Böyle bir insana nasıl tahammül ettiğime bile inanamıyorum ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Bu hafta salı babam ufak bi ameliyat geçirdi aynı zamanda haftasonu ben hastalandım bunların stresi ile iki gece uyuyamadım ve bunlar olurken işe gittim
Babamın ameliyata girdiiği sabah sevgilim uyandı günaydın sohbetinden sonra kahvaltıya gitti 1 bucuk saat yazmadı sonra gelip tekrar normal bir sohbet ederken tartışma çıktı ve tartıştık .
bende babamı sormadıgını şuan sevgilim olmasını bırak yıllardır arkadaşım oldugunu dışardaki insanın bile bi nasıl babam ameliyattan çıktımı diyeceğini onun böyle bişeyi nasıl yaptıgını “sordum
Arayacaktım birazdan dedi ve ben fevap vermeyince 15 kez fln aradı beni bidaha arama istemiyorum dedim sonra bidaha aradı
Ertesi sabah günaydın aşkım yazdı ve ne bi özür hiç birşey demedi biz 1 hafta görüşmedik bugun görüştük ve hiç bişey olmamış gibi davrandı ben bu konuyu açtım özür diledi uzadı gitti tartıştık sonra arladaşları aradı sürekli biz içiyoruz sende gel bunalttılar o oturalım dedi ben gidelim dedim sonra tamam bak uzatmayalım bende üzülüyorum özür dilerim dedi acele acele geldi
Araba benim arabamdı o sürüyodu inerken seni burda bırakıyımmı diyip biranda indi ne bi görüşürüz ne bi dikkat et hiç bir şey demedi bende direksiyona geçip gittim
Artık gerçekten nasıl tahammül ettiğime inanamıyorum ben napıyım kızlar bu odunl

Bu hafta salı babam ufak bi ameliyat geçirdi aynı zamanda haftasonu ben hastalandım bunların stresi ile iki gece uyuyamadım ve bunlar olurken işe gittim
Babamın ameliyata girdiiği sabah sevgilim uyandı günaydın sohbetinden sonra kahvaltıya gitti 1 bucuk saat yazmadı sonra gelip tekrar normal bir sohbet ederken tartışma çıktı ve tartıştık .
bende babamı sormadıgını şuan sevgilim olmasını bırak yıllardır arkadaşım oldugunu dışardaki insanın bile bi nasıl babam ameliyattan çıktımı diyeceğini onun böyle bişeyi nasıl yaptıgını “sordum
Arayacaktım birazdan dedi ve ben fevap vermeyince 15 kez fln aradı beni bidaha arama istemiyorum dedim sonra bidaha aradı
Ertesi sabah günaydın aşkım yazdı ve ne bi özür hiç birşey demedi biz 1 hafta görüşmedik bugun görüştük ve hiç bişey olmamış gibi davrandı ben bu konuyu açtım özür diledi uzadı gitti tartıştık sonra arladaşları aradı sürekli biz içiyoruz sende gel bunalttılar o oturalım dedi ben gidelim dedim sonra tamam bak uzatmayalım bende üzülüyorum özür dilerim dedi acele acele geldi
Araba benim arabamdı o sürüyodu inerken seni burda bırakıyımmı diyip biranda indi ne bi görüşürüz ne bi dikkat et hiç bir şey demedi bende direksiyona geçip gittim
Artık gerçekten nasıl tahammül ettiğime inanamıyorum ben napıyım kızlar bu odunl
Merhamet olmayan adamdan bir şey beklenmez.Erkege en cok merhamet yakışır.Ben bilemedim sen bil

Bu hödüğü bırakıp totosunun üzerine oturtacaksın.
Bacim eşin degil birşeyin değil sağlık bu ya bak bunlar ilerisi için işaret iyi değerlenir düzelmez daha beter olur.

Düzelir mi dersen düzelmez;düşüncesiz insan hep düşüncesiz olur..değer görmek istiyorsunuz haklı olarak erkeklerin kafası biraz farklı çalışıyor malesef genellersek.arada tek tük vardır elbet de o kime rast geliyor bilinmez 😂

Kötü gününde yanında olmayacaksa neden yanında ki? Bir de gönül almayı bilmeyen birisi gibi geldi. Sorunu görmezden geliyor. Hiçbir şey yok gibi davranıyor. Bu şekilde sağlıklı ilişki yürümez, illa bir yerde patlar

Ben neden onu hala yanımda tutuyorum bu kadar seyin farkında olup da bilmiyorum
Kötü gününde yanında olmayacaksa neden yanında ki? Bir de gönül almayı bilmeyen birisi gibi geldi. Sorunu görmezden geliyor. Hiçbir şey yok gibi davranıyor. Bu şekilde sağlıklı ilişki yürümez, illa bir yerde patlar

İnce düşünceli biriysen ve karşındaki değilse tabiri caizse düşüncesiz hödükse yapamazsınız ilişkinizi tekrar gözden geçirmeni öneririm düzelir diye düşünme insanın doğasında yoksa olmaz

Uyanalı 3 saat oldu ve daha babam ameliyattan çıkmamışken benimle havadan sudan sohbet etmesi normal mi ben orda babam ne zaman çıkcak diye beklerken bi insanlık görevi olrak baban naptı girdimi çıktımı denmez mi ?
Edebilir, kahvaltı ederken masakılerle sohbet edilir. Normal degıl mı bu?

Uyanalı 3 saat oldu ve daha babam ameliyattan çıkmamışken benimle havadan sudan sohbet etmesi normal mi ben orda babam ne zaman çıkcak diye beklerken bi insanlık görevi olrak baban naptı girdimi çıktımı denmez mi ?
Evet demeliydi.
Uyku sersemi belki unutmuştur, konusurken ameliyathanede babam demedin mi?

Evet çünkü seviyorum demek sadece lafta olmamalı ben sevdiğim birinin canı yanarken benimde canım yanıyo derdini derdim biliyorum sevdiğim insanların ağıt yakmasın ama insan olanda bi geçmiş olsun iyi mi der
iyi de sadece sevgiliniz ? eşiniz değil ki ? ne olması gerekiyordu anlamadım sizinle oturup ağıt mi yakması lazımdı. özürünü dilemiş, nedenini söylemiş . sizce de bu kapris fazla değil mi ?

Ben neden onu hala yanımda tutuyorum bu kadar seyin farkında olup da bilmiyorum
Seviyorsun. Alışmak sevmekten daha zor geliyor şarkısına yeni uyandım😂Alışkanlıklar ne kadar güçlü. Çoğumuz için 🙏Ben siz çok fazla birşeyi uzattığınız içinmi artık onun görmezden geldiğini size bu halinizle alıştığı için hani.... Nasılsa hep böyle konuşuyorda konuşuyor ben görmezden geleyim Bi sussun sakinleşsin konu kapansın.... Diye bu tavrı geliştirdiğini düşündüm. Bilemem tabi bunu ona sorarsanız bu yanıtı verirmi 🙏15 kez aramaz bide hiç umursamayan insan bunu gözden kaçırmıyormusunuz 🙏Bu arada nezaket icabı bile olsa babanızı sormalıydı bu ayıp. Umarım babanız iyidir çok geçmiş olsun ayrıca 🙏

Back
X