- Konu Sahibi sevimistanbul
kayınvalide yetmez miş gibi bide aksilikler olmuş şimdi daha da üzüldüm yaa çok kötü ...
nişanlında zor durumdadır bide senle anasıyla ugrasıyo desene:)
malesef aile bazen destek yerine köstek oluyo işte. umarım nişanlın herseyin farkındadır ve senin mutlu olman için elinden geleni yapar .. Senin mutlulugun onun mutlulugu neticede ama erkekler bizim kadar düşünceli olmayıp umursamıyorlar. İnşallah diyorum nişanlın herseyin farkındadır senin gibi...
ben hep diyordum ya 2 kişi birbirini sevdikten sonra aile dert değil diye ama öyle değilmiş.. meger ailesiyle de evleniyormuşsunnnn:26:
nışanlım mantıklı bi insan.. oda bişeylerin bilincine nışanlandıktan ve benim aileme girmeye başladıktan sonra dahada cok vardı..
anneme ilk zamanlar gereksiz yere cok kırılıyo sonra bu sorunları bana yansıtmıştı . Annem onun bizim evde yatıya kalmasına karşı çıkmıştı kibarca uyarmıştı, çok zoruna gitti
çok kırıldı banada yansıtmıştı.. bu tarz küçük problemler sonrasında bizim mutluluğumuzun bu anneler bile olsa 3. bi insan yüzünden kolayca bozulabileceğini anladı....
ilişkimizi yıpratmadan ona anlattım zaman zaman.. kendide benim ailemde aynı sorunları yaşadı ve gördü.. annesi bakıma muhtac olursa elbette sırasıyla bakacaklar bunada engel olamam ama devamlı kalmayı kabul edemem..
gecen eltimin cocuğunun sünnet düğününde eltime yardım ediyordum. nışanlımdan halıları silkmesini rica etmiştim yapmadı, k.valide halıları silkince hamarat k.validem benim demiştim. görümcem ordan bunlar cicim ayları bakalım evlenince birlikte yaşayacakmısın bakacakmısın dedi.. bende neden diyemediysem sanki "yarın ne olacağımız belli değil belki ben bakılacak duruma düşeceğim " diye :/ imalıca hımmm bakacağım dedim ama imalı dedim :// ya işte bunlar mide bulandırıcı dur bi yarın olsun neden tiksindiriyosunki beni görümce :/