyle çıktı
Aşırı derece sarı akışkan (özür dilerim) akıntım var çok fazla adet sancısı çekiyorum
Gözün aydın ben gördüm doğrudur inşallah🙏

Adet sancısı hamile olduğumun ihtimalini düşürüyor
Yani bilmiyorum olmasaa çıkmaz bu kadar diye düşünüyorum🥺
Yok o öyle değil😅 çoğu kişi hamileliğinin başında adet sancısı çeker ve olmaz, çünkü bebek rahme tutunduğu için böyle bi sancı yapar. Muhtemelen gebelik var kan vermen lazım

Kuruma çizgisine benzemiyor aşırı silik bence testin fark etmemişsin bence kan ver sarı akıntı gebelik belirtisi bu arada

Yok o öyle değil😅 çoğu kişi hamileliğinin başında adet sancısı çeker ve olmaz, çünkü bebek rahme tutunduğu için böyle bi sancı yapar. Muhtemelen gebelik var kan vermen lazım
Evet canım pazartesi vericem kanı biraz daha bekliyim diyorum
Adet düzensizliğimde var 45gun oldu adet olmayali

Teste göre 100 150 qrası beta benim de böyleydi 135 çıkmıştı rabbim sağlıklı bir hamilelik süreci nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım 🌸

Teste göre 100 150 qrası beta benim de böyleydi 135 çıkmıştı rabbim sağlıklı bir hamilelik süreci nasip etsin inşallah
Senin nasıldı canım belirtiler
Ben yoğun karın kasık adet sancısı çekiyorum
Rahatsız edicek derece de akıntım var goguslerimde agriyo çok fazla
Adet duzensizligim var zaten ondan takmadım fazla
Bide canım ben çok hastananmistom 1 2kutu antibiyotik kullandım varsa gebelik zarar verirmi🥺🥺🥺🥺🥺🥺

Senin nasıldı canım belirtiler
Ben yoğun karın kasık adet sancısı çekiyorum
Rahatsız edicek derece de akıntım var goguslerimde agriyo çok fazla
Adet duzensizligim var zaten ondan takmadım fazla
Bide canım ben çok hastananmistom 1 2kutu antibiyotik kullandım varsa gebelik zarar verirmi🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Hangi antibiyotikleri kullandınız

Back
X