• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Fazla iyi niyetli düşündüm galiba ki böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi, hep insanlar abartıyor derdim yanılmışım. Ben eltimle gerçekten kız kardeş gibi oluruz sanıyordum.
Ben iki aylık evliyim, sorun eltim aslında daha nişanlılık döneminden başlamıştı. Hiç görünür sorunumuz yok bayılıyoruz birbirimize yani o bana bayılıyor kardeşi gibi seviyor ama gel gelelim kardeşim gibi seviyorum diye destan yaptığı beni hep demoralize etmeye çalışıyor.
Hiç aramaz (sorunum bu değil) ama kayınvalidem nezaman ona hediye alsa, gezmelere götürse aynı akşam bilemedin diğer gün bunu anlatmak için arar. Hatta bunu nişanlılık döneminde farketmemiştim ve kızmıştım kayınvalideme bir keresinde, eltimin istediği buymuş meğer aramızı açmak.
Sorun yok aramızda kv ile ama soğukluk girince bilirsiniz zaten eltimi daha çok sever yani eltim sayesinde bu beynime kodlandı artık. Doğru yanlış ayırtedemiyorum, kvdede çok iyi sayılmaz eşim benim nişanlıma niye bunları yapmıyorsun demiş o dönem, senin nişanlın eltisini kıskanmasın bakalım demiş, adım hiç yoktan kıskançada çıktı
Yeteeer diye bağırmak istiyorum artık, geriliyorum, hatta üzülüyorum, boşveremiyorum... Eltim iki yüzlü bana kötülüğü dokunmadı ama psikolojimi bozdu artık
Hep konuyu değiştiriyorum konuşurken ama o diyeceğini diyor egosunu tatmin ediyor.. Geriye gergin bir ben kalıyor ve eşimle tartışıyoruz boşu boşuna

Bunu nasıl durdurabilirim?
Nasıl boşverebilirim? Umrumda olmaması için ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu mesela deli gibi düşünebilirsin. Ne söylediğini bilmeyen biri gibi. Madem eşin problem yapmıyor aranızda karşılaştırmıyor sizi, sen hiç yapma gül geç aman.

kurban olsun bana de geç :KK50:

Ben zaten kestim bu durumu farkeder farketmez ama o aramaya, anlatmaya devam ediyor engelleyemiyorum ki bu durumu
Duymazlıktan gel bana ne deyiver tavrını koy
Eşinle sorun yoksa dış kapının mandali konuşsun dursun

:KK14: Sinsi elti
Yahu çok uğraşma zaten herkes anlamak istediğini anlıyor yani senin anlatmak istedigini karşındakının kapasitesine bağlı :KK53::KK53:

Kv yi pek sevmiyorsanız onun eltinizle yaptıklarını niye kıskanıyorsunuz.kıskanmıyorum diyorsunuz ama belliki kıskanıyorsunuz.bunu belli ettiğin için de eltinin ekmeğine yağ sürüyorsun.sen bu kıskanmayı bırakırsan o da yaptığının bir işe yaramadığını görüp size anlatmayacaktır bir daha zaten

O nasil aklini kullanip canini sıkmayı basariyorsa sende aynısını yap ve ona bu anlattiklarinin hic de umrunda olmadigini söyle.
Onu en iyi sen taniyosun nasil anlatacağıni da sen bilirsn.

Onu mesela deli gibi düşünebilirsin. Ne söylediğini bilmeyen biri gibi. Madem eşin problem yapmıyor aranızda karşılaştırmıyor sizi, sen hiç yapma gül geç aman.

eşim dikkate alma, bukadar dert etme kendine, ben burdayım sen kimi dert ediyorsun salla gitsin diyor ama ben boşveremiyorum

bence sen aradan sıyrıl onlar kanka olsunlar, can ciğer olsunlar. unutma kv den eltiden hele hele görümceden ne kadar uzak kalırsan o kadar mutlu olursun. çağırsalar bile gitme eltine evet seni daha çok seviyor de. bi kv gelinini bir seviyorsa beş saygı, hizmet, pohpohlanma bekliyor. tecrübeyle sabit bu dediklerim

Sen kendini çek sonra kv kavga ettiğini duyacaksın hep ballım güllüm gitmez bu kaynana pna hediye alıyorsa epey beklenti içine girececek tabi eltinde bu beklentiye cevap vermeyince tartışacaklar bekle,gör

eşim dikkate alma, bukadar dert etme kendine, ben burdayım sen kimi dert ediyorsun salla gitsin diyor ama ben boşveremiyorum
Valla arkadaşım böyle adamı bulmuşun öp başına koy, nimet o ya. Bide bu yüzden kavga mı ediyosun:KK45:

Back
X