• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir Koca için ne yapmaliyim

Zor bi durum gerçekten ailene yuh diyorum.. sık dişini kurtul çalış çabala hakarete katlanma.. şimdi iki tarafta onada karsı çıkar eminim..

Susun ya ne bicim insanlar var dertlesmek icin konu aciyorum dayak yiyorum hayatimda yuzum gulmemis
Milletin derdi kendi nefretini burda kusup desarj olmak
Beni elestireceginize yorumlariniza bakin
Linc ediyirsunuz
Anneligime laf soyluyorlar
Kim oluyorsunuda buna dil uzatiyorsunuz
Siz daha insan olamamissiniz
Elestirilere bak yav boyle adamlarida siz yetistiriyorsunuz
Sizin evinizde şiddetle büyüyen o çocuklar nasil yetişiyor hiç düşündünüz mü?
Bir laf var şiddet uygulayan insan mutlaka daha önce şiddet görmüştür bunu unutmayin.

Yanlisin var. O uyeler asla senin kocan gibi cocuk yetistirmezler cunku haketmeyen birine surekli cocuk dogurulmamasi gerektiginin bilincindeler. Bu adamlar nasil yetisir soyliyim. Dayak, kufur, kadina saygisizligin her gun yasandigi bir evde. Bil bakalim orasi neresi?
Evet her firsatta ahkam kesen burdaki arkadaslar eminim cok iyi ortamda yetismislerdir
Insanlarin uzerine cok gideseniz hele sorun yasayan birinin uzerine tepki gostermesi normal
Normal olmayan rahat rahat baskalarina ustunluk taslarcasina konusan cok bilmislere
Evet herkes burda cok bilgili bu kadin bilincsiz
Bamlanmista sirf derdini anlatti diye millete saldirin gercekten cok yardimci oluyorsunuz
Bravo

Yanlisin var. O uyeler asla senin kocan gibi cocuk yetistirmezler cunku haketmeyen birine surekli cocuk dogurulmamasi gerektiginin bilincindeler. Bu adamlar nasil yetisir soyliyim. Dayak, kufur, kadina saygisizligin her gun yasandigi bir evde. Bil bakalim orasi neresi?
Cocuk kocaya doguran bayanlar
Onlara bu kadar guvenmeyin
Bu buyuk konusmalariniz ole bir karsiniza cikar ki ozaman goruruz
Kimsenin yarini belli degil 10 sene sonrasida dikkat edin okadindan daha kotu durumlara dusmeyin
Allah buyuk laflar edenlere dediklerini tattirmadikdan canlarini almayacak

Kızlar 10 yıllık evliyim 3 tane çocuğum var benim derdim kocam
hakaretleri küfürleri şiddetinden bıktım. Ailem zaten yok çocukken onların şiddeti ve sevgisizligiyle büyüdüm. 8 sene kayinvaldeyle yaşadım. Çocukluk genckizlik nedir bilmedim okula gönderilmedim kız kısmı okumaz okuyunca ne yapacaksın dediler
Baba ana sevgisi yok bir meslek yok vicdansız bir koca
Kocamın arkasında daha çok duran bir ailem var küfür etse ne var diyorlar dayağını sesiz kalıyorlar çünkü dövdüğünde bide sinirlenip ailemi çağırıyor ben bu kızınızdan dolayi kafayı yiyicem diyor.
Ailem ne yapsa susuyor yada ona hak veriyor
Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum
Okadar kötüyüm ki
Az önce tekme attı küfür ediyor etme diyorum bundan dayak yiyorum tartismisiz konuşalım diyorum. sen bana kaba dayılik yapamazsın diyor. Dedigimse küfür etme. konu her türlü hakarete şiddete varıyor
Ben ne yapicam. Gerçekten çıkmazdayım. Sonraki gün hiç bişey olmamış gibi yanıma geliyor bende konuyu açsam çözüm için senin salaklığın diyor toz kondurtmuyor kendisine nasıl olsa beni savunan kimse yok gerçekten cikmazdayim

Sakinken normal insana donusuyorsa o normal anlarinda ofkesini kontrol edemedigini empoze et ve bunu kabullenmesini sagla,sonra psikologa gitmesini sagla.
Ya da bosan...

Cocuk kocaya doguran bayanlar
Onlara bu kadar guvenmeyin
Bu buyuk konusmalariniz ole bir karsiniza cikar ki ozaman goruruz
Kimsenin yarini belli degil 10 sene sonrasida dikkat edin okadindan daha kotu durumlara dusmeyin
Allah buyuk laflar edenlere dediklerini tattirmadikdan canlarini almayacak

Bir seyi eklemeyi unutmussun. Hani su kinadigin seyi yasarsin gibi bisey vardi...

Dusuncesizligi kadere baglamaniz da ayrica bir cahillik ornegi. Halbuki Allah bize akil vermis degil mi hani kullanalim diye.

Ayrica Allah in adina konusuyorsun farkinda misin? Belki yasatmayacak nereden biliyorsun? Senin haddine mi kimin neyi gorecegine karar vermek. Vahiy mi iniyor sana?

Back
X