merhaba arkadaşlar.kaynanam bana çok çekdirdi eşimde bunu yakın akrabalarına herzaman söyler.allah razı olsun başkası olsa çekmezdi der.kaynanam arkamdan çok konuşdu, bana çok laflar işittirdi, çok kavgalar etti.eşimde bende küçüğüz dedik hep alttan aldık.eltim şuan 3 senelik evli.ilk gelin geldiği zamanlar bana çok soğuktu.kaynanamlara sıcak davranıyordu yada öyle görünmeye çalışıyordu.kaynanama gittiğim zaman eltimin soğuk, kaynanamın nispetli hareketlerinden sonra fazla evlerine gitmemeye başladım.kendi hallerine bıraktım onları.meğersem çok şey yaşamışlar eltim 2 hafta önce bana geldi.3 senenin birikimini nefes almadan anlattı.kaynanam beni ona kötülemiş.elti eltiyi sevmez ona yaklaşma demiş.eltim şimdi bana çok sıcak davranıyor hep gelip gitmek istiyor.yenge seni hep kötüledi seni bana yanlış tanıttı kaynanam diyor.eltim ilk zamanlar onların hakkında konuşmayan şimdi ağızında onları düşürmüyor.kaynanam,kaynatam vs hepsinden şikayetci.şimdi kaynanam samimeyitimizden çok şaşkın.çünkü aramız soğukken gelip gitmeye başladık.benim hakkımda onca şeyler onlatan kadın şimdi aramızı bozmayak için uğraşacak biliyorum.sizce eltimle aramı nasıl tutmalıyım.