- 20 Aralık 2022
- 149
- 30
- 13
- 26
- Konu Sahibi 123yamsn45
İsmini pek hatırlamıyorum ama binlik antibiyotiktiHangi antibiyotikleri kullandınız
Enfeksiyon grip olmustum2kutu antibiyotik kullanmıştım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsmini pek hatırlamıyorum ama binlik antibiyotiktiHangi antibiyotikleri kullandınız
Sıkıntı olmaz, hamilelikte de kullanımı var yazılıyorİsmini pek hatırlamıyorum ama binlik antibiyotikti
Enfeksiyon grip olmustum2kutu antibiyotik kullanmıştım![]()
Yinede parol kadar güvenli değil dikkat edilmesi gerekir.Sıkıntı olmaz, hamilelikte de kullanımı var yazılıyor
Hamile olabileceğimi dusundugumden beri bıraktım ilaç almayiYinede parol kadar güvenli değil dikkat edilmesi gerekir.![]()
Hiç bilgim yok antibiyotik konusunda canım geçen seneydi gebeliğin kaybettik maalesef biz kasık ağrısı normal adet olacak gibi hissetmen normal bunları takma kafanaSenin nasıldı canım belirtiler
Ben yoğun karın kasık adet sancısı çekiyorum
Rahatsız edicek derece de akıntım var goguslerimde agriyo çok fazla
Adet duzensizligim var zaten ondan takmadım fazla
Bide canım ben çok hastananmistom 1 2kutu antibiyotik kullandım varsa gebelik zarar verirmi![]()
Tamm canim teşekkür ederimHiç bilgim yok antibiyotik konusunda canım geçen seneydi gebeliğin kaybettik maalesef biz kasık ağrısı normal adet olacak gibi hissetmen normal bunları takma kafana
Canım testlerinde ikinci çizgiyi görüyorum
Bennn
Canım testlerinde ikinci çizgiyi görüyorum
İkinci çizgiler hemenmj çıktı yoksa beklettnn mi
Bekledim bı 10 dk sonra falan çıktı hamile miyimdir
Bence var canim adet gecikmesi varmı sendeBekledim bı 10 dk sonra falan çıktı hamile miyimdir
Yok daha regle iki gün var benimBence var canim adet gecikmesi varmı sende
Baya iyi çıkmış yinede testlerde benim 10gun gecikti ki zaten duzenniz adet görürüm ona rağmen silikYok daha regle iki gün var benim
Geç döllenme oldu demekki tatlım normal kiiBaya iyi çıkmış yinede testlerde benim 10gun gecikti ki zaten duzenniz adet görürüm ona rağmen silik
Kafamı karıştıran şu ki geçen yaptığım testte daha koyu çıkmıştıGeç döllenme oldu demekki tatlım normal kii
Yok yok düşürmüyor bende yaşıyorum şuan hamileyimAdet sancısı hamile olduğumun ihtimalini düşürüyor
Yani bilmiyorum olmasaa çıkmaz bu kadar diye düşünüyorum![]()
Hayırlı olsun canımYok yok düşürmüyor bende yaşıyorum şuan hamileyimhayırlısı olsun hemen test ver bence canım kandan
Kızlar regle 2 gün kala testlerim.bu sabah yine yaptım peridoctor erken gebelik fakat negatif çıktı
Bunkar senin dünkü testkerin değilmiKızlar regle 2 gün kala testlerim.bu sabah yine yaptım peridoctor erken gebelik fakat negatif çıktı