• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir Koca için ne yapmaliyim

Oscar wilde ı nerden biliyorsun? Sen bos bi insan degilsin. On yıldır nasi kurtulus yolu bulamadin.

Bacım beni yanlış anlama da boşanamam diyorsun, tamam kendine göre haklı sebeplerin olabilir. Kadın sığınma evinde yapamam, 3 çocukla başa çıkamam diyorsun. Baba evine hiç dönemiyorsun, ama evimden de çıkmam bu herif çıksın gitsin diyorsun üzerine de bizden yardım istiyorsun. E şimdi biz nasıl yardım edelim ki? Bir film vardı Türk yapımı, kadını kocası dövmesin diye apartmandaki tüm kadınlar toplaşıyorlardı, ama adam yine yenilmeyip kadını dövmeye yeltenince tüm kadınlar bir olup adamı dövüyorlardı. Böyle bir uygulama falan umuyorsan kimse gelmez :KK52:Şaka bir yana bize önerecek bir şey bırakmamışsın ki?
Tek söyleyebileceğimiz, 1 yaşındaki büyüyene kadar, el harçlığından biriktir, bir çocuk daha yapma. Çocuk büyüyünce de çalışmaya başla, kendini hazırla sonra da çık o evden deriz biz en fazla. Ama sen bunu istemiyorsun belli ki. Kocam evden gitsin diyorsun da paran yok o ne olacak? Kocan gitti diyelim 1 ay idare ettin, 2. ay ekmek paranı kim verecek? Gerçekçi yorum istiyordun al sana gerçekler madem. Napalım şimdi peki ekstra olarak, kocan evi terketsin, fakat her ay para versin diye dua mı edelim? Olmayacak dua derler buna bizim buralarda. Madem gerçek diyorsun, hayal kurma, sen çabalamadıkça kimse gökten bırakmaz. Elini taşın altına koy diyeceğim fakat ona da diyeceksin senelerdir çektim, dayak yedim. Evet ama dayak yedin, sustun, oturdun, pasif durumda kaldın. Aktif olmak demek, o döverken vurma diye bağırıp, haykırmak demek değildir. Devinişsel olarak dayak yemek pasif olmaktır. Bu adam belli ki gözünün üstünde kaşın var diye de olsa seni dövmeye devam edecek, iki iki daha dört yani bu kesin. Sen bu adamın karşısına geçip avukat edasıyla konuşalım deyip maddeleri sıralasan da dövecek. Çünkü adam insan değil, insan olan laftan anlar. O sebeple lütfen düzelmesini ya da evi bırakıp gitmesini hayal edip durma artık. 3 çocuk sahibi olman demek aciz olduğun anlamına gelmez, aksine daha güçlü olman gerektiği anlamına gelir. İyi günler.

Ağzından salyalar aka aka resmen köpükler çıkıyor adamın ağzından nefretle vuruyor çocuklarada vuruyor onlara hafif ama vuruyor onlarında korkutuyor kadın sığınma evi beni ne kadar kabul eder ütopik düşüncelerden uzak gerçekçi yaklaşın hiç bi şekilde gitmem evimden o gitsin
Kadın sığınma evi orda bir süre misafir eder anca sonra ben kucağımda daha 1 yaşında bebek 2 tane çocukla kalakalicam
Ben çocuklarımı şu andan daha kötü bir duruma sokmak istemiyorum ne olacağını bilemiyorum sadece bu adamın böle davranmasindan mahvoldum Okadar çok şey varki. Anlatılacak adam nasıl bukadar gaddarlasiyor anlamıyorum bide 5 vakit namazında güya dindar bu adam
Namaz la olmuyor iste bi kere o adam evi birakip gitmez kendin karar ver ve gerekirse 1 goz oda da olsa bi ev tut konuya komsuya kocam uzak yol soforu de bosan bi is bul evde yapacagin bi is kuru ekmek de olsa cocuklar dayaksiz yesin ekmegini dua et ALlaha sigin

İçin sistiyse okuma kardeşim gerçekten iyi değilim
Birileri çıkmış yok herşeye hayır
Arkadaşımmm
Benim işim yok
benim ailem yok
Benim eğitimim yok
Bir iş konusunda bilgim yok
Anlamıyorum ne kadar hayat kolay
Beterin beteri duruma düşersem bana akıl verip yapmıyorum diyenler mi yardım edecek
Hadi cevrenizde yok Tvde demi görmüyorsunuz
Polise gittim
Uzaklaştırma aldım 1 hafta
Sonra??
Bu adam iyice bana kinlendi
Bosanmayi da açtım
Eee Sonra??
Ev yok iş yok gittim 3. Ay 6 ay kadın sığınma evine
Sonra??
Ben anlamıyorum nasıl
Siz bukadar rahat kendiniz hepsini yapmış başarmış
Banada akıl veriyorsunuz
Çok gördüm çevremde de sizin yazmanız
Tabi kolay çünkü yasamamissiniz bekara boşamak kolay da ben sonrasindayim çocuğunuzda yok yetiştirme yurdunda bırak diyorlar ya
Bu çocuklar yetimmi annesiz mi bırakayım onlari bumu sizin verdiği akil
Bide üstüne içimiz şişti
Kusura bakmayın ben şimdi çocuklarımı bırakıyorum yurda kendimde artık adamı gözüm kara boşayacam içiniz rahatladimi
Çocuklar yurtta ben kimsem yok param yok bakın mutlumusunuz
Ben konuyu dertleşmek için açtım
Tuzu kuru olup halden anlamayana değil anne olmayana değil benim durumda olanlarıdaın destek arıyordum
Ama bazı kadınlar anca hemcinslerini eleştirsin
Diğerlerine lafım yok allah razı olsun onlardan çocuklarindan uzak tutsun

Size yardımcı olmaya çalışan insanlara atar yapacağınıza kocanız olan şahsa yapsaydınız zamanında bu durumda olmazdınız Ama yok o kocanız sever de döver de (!) değil mi
Tek üzüldüğüm melek gibi anne baba olacak insanlar çocuk sahibi olamazken sizin gibilerin 4 er 5 er tane çocuğu olmas
Allah o zavallı çocukların yardımcısı olsun size de akıl fikir versin

Böyle konuları her okuduğumda çocukluğum aklıma geliyor ve o evde yaşayan küçüklere çok üzülüyorum. :110:

Size yardımcı olmaya çalışan insanlara atar yapacağınıza kocanız olan şahsa yapsaydınız zamanında bu durumda olmazdınız Ama yok o kocanız sever de döver de (!) değil mi
Tek üzüldüğüm melek gibi anne baba olacak insanlar çocuk sahibi olamazken sizin gibilerin 4 er 5 er tane çocuğu olmas
Allah o zavallı çocukların yardımcısı olsun size de akıl fikir versin
Kesin sesinizi su anda okudukllarimla titriyorum sen nerenle okuyorsyn ne bicim insansin
Defolun ya kocamdan farkiniz yok cocuklarimmis
Sen bu vicdanli konusmanla cocuk sahibi olma emi beter ol bu durumda pisikolojimi oliyice bozdunuz ya allah sizide beter etsin

Susun ya ne bicim insanlar var dertlesmek icin konu aciyorum dayak yiyorum hayatimda yuzum gulmemis
Milletin derdi kendi nefretini burda kusup desarj olmak
Beni elestireceginize yorumlariniza bakin
Linc ediyirsunuz
Anneligime laf soyluyorlar
Kim oluyorsunuda buna dil uzatiyorsunuz
Siz daha insan olamamissiniz
Elestirilere bak yav boyle adamlarida siz yetistiriyorsunuz

:KK57: :KK57: :KK57: Konu Sahibi gerçekten iyi değil en son yaptığı yorumdan belli. Rabbim yardımcısı olsun vee o çocuklara tabii kii:KK43::KK43::KK43:

Kimseye hakaret etmeden derdimi paylastim diye hakarete ugradim
Dogru kocam gibi adamlari sizin gibi insanlar yetistiriyor
Sizin gibiler yorum yapmasin cunku ben sizi insan yerine koymuyorummm
Insan olan bu durumdaki insanlara saldirmaz
Susun gidin kondi icinizdeki kotulukle yanlislarinizla bogulun cahil cahil tipler cocuklarimla ilgilenmem gerek gidin baskalarina hakaret edin kadin kadinin dusmani
Bole adamlarida yetistirenlerde bunlar

Melek gibi anne babalar varmis onlar degil ben 3 cocuk sahibi olmusum
Nasil bir yazi bu yeterrr gercekten yeter

Sorularıma cevap verirsen sevinirim

öncelikle neden 3 çocuk yaptınız bu adama korunmanıza izin vermiyor mu eğer öyle bir durum varsa mutlaka gizli d.k hapı kullanın

ailenize çıkıp bu adam beni ve çocuklarımı dövüyor dediğinizde ne diyor hiç mi arkanızda durmuyor babanızla konuşup en azından eşinizi uyarmasını göz dağı vermesini isteyin

aileinizn evine gitseniz sizi zorla geri mi yollarlar ?

Eğer bu şartlar oluşmuyorsa yapıcagınız tek şey bu adamın suyuna gitmek çocuklarınız için sevdiği şeyleri yapıp sinirlendirmeyin . Bu süreçte en azından kenidinizi ailenize kabul ettirmeye çalıışn ve mutlaka şiddetten sonra darp raporu alıp saklayın . Boşandığınız zaman bu adam çocuklarınaza nafaka vermek zorunda aileinizin olaya el atmasını sağlayın ailenizin yanında kalabilirseniz 3 çocuk nafasıyla ve sizin çalışmanızla geçine bilirsiniz hatta çocuklar biraz büyüdüğünde kendi evinizede çıkabilirisinz daha verilecek tavsiye olduğunu düşünmüyorum

Sen yukardaki yorumu okumadinmi ne diyor anneligime laf soyluyor ben cocuklarima ne yaptim yazilanlari oku
Keşke öyle ağır beddua etmeseydin. Sen bir sınavdan geciyorsun ağır zor bir sınav tek diyeceğim Rabbim yardım etsin bu sınavını en yakın zamanda bitirsin....

İyi de ona yok buna yok, yorum yazanların naçizane görüşlerini beğenmeyip beni anlamıyorsun deyip çıkışmalar tıpkı ergen edasıyla hem de, geri kalanına da yorum yapma sen deyip kovmalar falan iyi de ne diye konu açtın o zaman? Üyelerin hepsini kaçırmışsın zaten, otur o zaman tek başına yaz şimdi. Yapmayın siz de yorum morum kızlar, ne bu be hem vakit ayırıp karşılık beklemeden bir şeyler yaz, bir de beddua ye otur.

Sorularıma cevap verirsen sevinirim

öncelikle neden 3 çocuk yaptınız bu adama korunmanıza izin vermiyor mu eğer öyle bir durum varsa mutlaka gizli d.k hapı kullanın

ailenize çıkıp bu adam beni ve çocuklarımı dövüyor dediğinizde ne diyor hiç mi arkanızda durmuyor babanızla konuşup en azından eşinizi uyarmasını göz dağı vermesini isteyin

aileinizn evine gitseniz sizi zorla geri mi yollarlar ?

Eğer bu şartlar oluşmuyorsa yapıcagınız tek şey bu adamın suyuna gitmek çocuklarınız için sevdiği şeyleri yapıp sinirlendirmeyin . Bu süreçte en azından kenidinizi ailenize kabul ettirmeye çalıışn ve mutlaka şiddetten sonra darp raporu alıp saklayın . Boşandığınız zaman bu adam çocuklarınaza nafaka vermek zorunda aileinizin olaya el atmasını sağlayın ailenizin yanında kalabilirseniz 3 çocuk nafasıyla ve sizin çalışmanızla geçine bilirsiniz hatta çocuklar biraz büyüdüğünde kendi evinizede çıkabilirisinz daha verilecek tavsiye olduğunu düşünmüyorum
Bende bole diyorum ama bazilari anlamiyorum
Ve kendime degil onlara ofkem biride ciksa bisey dese karsi tarafa hakaret yazik gunah ya
Nasil derdi olana bukdar acimasizca yukleniliyor
Diyorum bende ayrilicam bunun yolunu yapmaya calisiyorum vayyy sen bizi dinlemedin
beter olll der gibi yorumlar
Diyorum ben cocuklarimi birakmam
Ozaman ne istiyorsun neden yaziyorsun sen gibiler neden anne oluyor.
Ole seyler yazilmis ki baskasinada yapilsa tahamul edemem cok vicdansizca
Cocuklarim oldugu icin kiziyorlar ne yapiyim oldu bu adamla her anim bole degilki kademe kademe bu duruma geldik 3 yilda 3 cocuk degil 10 yilda 3 cocuk 1 yildirda cok kotuyuz
Gittikce daha kotu oluyor

İyi de ona yok buna yok, yorum yazanların naçizane görüşlerini beğenmeyip beni anlamıyorsun deyip çıkışmalar tıpkı ergen edasıyla hem de, geri kalanına da yorum yapma sen deyip kovmalar falan iyi de ne diye konu açtın o zaman? Üyelerin hepsini kaçırmışsın zaten, otur o zaman tek başına yaz şimdi. Yapmayın siz de yorum morum kızlar, ne bu be hem vakit ayırıp karşılık beklemeden bir şeyler yaz, bir de beddua ye otur.
Yaa gidin ya yaptigi yoruma bak mantiksizca olana yok diyorum anladin
Aklim var herkesi kacirmisim laflara bak
Kocami birakirsam sokakta kalirsam senmi onlarmi bana bakicak cocuklarim yutta kalsin ordada onlar daha zor sartlar altinda olursa senmi odurumu duzeltecen

Kocami birakirsam sokakta kalirsam senmi onlarmi bana bakicak cocuklarim yutta kalsin ordada onlar daha zor sartlar altinda olursa senmi odurumu duzeltecen
Lütfen sana yazdığım bir önceki yorumu oku, onları tekrarlamak istemiyorum.

Kocami birakirsam sokakta kalirsam senmi onlarmi bana bakicak
sen ne densin istiyorsun canım bak teyzem 31 yıllık evli okutmamışlar istemediği birine vermişler eniştem 4 yıl öncesine kadar döver soyar kapıya koyarmış hergün içer aldatır tüm kazandığını yer ama teyzem 4 çocukla sabahlara kadar mum ışıgında dantel boncuk işi yapıp okuttu çocuklarını 6 yıldırda komek kurslarına gidiyor biz yani annem yardım etti ara ara şimdi 3 çocugu evli en küçük kızı üniverste okuyor 4 yıl önce dayımları ve teyzemi teşkilatlandırdık annemle evini tasıdık gece 3 ay ulasamadı burnu sürttü 4 yıldır % 30 40 düzelme var bende hiç çalışmadım eşim çok sinirli dövmez küfretmez ama yinede bana verdiği harçlıktan 10 kuruş 20 kuruş kenara atıyor um acil bi misafirim gelince harcıyorum dantel yapıyorum isteyene eşime destek olmak için ama eşimin haberi olmuyor geçen bi ihtiyacımızı el altından hallettim annem de babam da arkamda durur biliyorum ama kocamın da siniri sıkıntısı hep maddi imkansızlıktan çok şükür aç kalmadım yeri geldi kuru ekmek de yedim ama eşime ses etmedim çünkü çırpınıyor oda ama elinden gelen bu komek kurslarına basvurdum ama oglumu 3 yasın altında diye kabul etmediler ben de bi yıl daha bekleyecem çünkü anneme bırakamam bi kaynana bi torun 2 çocuk var zaten baktıgı kaynanama bırakmak istemedim zaten sorunlarımız var

iyide ne diyelim cnm sana otur dayak yemi diyelim.ailende sahip çıkmıyor okutmamışlarda napabilirsinki.imkanın varsa açık liseden oku sabret bir iş sahibi olmaya çalış o halde diyecek başka bişey yok.eşin izin veriyorsa bir merdiven sil limon sat ne bilim paranı kazan biriktir çık boşan bu dediklerim yıllar alır.kimse çoculkarını yurda vermek istemez fakat o kadar dayak hakeret 3 çocuk niye sorarlar insana.

Kimseye hakaret etmeden derdimi paylastim diye hakarete ugradim
Dogru kocam gibi adamlari sizin gibi insanlar yetistiriyor
Sizin gibiler yorum yapmasin cunku ben sizi insan yerine koymuyorummm
Insan olan bu durumdaki insanlara saldirmaz
Susun gidin kondi icinizdeki kotulukle yanlislarinizla bogulun cahil cahil tipler cocuklarimla ilgilenmem gerek gidin baskalarina hakaret edin kadin kadinin dusmani
Bole adamlarida yetistirenlerde bunlar

Yanlisin var. O uyeler asla senin kocan gibi cocuk yetistirmezler cunku haketmeyen birine surekli cocuk dogurulmamasi gerektiginin bilincindeler. Bu adamlar nasil yetisir soyliyim. Dayak, kufur, kadina saygisizligin her gun yasandigi bir evde. Bil bakalim orasi neresi?

Back
X