- 20 Aralık 2022
- 149
- 30
- 13
- 26
- Konu Sahibi 123yamsn45
İnşallah canım ya inşallah pozitiftrFazla bile damlatmış olsanız ikinci çizgi bu kadar belirgin çıkmazdı bence. O yüzden bence pozitif gibi yine de umutlandırmak istemem tabii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya inşallah pozitiftrFazla bile damlatmış olsanız ikinci çizgi bu kadar belirgin çıkmazdı bence. O yüzden bence pozitif gibi yine de umutlandırmak istemem tabii
Öyle yapıyım canım 2gun daha sabredicemDaha çok yeni sanırım 2 gün sonra kan testini yenile bence
Geçen haftalarda kan vermiştim düşük çıkmışBence de pozitif gibi ama yine de kan verilmeli yada test yenilenmeli çok muallakta kalıyor böyle
Mutlaka yazicam buraya canmBana da pozitif gibi geldi inşallah öyledir testi tekrarlayınca haber verin mutlaka
Hatta birşey deyim mi sen kan vereli 9 gün oldu sanırım tekrar ver varsa kesin çıkarÖyle yapıyım canım 2gun daha sabredicem
Evet bende hastaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım artık yaaHatta birşey deyim mi sen kan vereli 9 gün oldu sanırım tekrar ver varsa kesin çıkar
Evet bende hastaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım artık yaa![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz ❤Mutlaka yazicam buraya canm
Ay mutlaka haber verin umarım güzel haberler alırızGeçen haftalarda kan vermiştim düşük çıkmış
2gun daha durucam bakalm
Ay mutlaka haber verin umarım güzel haberler alırız
Güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Kizlar eşim şimdi test getirdi dayanamdim yaptım test 10dakika yada 15dakikada böyle çıktıHayırlı haberlerin olsun haber et bizlerede
Gözün aydın ben gördüm doğrudur inşallahKizlar eşim şimdi test getirdi dayanamdim yaptım test 10dakika yada 15dakikada böyle çıktı
(Bundan önce idrara çıkmıştım ondanmi böyle silik çıktı acaba bilemedim )
Aşırı derece sarı akışkan (özür dilerim) akıntım var çok fazla adet sancısı çekiyorum
Siz ne dueunuyoenz kizlar
Adet sancısı hamile olduğumun ihtimalini düşürüyorGözün aydın ben gördüm doğrudur inşallah![]()
Yok o öyle değilAdet sancısı hamile olduğumun ihtimalini düşürüyor
Yani bilmiyorum olmasaa çıkmaz bu kadar diye düşünüyorum![]()
Kuruma çizgisine benzemiyor aşırı silik bence testin fark etmemişsin bence kan ver sarı akıntı gebelik belirtisi bu aradaKizlar eşim şimdi test getirdi dayanamdim yaptım test 10dakika yada 15dakikada böyle çıktı
Aşırı derece sarı akışkan (özür dilerim) akıntım var çok fazla adet sancısı çekiyorum
Evet canım pazartesi vericem kanı biraz daha bekliyim diyorumYok o öyle değilçoğu kişi hamileliğinin başında adet sancısı çeker ve olmaz, çünkü bebek rahme tutunduğu için böyle bi sancı yapar. Muhtemelen gebelik var kan vermen lazım
İnşallah canım vardır yaKuruma çizgisine benzemiyor aşırı silik bence testin fark etmemişsin bence kan ver sarı akıntı gebelik belirtisi bu arada
Teste göre 100 150 qrası beta benim de böyleydi 135 çıkmıştı rabbim sağlıklı bir hamilelik süreci nasip etsin inşallahKizlar eşim şimdi test getirdi dayanamdim yaptım test 10dakika yada 15dakikada böyle çıktı
Hayırlı olsun canımKizlar eşim şimdi test getirdi dayanamdim yaptım test 10dakika yada 15dakikada böyle çıktı
Senin nasıldı canım belirtilerTeste göre 100 150 qrası beta benim de böyleydi 135 çıkmıştı rabbim sağlıklı bir hamilelik süreci nasip etsin inşallah
Hangi antibiyotikleri kullandınızSenin nasıldı canım belirtiler
Ben yoğun karın kasık adet sancısı çekiyorum
Rahatsız edicek derece de akıntım var goguslerimde agriyo çok fazla
Adet duzensizligim var zaten ondan takmadım fazla
Bide canım ben çok hastananmistom 1 2kutu antibiyotik kullandım varsa gebelik zarar verirmi![]()