Böyle bir kayınvalideyle yaşanırmı?

kayınvalide yetmez miş gibi bide aksilikler olmuş şimdi daha da üzüldüm yaa çok kötü ...
nişanlında zor durumdadır bide senle anasıyla ugrasıyo desene:)

malesef aile bazen destek yerine köstek oluyo işte. umarım nişanlın herseyin farkındadır ve senin mutlu olman için elinden geleni yapar .. Senin mutlulugun onun mutlulugu neticede ama erkekler bizim kadar düşünceli olmayıp umursamıyorlar. İnşallah diyorum nişanlın herseyin farkındadır senin gibi...:38:
ben hep diyordum ya 2 kişi birbirini sevdikten sonra aile dert değil diye ama öyle değilmiş.. meger ailesiyle de evleniyormuşsunnnn:26:

nışanlım mantıklı bi insan.. oda bişeylerin bilincine nışanlandıktan ve benim aileme girmeye başladıktan sonra dahada cok vardı..

anneme ilk zamanlar gereksiz yere cok kırılıyo sonra bu sorunları bana yansıtmıştı . Annem onun bizim evde yatıya kalmasına karşı çıkmıştı kibarca uyarmıştı, çok zoruna gitti
çok kırıldı banada yansıtmıştı.. bu tarz küçük problemler sonrasında bizim mutluluğumuzun bu anneler bile olsa 3. bi insan yüzünden kolayca bozulabileceğini anladı....

ilişkimizi yıpratmadan ona anlattım zaman zaman.. kendide benim ailemde aynı sorunları yaşadı ve gördü.. annesi bakıma muhtac olursa elbette sırasıyla bakacaklar bunada engel olamam ama devamlı kalmayı kabul edemem..

gecen eltimin cocuğunun sünnet düğününde eltime yardım ediyordum. nışanlımdan halıları silkmesini rica etmiştim yapmadı, k.valide halıları silkince hamarat k.validem benim demiştim. görümcem ordan bunlar cicim ayları bakalım evlenince birlikte yaşayacakmısın bakacakmısın dedi.. bende neden diyemediysem sanki "yarın ne olacağımız belli değil belki ben bakılacak duruma düşeceğim " diye :/ imalıca hımmm bakacağım dedim ama imalı dedim :// ya işte bunlar mide bulandırıcı dur bi yarın olsun neden tiksindiriyosunki beni görümce :/

canım çok üzüldüm.. senin için dua edeceğim.. ayrılmakla en iyisini yapmışsın... Allah yardımcın olsun

gulum tesekkur ederim kimileri cok kiziyor bana biliyorum zaten bosaniyorum canlarim allah ne muradin varsa versin bana destek oldugun icin tesekkur ederim

ooo :53: sen tazminatları ardarda sıralarsın bile!!! hakaret,tehdit,şantaj,zorla imza attırmış,aldattıgınıda ispatlayabilirsen ooo süper olur...silah girmiş işin içine şahitlerinde elbet vardır...mahkeme altınlarını geri verdirir kızlık tazminatı oluyormuş altınlar ama faturası varsa tabi öyleydi sanırım..ne sanıyorlar kendilerini ne kadar kendilerine güveniyorlar böyle...sana avukat neler yapabilecegini söyleyecektir mutlaka..hiç çekincek bişeyin yok onlar zararlı çıkacak hemde çok...

Gulum zaten danistim avukata bosaniyorum kararim kesin maddi durumum yok ama calisip cabalayip hakkim neyse alacagim avukatta dedi zaten kazanirsin dedi allahim nasilda buyuk bi kapiyi kapatiyor digerini hemen aciyor kurban oldugum allahim bir daha kesinlikle kayinvalideyle yasamak yok ne kdr ii olursa olsun tesekkurler bana destek oldugun icin :)

tatlım sözlünün fikirlerine önem ver ailesine düşkünmü bi kaç teste tabii tut cünkü sennkiyle olmasss olmasss ne bu yaw kaynanamı kumamı anlamadım bide utranmadan ben dert yanardım skr etmem lazım mış cahilin önde gideni terbiyasizz...

Canim benim hikayemden ibret al lutfen ayni senin dedigin gibi afedersinde biz esimlere alis verise gittigimizde kayinvalidem olcak kisi pis is camasirlarini bile banyadan kaldirmamis annem gormus bunu ve bana ne zaman soyledi bu gunlerde ben kayinvalidemle yasiyordum ne dedi bana allaha sukurler olsun ben pisim evet ama benden pside varmis ben yani halbuku evini temizleyen bendim sakin ama sakin nisanlim degismez diye dusunme eyer annesine duskunse hapi yuttun cnm kendini atese atmadan cik cik demesi kolay biliyorum ama benden ibret al gulum sakin kendini ezdirme sen allaha yonel o senin en buyuk yardimcin ama yerki diyorsan ben evlenecegim yok onsuz yasayamam sen bilirsin ama sonradan gururun oyle bir kiriliyorki anlatamam sana yinede senin hayatin cnm elin evladi ele ucuz gelirmis bende senin gibi hediyeler filan aliyordum ayip olmasin diye ama bir kurus etmezlermis bunu ogrendim kendine dikkat et ve kurallarini bastan koy sana tavsiyem bu cnm benim

kızlar bazılarınız inanmayacak ama hem eltim hem kayın validem bana çok iyi davranmaya başladı :))

bende gecmişte yasananları aklımdan cıkardım, mesafeliyim ama ele güne karşı yine güler yüzlü davranıyorum.

eltime ismi ile hitap ediyorum aldığım cvp şu " efendim canım " bir içten bir içten... sanki o farklı face hesapları alıp nışanlıma o kızı bırak sana ve ailene zarar verecek diyen kendi deil :)) tabi bunu bildiğimizi eltim bilmiyo :)

nesse gecmişte kaldı üzerinden 3 yıl geçti... daha cocuktuk .. ben daha sözlü bile değilken ailenin bu kadar içine alması hediyeler yollamasına kırıldı

ben olsam bende kırılırdım... ama ailedede suc var, ayrım yaptılar.. zamanla anladım eltimi...

değişmeyen tek şey değişimin kendisidir... ne yapim ömrümün sonuna kdr enerjimi böyle tatsızlıklara mı harcayım

valla mesafe sart ama kırgın küsgünde duramam.. nışanlım böyle daha mutlu....

Ben de cesaretine hayran kaldım konu sahibinin...
Pes denecek cinsten cesaretli... :44:

Cnm tesekkur ederim yorumun icin hikayeme sunlarida eklemeyi unuttum nikah elbisemi bile kendi paramla aldim soz gunude uzerime bir elbise bile almadilar kendi paramla aldim hepsini nikah parasini bile kendi cebimden verdim kendileri bana dugunden once bir bilenzik takti o bilenzigi ortadan kaybettiler degistirecez diyerekten yani gosteris amacli takilan bir bilenzikti birde esimle her gezmemizde muhakkak tartsima cikiyordu kaynana bana demedigini birakmiyordu neymis ogluyla bir odaya girip orda karar aliyormusuz kendine soylemiyormusuz bana cnn ajanindan iki yuzlusun hakaretler her sey ama hersey kendisinde mevcuttu bu arada kendisi universite okumus ama cahil iistedigim gelinligi bile cok gorduler bana neymis pahaliymis o bile gozumde kaldi artik siz dusunun ii geceler

evlendin mi peki

canım arkadaşlarım benim sizlerle görüşmeyeli 3 yılı geçmiş evlendim 2 yıl oluyo ilk yıl yine elti kaynana sorunu yasadı eltimle burdaki ikazlara rağmen hep sıcak olmak istedim ama sacma sapan kıskançlıklara girdi...

en son gittiğimde iyi olmak için neler yaptım bişeyi bahane etti... şimdi sadece bayramdan bayrama görüşüyoruz.. konuşurken gözlerime bile bakmıyor....
üzülüyorum bu duruma ama ne yapayım anladımki en önemli şey kendi ruhsal sağlığım ve yuvamdaki huzurmuş...

burda bana kızanlar vardı daha aileye girmeden ne bu cuvıklık çok kızardım onlara....

şuansa onların önünde saygıyla eğiliyorum hep haklılarmış...

eşimle çok yıprandık ama evliliğimize sahip çıktık iyiyim çok şükür arkadaşlar

Back
X