Böyle bir kayınvalideyle yaşanırmı?

ne diyeceğimi bilemedim ya durumun çok zor ama tek söyleyeeğim eğer beraber oturmak istemiyosan bunu en balında söle. evlendikte sonra sen istesende ayrılamazsın çünkü:(

ayyyy ozelm kaynanan ve eltınle tanısmıs gıbı olduk kızım ya. bu kadar cok konu acılırmı hıc :):) ayy en ıyı kayınvalıdeyle bıle ysanmaz bak soruna kesın ve net bır cevap verıyorum. eltın zaten ayrı bır ınsan onunla aranı soguk tut. sen evlenıp kendı evını kurmadıgın surece senı saymayacak cunku sen gercek bır eltı degılsın cunku aranda resmı hıcbırsey yokkkkkkkk.
kaynana gelınce aslında aranızda hıcbır sorun yok ama sen bunu takıntı halıne cevırmıssın. sozlunle konusursun annesının yalnız kalmasını ıstemıyırsa yakından bı ev tutarsını olur bıter. oldumu cevap. allah ıyılıgını versın senın konuları okuyorum okuyorum hep aynı ya. takma bu kadar sen halledersın :46:

Mutlu bir evliliğiniz olacağını düşünmüyorum ayrılmanızı bile tavsiye edebilirim. Evlendikten sonra pek iyi büyücülerin evinizde muskalarını bulabilirsiniz

bu kaçıncı konunuz allah aşkına:53:bütün kk öğrendi eltinle kaynananı bizden biri oldular artık:52:bence senin kayınvaliden ve eltin seni bu kadar tasa etmiyordur bu kadar umurlaıında değilsindir sen onları gözünde çok büyütmüşsün sen en önce kendi duruşunu değiştir bu kadar samimi olmaman gerekiyordu daha nişanlı değilsin evli değilsin çok içli dışlı olmuşssun o yüzden sihir bozulmuş ve istediklerini rahatla söylüyorlar sana yanında rahat davranıyorlar resmiyet yok çünkü ama kayınvalideni anlatmışsın ya ben öyle bir kaynana ile oturmak istemem peki ya sen sende istemezzsin ve bu kararını iletirsin utkuya kabul etmiyorsa bilemem ne yaparsın

Ne kaynanası ne eltisi Allah aşkına!
Sözlüymüşsünüz! Söz de ne ola ki?
Hiç bir resmiyeti olmayan öylesine bir iş!
Yok mudur okulunuz,işiniz,meşguliyetiniz de bu erkek tarafına kafanızı takmışsınız!
Evli kadınlar bile sizin kadar elti kayınvalide ilişkisini vıcıklaştırmazlar!
Siz daha şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum artık!

Özlemcim bu sorunlari halletmemismiydik önceki birebir ayni konularinda.hatta eltine mesaj yazmistin destan gibi rahatladim demistin.Kafana bu kadar takip su güzelim dünyayi onlarin etrafinda döndürme canim ya.sen utkuyla mutlu ol gerisini bosver daha nisanlancaksin evlenceksinde o zaman kaynana derdine düsersin simdilik bi tehlike yok utku senin gibi düsünüyor iste...

özlemcimm hep acaba ne oldu diye açıyorum konularını ama hep aynı şeyler :60:
wallahi güldürdün beni, o kadar şey yazdık unuttuğumuz bişeymi oldu tekrar tekrar aynı sebepten konu açmanı gerektirecek acaba?
Bu anlattıklarının hiç biri halledilmicek şeyler değil, onun danası bunun bunun tenceresi diğerinin pasaklılığı kafana takacak ne varsa bulmuşsun.
Ayrıca bu kadar dertlenecek, bu kadaaar uzun uzun yazacakta bişey yok.
Ya o senin daha sözlün, sen şimdiden bu kadar şeye takılırsan, bize anlattığın gibi sözlünede böyle yaparsan işin çook zor.
Büyütme bu kadar, işinize gücüneze bakın ayol,
salla gitsin :)

ne diyeceğimi bilemedim ya durumun çok zor ama tek söyleyeeğim eğer beraber oturmak istemiyosan bunu en balında söle. evlendikte sonra sen istesende ayrılamazsın çünkü:(

sözlüme ilk yıllar bişey demedim hiç.... zaten söz yoktu o sıralar...
ailevi problemlerimi bilmiodu çok..
hani anane babane ile yasadığımı.. ama 1 sene önce dedim artık

'' pardonda sizin iyi gelin profiliniz ne ?? ben saygı sevgi gösterdikçe benim birlikte yasamayı kabul edeceğimimi düşünüyüsun dedim ''
ya anladı beni cok şükür ama korkuyorum değişmesinden..
üzerine annesi geldi 8 ay sözlm bile hergün kavga ediodu aysberkten sarma yapan annesiyle...

özlemcimm hep acaba ne oldu diye açıyorum konularını ama hep aynı şeyler :60:
wallahi güldürdün beni, o kadar şey yazdık unuttuğumuz bişeymi oldu tekrar tekrar aynı sebepten konu açmanı gerektirecek acaba?
Bu anlattıklarının hiç biri halledilmicek şeyler değil, onun danası bunun bunun tenceresi diğerinin pasaklılığı kafana takacak ne varsa bulmuşsun.
Ayrıca bu kadar dertlenecek, bu kadaaar uzun uzun yazacakta bişey yok.
Ya o senin daha sözlün, sen şimdiden bu kadar şeye takılırsan, bize anlattığın gibi sözlünede böyle yaparsan işin çook zor.
Büyütme bu kadar, işinize gücüneze bakın ayol,
salla gitsin :)

canım ya 3 sene kolay mı dur ne olur iyice kusayım
bana buraya acılmayı cok görme ne olur :( yorumların hiç boşa olurmu
bak yukarda Allah var onlarla karşılaşmadan önce o diğer konulardaki yorumları tek tek ders calışır gibi okuyup kulağıma küpe edineceğim
ama ne olur incilerini iyice paylaşayım
yazdıkça unutuyorum inaan kızma bana :(

Yok mudur okulunuz,işiniz,meşguliyetiniz de bu erkek tarafına kafanızı takmışsınız!
Siz daha şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum artık!
size kibarlığımdan ötürü cevap veriyorum
anlatırken onların isimlerimi yazayım, kayınvalide yerine ikide bir sözlümün annesi, eltim yerine sözlümün kardeşinin eşi yazmaktansa kısaca o kelimeleri kullanıyorum yoksa onları benimsediğimden değil !! takma isim kullanıncada rahat olamıyorum,
sözlümün başını ağrıtmaktansa buraya yazıp rahatlama yolunu seciyorum, burası bi paylaşım alanı,
herkes herşeyi paylaşmakta hür....
sizin yorum yapma zorunluluğunuz yok,
bana başka işiniz yokmu gibi yorum yapma hakkını kendinizde nerden buluyorsunuz
lütfen biraz kibar olurmusunuz
bi kaç sitede size edilen yorumlarda hep şu tabir kullanılmış '' pardonda siz bu sitenin Ali Kıran baş keseni misiniz ?? ''
her neyse sevgiyle ve sakince kalın...

canım aslında k.v naparsa yapsın erkek in elin de herşey o idare eder kanımca ben öle düşünüyorum üzme o tatlı canını tutdurmuş bi eski kafadır öle gidio

Özlemcim bu sorunlari halletmemismiydik önceki birebir ayni konularinda.hatta eltine mesaj yazmistin destan gibi rahatladim demistin.Kafana bu kadar takip su güzelim dünyayi onlarin etrafinda döndürme canim ya.sen utkuyla mutlu ol gerisini bosver daha nisanlancaksin evlenceksinde o zaman kaynana derdine düsersin simdilik bi tehlike yok utku senin gibi düsünüyor iste...

hallettik ama çok eksik şeyler kaldı,
anneme arkadaşlarıma anlatamıyorum... 3 sene boyunca içime atmaktan ne hale geldim, dün kayın validem aramış gene sacma sapan konuşuo
sözlümde askerde ona hiç bişey söyleyemiyorum
tek uğrak yerim burası ne yapayım
günlük bile tutamıyorum annemin eline gecer diye... o kadar rahatladım ki son içimde kalanlarıda dökmek istedim
yanlız bi kullanıcı var ne kadar kırıldım ne kadar kaba o öyle ya
kendisi benim 3 sene boyunca ne kadar sıkıntı çektiğimi bilmeden etmeden buranın ali kıran baş keseni gibi
kaba bi tabirle

Siz daha şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum artık

yazmış çok ağrıma gitti .. umarım benim yasadıklarımla karşılaşmaz...

canım ya 3 sene kolay mı dur ne olur iyice kusayım
bana buraya acılmayı cok görme ne olur :( yorumların hiç boşa olurmu
bak yukarda Allah var onlarla karşılaşmadan önce o diğer konulardaki yorumları tek tek ders calışır gibi okuyup kulağıma küpe edineceğim
ama ne olur incilerini iyice paylaşayım
yazdıkça unutuyorum inaan kızma bana :(

Ya tatlım ben sana niye kızayım, niye çok göreyim..
Sen bu şekilde davranarak kendine yapıyosun.
Daha resmiyete dökülmeden bu kadar içli dışlı olman baştan beri yanlış zaten.
kayınvaldenin seninle oturmak istemesi, senin istememen bi sorun, söylemişsin, sözlün anlayışla karşılamış konu kapanmış.
Fikrinin değişmesinden korkuyorum demişsin, korkma !!
Bugün söylediğini o günde söylersin.
Eltin seni kıskanıyosa, kötüyse boşver buda onun sorunu. Bırak kafasına göre takılsın sen uzak durduktan sonra.
Bak biraz kendi konundan sorunlarından uzaklaş.
Burda ne dertler var, görünce halimize şükrettiğimiz.
Bak gene söylüyorum o sadece senin sözlün,
herşeyi bu kadar kendine dert edip, dillendirme.
Bazı şeyleri duyma, herşeyin arkasında bir art niyet olmayabilir..
İnsanız, sen yanlışsın demiyorum ama yanlış anladığın şeylerde olmuş olabilir.
Dünya sözlün ve onun ailesi etrafında dönmüyor.
Kafanı dağıtacak bişeyler bul bence.

seninde yanlış anlama ihtimalin olabilir.
Ben sana sadece büyütme diyorum.

Son düzenleme:
Birşeyler soracagım sıze
1)anladıgım kadarı ıle sozlunuzun evı ayrı bugun bıle anasıyla oturmayan bır cocuk ılerde nıye anasıyla oturmak ıstıyor.
2)bugun annesı evıne gelınce gunlerce o ev havalanmamaktan cop ev gıbı ekşi ekşi kokunca oglu rahatsız oluota bısey demıyosa ılerde senın tarafında olacagı fıkrıne nasıl kapıldın?
3)hangı konuda annesıne anne bu ıneklere bakacaksın vs gıbı bır dırenıste bulunabıldıde sen ona bu kadar guvenıyorsun?
4)CocuK Bastan soylemıs balayından donunce annemıde alır beraber yasarız dıye hangı umutla esınle ayrı evde huzurla yasayabılıcegını umuyorsun tatlıcım?
5)Umarım hafıf kırık olduguna ınandıgım kaynana adayında ılerde oyle hurafelerle canını sıkmaz ve yakmaz..

bu kaçıncı konunuz allah aşkına:53:bütün kk öğrendi eltinle kaynananı bizden biri oldular artık:52:bence senin kayınvaliden ve eltin seni bu kadar tasa etmiyordur bu kadar umurlaıında değilsindir sen onları gözünde çok büyütmüşsün sen en önce kendi duruşunu değiştir bu kadar samimi olmaman gerekiyordu daha nişanlı değilsin evli değilsin çok içli dışlı olmuşssun o yüzden sihir bozulmuş ve istediklerini rahatla söylüyorlar sana yanında rahat davranıyorlar resmiyet yok çünkü ama kayınvalideni anlatmışsın ya ben öyle bir kaynana ile oturmak istemem peki ya sen sende istemezzsin ve bu kararını iletirsin utkuya kabul etmiyorsa bilemem ne yaparsın

canım az önce bi konu okudum
bayanın eşi evlendikten sonra cok değişmiş.. annesi ile birlkte kalması konuusnda kıza diretmiş o kadar korktum ki
zaten tam atamadım kalıntıları.. buraya korkularımı son kalanları akıtmak istedim...
ya dert adamı söyletir.. sözlüme acamıyorum anneme bi arkadaşıma açamıyorum burada rahatlıyorum
3 senelik suskunluk idare et :( daha cok kişiyle paylaşmak istiyorum

Şuan da bile bu kadar şeyi yaşıyor ve takıyorsan,
peki ileride nasıl altından kalkacaksın?
Sözlüm benim arkamda diyorsunda, zamanı gelince
bu şekilde bahsettiğin kayınvalideye katlanamadığında,
sözlün yanında olabilecek mi, pek sanmıyorum,
evlendikten sonra işler zor, çok değişiyor herşey.
Kimse de haklı olarak ailesini atmıyor.
Atmasını beklemiyorsundur mutlaka ama aradaki sınırıda koruyamıyorlar malesef,
çünkü sen gelinsin ve eşinin ailesine mecbursun.
Daha şimdiden sana gelinliğin ne demek olduğunu hissettirmişler zaten.
Beraber oturmak istemediğinizi şimdiden söyleyin sözlünüze,
ona göre çizsin yolunu, her konuda açık konuşun.
Herkes açık olsun, herkes kaldırabileceği yükün altına girsin.
Siz de bu insanları kaldıramayacksanız, hiç bu işe girip,
kendinizden olmayın bence.
Ve daha şimdi sözlüsünüz, şimdi bunları yaşıyorsanız, ilerisini düşünemiyorum.

Birşeyler soracagım sıze
1)anladıgım kadarı ıle sozlunuzun evı ayrı bugun bıle anasıyla oturmayan bır cocuk ılerde nıye anasıyla oturmak ıstıyor.
2)bugun annesı evıne gelınce gunlerce o ev havalanmamaktan cop ev gıbı ekşi ekşi kokunca oglu rahatsız oluota bısey demıyosa ılerde senın tarafında olacagı fıkrıne nasıl kapıldın?
3)hangı konuda annesıne anne bu ıneklere bakacaksın vs gıbı bır dırenıste bulunabıldıde sen ona bu kadar guvenıyorsun?
4)CocuK Bastan soylemıs balayından donunce annemıde alır beraber yasarız dıye hangı umutla esınle ayrı evde huzurla yasayabılıcegını umuyorsun tatlıcım?
5)Umarım hafıf kırık olduguna ınandıgım kaynana adayında ılerde oyle hurafelerle canını sıkmaz ve yakmaz..

canım sözlüm Ankarada okuyor annesi kırklarelinin bi köyünde, okul sebebiyle yani
belirttimya sözlüm cok titiz annesini çok kere uyardı ben susturuyordum tatsızlık çıkarma diye, ama annesi umursamıodu, ev oturulmuyodu inan..
annesine direnişte bulunmadı bana düğün için böyle yapsak nasıl olur dedi ben annesine sordum bakamam dedi sözlümde daha üstelemedi,
vallahi 4. sorudakini onun cahilliğie bağışlamak istiyorum dedimya sözlüm pek tanık olmamış k.v yüzünden sarsılan evliliklere..
ben acıkca anlatınca karar aldık ama korkuyorum çünkü eltimle cok kavga ediolar bana kalıcak die :(
5.ya cok korkuyorum ben asla inanmam böyle seylere ama babanem cok uğrasırdı büyü vs... ya kalbinde biraz olsun Allah korkusu taşıyan bu hurefelerle uğrasır mı ya gercekten saf bilmiyo günah olduğunu ya da bunlardan medet umuyo..

net bir şekilde sözlüne beraber oturmak istemediğini söyle canım.eltinle de arana mesafe koy hatta mümkünse hiç görüşme :50:
eğer sözlün sana destekse bunları kafanda büyütüp durma ama sonra değişir diye düşünüyorsan bence bu evlilik işini bir kede daha gözden geçir
çünkü bu insanlardan uzak durmazsan mutlu olamazsın

Back
X