- Konu Sahibi sevimistanbul
............................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne diyeceğimi bilemedim ya durumun çok zor ama tek söyleyeeğim eğer beraber oturmak istemiyosan bunu en balında söle. evlendikte sonra sen istesende ayrılamazsın çünkü![]()
özlemcimm hep acaba ne oldu diye açıyorum konularını ama hep aynı şeyler
wallahi güldürdün beni, o kadar şey yazdık unuttuğumuz bişeymi oldu tekrar tekrar aynı sebepten konu açmanı gerektirecek acaba?
Bu anlattıklarının hiç biri halledilmicek şeyler değil, onun danası bunun bunun tenceresi diğerinin pasaklılığı kafana takacak ne varsa bulmuşsun.
Ayrıca bu kadar dertlenecek, bu kadaaar uzun uzun yazacakta bişey yok.
Ya o senin daha sözlün, sen şimdiden bu kadar şeye takılırsan, bize anlattığın gibi sözlünede böyle yaparsan işin çook zor.
Büyütme bu kadar, işinize gücüneze bakın ayol,
salla gitsin :)
size kibarlığımdan ötürü cevap veriyorumNe kaynanası ne eltisi Allah aşkına!
Sözlüymüşsünüz! Söz de ne ola ki?
Hiç bir resmiyeti olmayan öylesine bir iş!
Yok mudur okulunuz,işiniz,meşguliyetiniz de bu erkek tarafına kafanızı takmışsınız!
Evli kadınlar bile sizin kadar elti kayınvalide ilişkisini vıcıklaştırmazlar!
Siz daha şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum artık!
Özlemcim bu sorunlari halletmemismiydik önceki birebir ayni konularinda.hatta eltine mesaj yazmistin destan gibi rahatladim demistin.Kafana bu kadar takip su güzelim dünyayi onlarin etrafinda döndürme canim ya.sen utkuyla mutlu ol gerisini bosver daha nisanlancaksin evlenceksinde o zaman kaynana derdine düsersin simdilik bi tehlike yok utku senin gibi düsünüyor iste...
canım ya 3 sene kolay mı dur ne olur iyice kusayım
bana buraya acılmayı cok görme ne oluryorumların hiç boşa olurmu
bak yukarda Allah var onlarla karşılaşmadan önce o diğer konulardaki yorumları tek tek ders calışır gibi okuyup kulağıma küpe edineceğim
ama ne olur incilerini iyice paylaşayım
yazdıkça unutuyorum inaan kızma bana![]()
canım aslında k.v naparsa yapsın erkek in elin de herşey o idare eder kanımca ben öle düşünüyorum üzme o tatlı canını tutdurmuş bi eski kafadır öle gidio
bu kaçıncı konunuz allah aşkınabütün kk öğrendi eltinle kaynananı bizden biri oldular artık
bence senin kayınvaliden ve eltin seni bu kadar tasa etmiyordur bu kadar umurlaıında değilsindir sen onları gözünde çok büyütmüşsün sen en önce kendi duruşunu değiştir bu kadar samimi olmaman gerekiyordu daha nişanlı değilsin evli değilsin çok içli dışlı olmuşssun o yüzden sihir bozulmuş ve istediklerini rahatla söylüyorlar sana yanında rahat davranıyorlar resmiyet yok çünkü ama kayınvalideni anlatmışsın ya ben öyle bir kaynana ile oturmak istemem peki ya sen sende istemezzsin ve bu kararını iletirsin utkuya kabul etmiyorsa bilemem ne yaparsın
Birşeyler soracagım sıze
1)anladıgım kadarı ıle sozlunuzun evı ayrı bugun bıle anasıyla oturmayan bır cocuk ılerde nıye anasıyla oturmak ıstıyor.
2)bugun annesı evıne gelınce gunlerce o ev havalanmamaktan cop ev gıbı ekşi ekşi kokunca oglu rahatsız oluota bısey demıyosa ılerde senın tarafında olacagı fıkrıne nasıl kapıldın?
3)hangı konuda annesıne anne bu ıneklere bakacaksın vs gıbı bır dırenıste bulunabıldıde sen ona bu kadar guvenıyorsun?
4)CocuK Bastan soylemıs balayından donunce annemıde alır beraber yasarız dıye hangı umutla esınle ayrı evde huzurla yasayabılıcegını umuyorsun tatlıcım?
5)Umarım hafıf kırık olduguna ınandıgım kaynana adayında ılerde oyle hurafelerle canını sıkmaz ve yakmaz..